LetSmile logo

LetSmile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

LetSmile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4607
LetSmile logo
Website
LetSmile
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen LetSmile

Eigenlijk durf je soms bijna niet te lachen. Je weet dat je gebit er niet mooi uitziet. Wat verleng je naar een stralende lach die je iedereen durft te tonen. Maar ja, een beugel is ook zo wat. Een hoop gedoe en dan hebben we het nog niet eens over de grote geldbedragen die je ervoor moet neerleggen. Ben je zo eens een beetje aan het zoeken, dan kom je misschien wel terecht bij LetSmile. Je hebt interesse, maar uiteraard ga je niet zomaar in zee met een bedrijf dat iets aan je gebit gaat doen. Hoe betrouwbaar is LetSmile? Wat zeggen andere klanten daarover in hun reviews? Wij verzamelden deze recensies. Bekijk de beoordelingen van anderen en beslis vervolgens of jij wel of niet bij LetSmile een beugel wilt bestellen.

Over LetSmile

Tony van der Zanden is de persoon achter LetSmile. Hij leerde een jaar of 5 geleden voor het eerst over onzichtbare beugels. Deze innovatie sprak hem enorm aan. Geen metalen slotjes beugel, maar een transparant alternatief dat tanden stap voor stap mooi recht zet. Hij leerde steeds meer mensen kennen die hiervoor kozen en hij zag dat ze daarna veel meer zelfvertrouwen hadden. Mensen kregen zelfs nieuwe banen en relaties dankzij hun nieuwe glimlach. Tony dacht eigenlijk dat het te mooi was om waar te zijn. Het was dan ook extreem duur en voor veel mensen niet te betalen. Zijn missie is echter dat dit voor iedereen haalbaar is. Hij werkte al een paar jaren in de industrie en bedacht dat onzichtbare beugels voor een groot deel hetzelfde geproduceerd worden. Het zou helemaal niet zo duur hoeven zijn. Dit was vanaf dat moment zijn missie; een glimlach bereikbaar maken voor iedereen. LetSmile biedt betaalbare tandheelkundige esthetische behandelingen van hoge kwaliteit. Ze gebruiken de nieuwste technologie. Je hoeft hiervoor niet naar een praktijk, want het gebeurt gewoon bij je thuis. Het idee achter dit bedrijf is dat een zelfverzekerde lach onbetaalbaar is, maar wel betaalbaar moet zijn.

Waarom kiezen voor LetSmile

Wil je graag een mooiere lach en zou er wel iets aan je gebit moeten gebeuren, maar zie je op tegen het gedoe en de hoge prijzen? Dan zou je kunnen kiezen voor LetSmile. Het team van dit bedrijf heeft veel ervaring in de onzichtbare beugel industrie. Ze vonden de behandelingen echter te duur. Bij hen krijg je dus hetzelfde resultaat, maar dan tegen veel gunstigere tarieven. Ze doen dit onder meer door het proces zo optimaal mogelijk in te richten. Ook hoef je niet naar een praktijk te komen. Je kunt gewoon vanuit je eigen huis deze behandeling ondergaan. Als je een telefoon of een laptop hebt met video, dan kunnen de medewerkers jouw gebit beoordelen. Daar begint het dan als eerste mee. Er wordt eerlijk aangegeven of je wel of niet in aanmerking komt voor deze behandeling. Is dat niet het geval, dan betaal je niets. Die eerste beoordeling is helemaal gratis. Is het wel mogelijk, dan moeten er afdrukken van je gebit worden gemaakt. Dit kun je gewoon zelf thuis doen. Daarna krijg je al snel je eerste setje beugels thuis en kun je beginnen.

Is LetSmile betrouwbaar?

Zeker wanneer het om je gebit gaat, wil je wel zeker weten dat een bedrijf betrouwbaar is. Aangezien de beugels en de behandeling door gewone tandartsen zijn goedgekeurd, mag je daar wel vanuit gaan. Verder is je aankoop van beugels verzekerd met een volledige geld-terug-garantie tot er gestart wordt met het produceren van de onzichtbare beugels. Daarnaast heb je nog kopersbescherming dankzij de betalingsproviders. Het is niet echt mogelijk om het bedrijf fysiek te bezoeken en er is ook geen telefoonnummer aanwezig op de website. Zie je echter alle recensies van andere klanten, dan zie je dat zij heel blij zijn met hun keus. Je kunt er dus om meerdere redenen wel vanuit gaan dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is niet heel makkelijk bereikbaar. Uiteraard heb je tijdens de behandeling wel steeds contact met een medewerker. Dan kun je ook je vragen stellen. Verder kan dit alleen via de mail of via Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet jij van een stralende lach dankzij dit bedrijf? Schrijf hierover dan een review. Laat in een recensie weten hoe jij LetSmile beoordeelt. Mensen die nog twijfelen of ze deze behandeling willen kiezen, zijn enorm blij als ze jouw persoonlijke ervaring lezen.

Reviews over LetSmile

Gerelateerde bedrijven

Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
2 beoordelingen
9,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over LetSmile

Ons team van experts heeft LetSmile geverifieerd op een aantal punten. De webshop van LetSmile bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. LetSmile is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

LetSmile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van LetSmile te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van LetSmile.

Geplaatst op: 08-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over LetSmile


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
2 beoordelingen
9,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LetSmile een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over LetSmile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LetSmile actief?

LetSmile is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LetSmile reviews? Dan kun je naar de website van LetSmile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie