Liefling logo

Liefling ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 9,0
Bezoek de website
Liefling logo
Liefling ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 9,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
9
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
6
10
8
10

Gerelateerde bedrijven

Silvercreek logo Silvercreek
0 beoordelingen
10
Bergmansoutlet logo Bergmansoutlet
1 beoordelingen
8
Dress-for-Less logo Dress-for-Less
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Liefling

Ben je op zoek naar een Nederlandse aanbieder van overhemden? Dan kan Liefling zomaar eens een ideale partner voor je zijn. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Liefling voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je zelf een keuze maken en besluiten om je overhemden in het vervolg ook bij Liefling te kopen.

Over Liefling

Liefling is een relatief nieuw Nederlands overhemden merk. Bij de verkoopt huldigt de aanbieder een aantal principes. Zo wordt het never out of stock principe toegepast, waardoor je een afgedragen overhemd altijd verruilt voor een nieuw exemplaar. Een ander standpunt van Liefling is dat het aanschaffen van een overhemd altijd eenvoudig moet zijn. Om genoemde reden en vanwege het aanbod is Liefling geworden tot dat wat het letterlijk betekent: ‘jouw favoriet’.

Waarom kiezen voor Liefling?

Heb je ooit een Liefling overhemd gekocht en heb je die helemaal afgedragen? Dan koop je bij Liefling altijd dat model weer als nieuw. Want dat is waar veel mensen naar zoeken. Ze hebben een overhemd waar ze dol op zijn. Is die echter aan vervanging toe, dan blijkt het vaak niet meer beschikbaar. Niet echter bij Liefling, waar je het model nog gewoon kunt krijgen. Liefling biedt een complete basiscollectie van Premium overhemden, gemaakt van alleen de beste stoffen. De pasvorm van het overhemd is sterk geoptimaliseerd en sluit aan bij het lichaam. Nog een reden om voor Liefling te kiezen is vanwege de one piece collar. Dit zijn overhemden waarvan boord en body uit één stuk gesneden is. En dat geeft elk overhemd toch echt iets bijzonders, zeker wat betreft de kraag.

Is Liefling betrouwbaar?

Als we afgaan op de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Liefling, dan is zeker sprake van een betrouwbare aanbieder. De afspraken worden zonder uitzondering nagekomen en je kunt er bij Liefling op vertrouwen dat jij je ‘oude’ model overhemd er altijd nog gewoon kunt kopen. Wat ook betrouwbaar is, is de kwaliteit van de overhemden. De specialist in overhemden heeft een transparante werkwijze bovendien. Ook het hoge cijfer, een 4,5 uit 5, dat Liefling van de klanten krijgt zegt veel.

Klantenservice en klachten

Hoewel uit de beoordelingen blijkt dat er eigenlijk nooit iets misgaat bij Liefling, kun je op een bepaald moment een klacht in willen dienen. Dat is geen probleem bij Liefling, waar op de webshop een speciaal contactformulier voor je gemaakt is. Je kunt ook gewoon bellen, een schriftelijke klacht indienen of gewoon een e-mail sturen. Kies je voor een gratis abonnement op de nieuwsbrief, dan blijf je steeds op de hoogte van het reilen en zeilen bij de specialist in overhemden.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is meer waardevol dan de mening en beoordelingen van mensen die al voor een bepaald product, merk of dienst hebben gekozen. Het is zeer praktische informatie die je helpt bij het nemen van alleen de juiste beslissing. Om die reden vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Je bewijst er andere mensen een grote dienst mee.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Liefling

profielfoto van Wiktoria N.
Wiktoria N.
12-06-2021
9 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed concept

Mooie overhemden en een erg goed concept. Ze zitten erg goed en zijn van een stevig materiaal gemaakt. De prijs kwaliteit verhouding is prima.

Schrijf een review over Liefling

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Silvercreek logo Silvercreek
0 beoordelingen
10
Bergmansoutlet logo Bergmansoutlet
1 beoordelingen
8
Dress-for-Less logo Dress-for-Less
0 beoordelingen
10