Kunststofbouwmateriaal logo

Kunststofbouwmateriaal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Kunststofbouwmateriaal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2126
Kunststofbouwmateriaal logo
Website
Kunststofbouwmateriaal
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Kunststofbouwmateriaal

Kunststof is een materiaal met heel wat toepassingen en is ook een materiaal dat steeds meer toepassingen heeft. Een typisch voorbeeld van een toepassing van kunststof waar je niet altijd meteen over nadenkt is kunststof als bouwmateriaal. Kunststof is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld als gevelbekleding te dienen. Bij Kunststofbouwmateriaal kan je dan ook heel wat duurzame kunststof gevelbekleding op de kop tikken. Maar is dat wel betrouwbaar? Wat zeggen de klanten van Kunststofbouwmateriaal? Op deze pagina vind je niet alleen reviews, maar ook beoordelingen en ervaringen van echte klanten van Kunststofbouwmateriaal terug. Zo maak jij jouw eigen mening over deze webshop!

Over Kunststofbouwmateriaal

Kunststofbouwmateriaal is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van duurzame kunststof gevelbekleding. Naast een online aanwezigheid beschikt het bedrijf ook over een fysieke showroom. Zo kan je voor een aankoop altijd even nagaan hoe het product er daadwerkelijk uit ziet voor je jouw portefeuille boven haalt. Met meer dan twintig jaar ervaring binnen de sector krijg je bij Kunststofbouwmateriaal altijd professioneel advies. Naast de productverkoop zelf kan je bij Kunststofbouwmateriaal terecht voor dergelijk advies en ook voor montage-instructies van jouw aankoop. Kunststofbouwmateriaal werkt bovendien uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten van topmerken als Eurotexx, VinyPlus, Wooddesign, Profex en Kerrafront. Heb je inspiratie nodig? Dan kan je altijd even de blog van het bedrijf er op nalezen. Hier vind je heel wat artikels terug die ook bij jou thuis toegepast kunnen worden.

Waarom kiezen voor Kunststofbouwmateriaal?

Kunststofbouwmateriaal heeft een ruim assortiment aan producten uit kunststof. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: kunststof gevelbekleding, kunststof boeien, kunststof kozijnen, profielen en kunststof scheidingswanden. Tevens is het mogelijk om gratis kleurmonsters aan te vragen op de webshop. Zo heb je meteen al een idee hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien. Heb je een keuze kunnen maken? Dan volgt de levering van jouw aankoop in de regel binnen de twee à drie werkdagen na betaling. Er wordt gratis bezorgd vanaf 750 euro en er kan betaald worden met iDeal. Wil je verzendkosten helemaal vermijden bij een bestelling onder de 750 euro? Dan kan je alles afhalen in de winkel. Niet tevreden over jouw bestelling? Dan heb je tot 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop om het artikel retour te sturen. Dat moet mits toelichtende brief en inclusief factuur.

Is Kunststofbouwmateriaal betrouwbaar?

Een goed teken voor de betrouwbaarheid van Kunststofbouwmateriaal is dat er naast een online winkel ook een fysieke shop is. Daarnaast is het ook zo dat jouw persoonsgegevens online de nodige bescherming krijgen. Zo werkt de verbinding met de website op basis van het veilige SSL-protocol en is er een veilige betaalomgeving via iDeal. Bovendien vind je op de website ook de nodige bedrijfsgegevens terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Op de website vind je bovendien ook heel wat duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden terug en een duidelijk privacybeleid. Ten slotte is het ook zo dat Kunststofbouwmateriaal een gecertificeerd lid is van het online keurmerk WebwinkelKeur. Je kunt dus op beide oren slapen: Kunststofbouwmateriaal is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen die niet meteen opgelost worden na een zoektocht op de website? Dan kan je de klantenservice van Kunststofbouwmateriaal contacteren. Dat kan op de pagina contact via het online contactformulier, dat kan via het chatvenster op de website, dat kan telefonisch en dat kan ten slotte ook per mail of per briefwisseling. In de regel krijg je van Kunststofbouwmateriaal binnen de werkdag een reactie terug. Heb je een klacht? Dan kan je deze aan de klantenservice doorgeven of contact opnemen met de dienst bemiddeling van online keurmerk WebwinkelKeur. Je krijgt altijd binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht of een indicatie van wanneer je dat antwoord mag verwachten. Kom je niet tot een vergelijk? Dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij in het verleden al eens gebruik van de diensten en producten van Kunststofbouwmateriaal? Dan zijn wij op zoek naar jouw wedervaren met deze webwinkel. Was je tevreden over de kwaliteit van de producten? Kreeg je advies op maat en waren de instructies duidelijk? Hielp de klantenservice je vlot en vriendelijk verder? Was de levertijd zoals op de website aangegeven? Schrijf op deze pagina jouw review en jouw beoordeling van Kunststofbouwmateriaal en help toekomstige bezoekers een goede keuze maken!

Reviews over Kunststofbouwmateriaal

Gerelateerde bedrijven

Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
2 beoordelingen
9
Fonteyn logo
Fonteyn
97 beoordelingen
4,2
Lamiwood logo
Lamiwood
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kunststofbouwmateriaal

Kunststofbouwmateriaal is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kunststofbouwmateriaal bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kunststofbouwmateriaal lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kunststofbouwmateriaal. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Kunststofbouwmateriaal is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Kunststofbouwmateriaal te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kunststofbouwmateriaal.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

Super snelle levering en mijn aanpassingen van een kleur via het contactformulier op de site. Alles werd in no-time veranderd en daarna ook geleverd. Super tevreden met deze website.

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noah K.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kunststofbouwmateriaal


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
2 beoordelingen
9
Fonteyn logo
Fonteyn
97 beoordelingen
4,2
Lamiwood logo
Lamiwood
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kunststofbouwmateriaal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kunststofbouwmateriaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kunststofbouwmateriaal actief?

Kunststofbouwmateriaal is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kunststofbouwmateriaal reviews? Dan kun je naar de website van Kunststofbouwmateriaal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie