Marks & Spencer logo

Marks & Spencer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Marks & Spencer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2953
Marks & Spencer logo
Website
marksandspencer.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Marks & Spencer

Bestelling plaatsen bij Marks & Spencer? Vooraleer je online iets wilt kopen, wil je wellicht weten hoe betrouwbaar een bedrijf of winkel is. Lees je daarom goed in over het bedrijf en vertrouw op het verdict van voorgaande klanten. We hebben beoordelingen verzameld zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Lees hier onze Marks & Spencer review.

Over Marks & Spencer

Marks & Spencer PLC is een van de meest bekende Britse kleding- en voedingsbedrijven. Het heeft zijn hoofdkantoor in Londen.

Het begin van de geschiedenis van Marks & Spencer vond plaats op een markt in Leeds in het jaar 1884. Toen verkocht het nog voornamelijk huishoudartikelen en speelgoed. Tien jaar later verhuisde het van lokale markten naar overdekte winkels en nam het Thomas Spencer als partner. In 1988 groeide het bedrijf nog meer en had het al meer dan 300 vestigingen in het VK en meer in landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje en zelfs Hong Kong. Nog eens 10 jaar later was het aantal winkels in het Verenigd Koninkrijk meer dan verdubbeld tot zo'n 700.

Waarom kiezen voor Marks & Spencer

Marks & Spencer is een toonaangevende Britse retailer die kwaliteit, voordelige voeding, kleding en huishoudelijke artikelen levert aan miljoenen klanten over de hele wereld.

Interessant is dat een van de elementen die dit bedrijf zo uniek maken als een typisch Brits merk, het feit is dat het bijna hardnekkig trouw is gebleven aan zijn merkpositie.

In moeilijke tijden voor de winkelsector in het Verenigd Koninkrijk, was het merk Marks & Spencer vastbesloten om zijn kwaliteit te handhaven, zelfs wanneer andere concurrenten hun kosten tot op het bot hebben verlaagd. Vanaf het allereerste begin, toen Marks & Spencer begon samen te werken, creëerden ze een visie voor hun merk, die zich concentreerde op het brengen van kwaliteit naar Britse consumenten. M&S doen er alles aan om hun klanten ervan te overtuigen dat ze een bedrijf zijn waarvoor meer moet worden betaald.

Is Marks & Spencer betrouwbaar?

Een bestelling plaatsen via Marks & Spencer is zeker betrouwbaar. Het bedrijf heeft een achtergrond die gecheckt kan worden en is al vele jaren actief in de sector. Toch zijn er veel negatieve reviews te vinden online over het bedrijf. Dit gaat van de kwaliteit van de producten tot de levertijd. Wel is het belangrijk om op te merken dat mensen sneller geneigd zijn een review te schrijven bij een negatieve ervaring dan bij een goede.

De website biedt een brede waaier aan veilige betalingsmogelijkheden, variërende van Mastercard tot Visa en Paypal.

Klantenservice en klachten

In winkels staan medewerkers steeds klaar voor opmerkingen over een bepaald product. Ook biedt de keten een klantenservice die online en telefonisch bereikbaar is. Dit kan via mail, maar ook door online te chatten met een medewerker.

Wil jij ook beoordelen?

Ooit al eens een bestelling geplaatst bij Marks & Spencer? We horen graag hoe tevreden je was van het product en de service die ze boden. Wat vond je van de prijs en kwaliteitsverhouding? Had je een klacht die de klantenservice moest oplossen? Schrijf nu een beoordeling over je ervaring.

Reviews over Marks & Spencer

Gerelateerde bedrijven

Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Marks & Spencer

Het bedrijf Marks & Spencer is geverifieerd door ons. De webshop marksandspencer.com is al sinds 1998 een betrouwbare partij om te bestellen. Marks & Spencer is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Marks & Spencer maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Marks & Spencer is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van marksandspencer.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Marks & Spencer.

Geplaatst op: 07-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne bank

We hebben onze bank bij Marks and Spencer besteld met een rentevrij kredietschema van 12 maanden. De bank werd geleverd toen ze zeiden dat het zou zijn en de bezorgers waren vriendelijk en efficiënt. De bank ziet er geweldig uit en is zeer comfortabel.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lara T.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Marks & Spencer


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Marks & Spencer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Marks & Spencer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Marks & Spencer actief?

Marks & Spencer is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Marks & Spencer reviews? Dan kun je naar de website van Marks & Spencer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie