Lief Leven logo

Lief Leven reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lief Leven reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3724
Lief Leven logo
Website
liefleven.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lief Leven

Lief Leven is een goede webshop om naartoe te gaan wanneer je op zoek bent naar originele en lieve cadeautjes om aan een dierbare te schenken. Overweeg jij ook om je aankopen bij Lief Leven te doen? Bekijk dan de ervaringen van klanten op onze site. Zo kom je te weten of Lief Leven voor jou de beste keuze is!

Over Lief Leven

Wat ooit allemaal met gedichtjes begon is ondertussen uitgegroeid tot een bijzondere webshop. Lief Leven ziet het als missie om anderen zoveel mogelijk te helpen op het vlak van hun persoonlijke groei. De oprichters creëerden om die reden een rijke webshop vol met betekenisvolle artikelen. In het assortiment vind je onder andere sierraden met een lief tekstje, werkboeken voor persoonlijke groei, de gedichtenbundels, edelstenen en nog veel meer.

Lief Leven steunt ook de Trees for all organisatie die zorgt voor meer bos en bomen wereldwijd en zo investeert in de toekomst van onze planeet. Daarnaast levert Lief Leven een bijdrage aan Because we carry. Dit is een stichting die belangrijk werk levert op de vluchtelingkampen in Lesbos. Kiezen voor Lief Leven betekent dus je steentje bijdragen aan het welzijn van anderen! Het bedrijf vindt het bovendien erg belangrijk om hun klanten tevreden te houden. Om die reden zorgen ze voor snelle bezorging en krijg je de verzending gratis als je voor een bedrag van minimum 75 euro koopt. Dat maakt kopen bij Lief Leven nog zoveel fijner!

Waarom kiezen voor Lief Leven

Hoewel er veel webshops bestaan, is Lief Leven toch iets speciaals. Je vindt er namelijk artikelen die je nergens anders terugvindt. Als je iemand dus op een unieke manier in de watten wilt leggen, is het een goed idee om hier je aankopen te doen. Bij Lief Leven kan je bijvoorbeeld terecht voor prachtige sierraden met een lief tekstje, de populaire Lief Leven gedichtenbundel, kleding, sterrenbeeldedelstenen, andere kristallen en nog veel meer.

Lief Leven is ook de ideale plek om te bezoeken als je bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Je vindt er namelijk handige werkboeken. Uiteraard kan je er ook gewoon mooie artikels kopen om jezelf mee te verwennen. Kopen in de webshop is ook erg fijn, omdat je je artikelen snel krijgt thuis geleverd. Als je ze nog voor 22:00 uur in Nederland bestelt, heb je ze zelfs morgen al in huis.

Is Lief Leven betrouwbaar?

Lief leven is erg betrouwbaar. Het bedrijf is populair dankzij de bijzondere gedichten. Dankzij de naamsbekendheid en de vele positieve recensies kan je dus zeker zijn van de betrouwbaarheid.

Maar Lief Leven heeft ook een erg goede algemene klanttevredenheidsscore. Daarnaast kan je er betalen via allerlei veilige methodes en is het mogelijk om het bedrijf via diverse sociale media kanalen te volgen.

Klantenservice en klachten

Hoewel Lief Leven erg betrouwbaar is, kunnen er zich altijd klachten voordoen. Is dat bij jou het geval? Contacteer het bedrijf dan via het contactformulier op de website of via e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Aan de hand van beoordelingen help je anderen te bepalen of Lief Leven ook de beste keuze is voor hen. Twijfel dus niet als jij al ervaringen hebt opgedaan bij dit bedrijf. Schrijf je review en vertel ons wat je goed vond en wat er eventueel beter kon!

Reviews over Lief Leven
Gerelateerde bedrijven
Gift For You logo
Gift For You
49 beoordelingen
3,3
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Nature's Gift logo
Nature's Gift
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Lief Leven
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gift For You logo
Gift For You
49 beoordelingen
3,3
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Nature's Gift logo
Nature's Gift
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lief Leven een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Lief Leven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lief Leven actief?

Lief Leven is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lief Leven reviews? Dan kun je naar de website van Lief Leven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie