Lizza logo

Lizza reviews, ervaringen en beoordelingen

Lizza reviews, ervaringen en beoordelingen
1151
Lizza logo
Website
Lizza
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Lizza

Iedereen lijkt tegenwoordig wel gezond te willen eten of er in elk geval het belang van in te zien. Daarom zou Lizza best eens een interessante onderneming voor jou kunnen zijn, als jij ook gezond en bewust wilt eten. Om dat beter in beeld te krijgen, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Lizza voor je samengevat. Zo kun jij vervolgens kiezen om eventueel ook gebruik te maken van de producten van Lizza.

Over Lizza

Lizza biedt vooral een gezonde pizza voor iedereen. Of beter: het maakt bewust eten mogelijk, eten dat ook nog eens goed smaakt. Lizza biedt koolhydraatarme alternatieven als pasta, brood en pizza. Het zijn producten die gemakkelijk te integreren zijn in ons dagelijks leven. De koolhydraatarme producten zijn uitgebalanceerd, glutenvrij en 100 procent biologisch. Lizza richt zich op het belang van voeding en de voedselkwaliteit en biedt voedingsmiddelen die iedereen een goed gevoel geven.

Waarom kiezen voor Lizza?

Lizza helpt je echt als jij het belang van voeding onderkent. De pizza’s van deze specialist zijn gemaakt van deeg die bestaan uit hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om het gehalte aan voedingsstoffen te maximaliseren. Lizza maakt daarbij gretig gebruik van gouden lijnzaad, kokosmeel, vezelrijke producten, eiwitten en producten die rijk zijn aan omega 3 vetzuren. Het aanbod aan producten is gaandeweg gegroeid. Behalve pizza en pasta is Lizza ook het adres voor brood en beleg en snoep en snacks geworden.

Is Lizza betrouwbaar?

Ja, dat is het zeker. Tenminste als we de reviews en ervaringen van mensen die de producten van Lizza al eten mogen geloven. De recensies zijn zeer positief, ook als het gaat om nieuwe producten als bijvoorbeeld de Burger bundel, de Zonnebloem Burger bundel en allerlei bijgerechten. Je cholesterolgehalte blijft normaal als je een pizza van Lizza eet en je weet zeker dat je met de producten van Lizza gevarieerde en evenwichtige voeding tot je neemt. Iets anders; Lizza biedt de optie om achteraf te betalen met Klarna. Daarmee spreekt de specialist ook het vertrouwen uit in de klanten.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je op veel verschillende manieren contact zoeken met Lizza. Ook als je een klacht hebt dus. Voor je gebruik maakt van het speciale contactformulier op de website van Lizza, is het wel verstandig om eerst de veel gestelde vragen op de website eens goed door te nemen. Wie weet is de onduidelijkheid dan al verdwenen. Je kunt via Facebook en Instagram overigens ook contact leggen met Lizza. Als je nou ook abonnee wordt op de nieuwsbrief van deze specialist, dan blijf je steeds op de hoogte van nieuwe producten en andere ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Als je niet precies weet voor welke aanbieder je moet kiezen, heb je veel baat bij de informatie en de beoordelingen van mensen die er al gebruik van maken. Het helpt je bij het nemen van de enige juiste beslissing. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen als zij moeilijke keuzes moeten maken.

Reviews over Lizza
Gerelateerde bedrijven
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Prep The Food logo
Prep The Food
1 beoordeling
10
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Lizza

Lizza is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lizza bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lizza lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lizza. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Lizza is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Lizza te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lizza.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne producten

De producten die de website verkoopt zijn echt super. Alles is glutenvrij en biologisch wat voor mij erg belangrijk is. Het bestellen is altijd super gemakkelijk en ik ben altijd blij met de kwaliteit en smaak van het eten!

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert B.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lizza
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Prep The Food logo
Prep The Food
1 beoordeling
10
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lizza een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lizza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lizza actief?

Lizza is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lizza reviews? Dan kun je naar de website van Lizza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie