Liefling logo

Liefling reviews, ervaringen en beoordelingen

Liefling reviews, ervaringen en beoordelingen
2845
Liefling logo
Website
Liefling
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Liefling

Ben je op zoek naar een Nederlandse aanbieder van overhemden? Dan kan Liefling zomaar eens een ideale partner voor je zijn. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Liefling voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je zelf een keuze maken en besluiten om je overhemden in het vervolg ook bij Liefling te kopen.

Over Liefling

Liefling is een relatief nieuw Nederlands overhemden merk. Bij de verkoopt huldigt de aanbieder een aantal principes. Zo wordt het never out of stock principe toegepast, waardoor je een afgedragen overhemd altijd verruilt voor een nieuw exemplaar. Een ander standpunt van Liefling is dat het aanschaffen van een overhemd altijd eenvoudig moet zijn. Om genoemde reden en vanwege het aanbod is Liefling geworden tot dat wat het letterlijk betekent: ”˜jouw favoriet’.

Waarom kiezen voor Liefling?

Heb je ooit een Liefling overhemd gekocht en heb je die helemaal afgedragen? Dan koop je bij Liefling altijd dat model weer als nieuw. Want dat is waar veel mensen naar zoeken. Ze hebben een overhemd waar ze dol op zijn. Is die echter aan vervanging toe, dan blijkt het vaak niet meer beschikbaar. Niet echter bij Liefling, waar je het model nog gewoon kunt krijgen. Liefling biedt een complete basiscollectie van Premium overhemden, gemaakt van alleen de beste stoffen. De pasvorm van het overhemd is sterk geoptimaliseerd en sluit aan bij het lichaam. Nog een reden om voor Liefling te kiezen is vanwege de one piece collar. Dit zijn overhemden waarvan boord en body uit één stuk gesneden is. En dat geeft elk overhemd toch echt iets bijzonders, zeker wat betreft de kraag.

Is Liefling betrouwbaar?

Als we afgaan op de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Liefling, dan is zeker sprake van een betrouwbare aanbieder. De afspraken worden zonder uitzondering nagekomen en je kunt er bij Liefling op vertrouwen dat jij je ”˜oude’ model overhemd er altijd nog gewoon kunt kopen. Wat ook betrouwbaar is, is de kwaliteit van de overhemden. De specialist in overhemden heeft een transparante werkwijze bovendien. Ook het hoge cijfer, een 4,5 uit 5, dat Liefling van de klanten krijgt zegt veel.

Klantenservice en klachten

Hoewel uit de beoordelingen blijkt dat er eigenlijk nooit iets misgaat bij Liefling, kun je op een bepaald moment een klacht in willen dienen. Dat is geen probleem bij Liefling, waar op de webshop een speciaal contactformulier voor je gemaakt is. Je kunt ook gewoon bellen, een schriftelijke klacht indienen of gewoon een e-mail sturen. Kies je voor een gratis abonnement op de nieuwsbrief, dan blijf je steeds op de hoogte van het reilen en zeilen bij de specialist in overhemden.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is meer waardevol dan de mening en beoordelingen van mensen die al voor een bepaald product, merk of dienst hebben gekozen. Het is zeer praktische informatie die je helpt bij het nemen van alleen de juiste beslissing. Om die reden vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Je bewijst er andere mensen een grote dienst mee.

Gerelateerde bedrijven
Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Dress-for-Less logo
Dress-for-Less
23 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Liefling

Het bedrijf Liefling is geverifieerd door ons. De webshop Liefling is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Liefling is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Liefling maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Liefling is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Liefling. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Liefling.

Geplaatst op: 06-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed concept

Mooie overhemden en een erg goed concept. Ze zitten erg goed en zijn van een stevig materiaal gemaakt. De prijs kwaliteit verhouding is prima.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wiktoria N.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Liefling
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Dress-for-Less logo
Dress-for-Less
23 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Liefling een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Liefling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Liefling actief?

Liefling is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Liefling reviews? Dan kun je naar de website van Liefling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie