Krnwtr logo

Krnwtr reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Krnwtr reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1772
Krnwtr logo
Website
Krnwtr
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Krnwtr

Ben je op zoek naar beoordelingen over Krnwtr? Ontdek je graag meer over het bedrijf en in welke mate je het kan vertrouwen? Het is een afweging die zeker niet onbelangrijk is. We lijsten talrijke recensies voor je op en geven informatie omtrent de geschiedenis en de missie van de keten. Na vandaag neem je een weldoordacht besluit. Vervolgens kan je de kwaliteiten van Krnwtr zelf ontdekken.

Over Krnwtr

Krnwtr werkt onder vorm van een webwinkel — het aanbod is duurzaam, gevarieerd en toegespitst op duurzame drankaccessoires. Het ultieme doel? Een plasticvrije oceaan. Twee vrienden bedachten en lanceerden het concept omstreeks 2010. Na het bekijken van documentaire Tapped raakten ze erg geïnspireerd, evenals gemotiveerd geen steentje, maar een steen bij te dragen. Wat begon als een beweging, groeide spoedig uit tot een professionele, innovatieve handelszaak. Ze wilden komaf maken met het verpakken en vervoeren van water en andere dranken. Binnen het eerste jaar van oprichting, werden verscheidene karaffen en RVS-drinkflessen op de markt gebracht. Voornamelijk ondernemingen genieten ervan — met bovenstaande producten tappen ze het water in een mum van tijd.

Waarom kiezen voor Krnwtr

Krnwtr biedt een brede waaier aan duurzame artikelen. Zoals hierboven reeds vermeld werd, maken bedrijven op grootschalig niveau gebruik van watertaps. Ook het bedrukken van flessen van een bedrijfseigen embleem behoort tot de mogelijkheden. Deze watertaps zijn hoogstaand van kwaliteit, gebruiksvriendelijk én vergaard uit bamboe of staal. Het grootste voordeel? Bedrijven besparen er ontzettend veel geld mee. Bovendien is het water effectief gezonder — wat op zijn beurt voor gelukkigere werknemers zorgt. Ben je benieuwd naar het overige assortiment? Dit varieert van glaswerk met luxueus karakter, tot organische siropen. Drinken doe je voortaan op een duurzame manier, zonder de nare nasmaak die het reguliere transport en verpakkingsproces met zich kunnen meebrengen. Wat alle producten gemeen hebben is een nauwkeurige zorg voor onze planeet.

Is Krnwtr betrouwbaar?

Wanneer je rondvraag doet binnen je professionele en/of persoonlijke omgeving, ontdek je ongetwijfeld een aanstekelijk enthousiasme. Krnwtr helpt eindeloze bedrijven aan gefilterd, helder water — waarmee men tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamer morgen. De keten staat sterk en groeit voortdurend in populariteit. Wanneer we een blik werpen op concurrentie binnen dezelfde branche, stellen we vast dat het regelmatig om plastic apparatuur gaat. Bij Krnwtr streeft men ernaar dit te vermijden.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, bemerking of klacht? Krnwtr staat doorlopend voor je klaar en helpt je verder met waarnaar je op zoek bent. Met een contactformulier word je spoedig gecontacteerd. Ook via telefonie of mail kan het team je te woord staan. Volg je de keten liever online? Surf naar Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil jij ook beoordelen?

We vertelden je meer over Krnwtr en wat het aanbod je kan bijbrengen. Je las ervaringen van zij die eerder klant werden en (al dan niet) tevreden zijn. Proefde je intussen zelf van het aanbod? Help je anderen graag verder met een soortgelijke beslissing? Aarzel niet een eigen recensie neer te pennen.

Reviews over Krnwtr

Gerelateerde bedrijven

Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Topdrinks logo
Topdrinks
9 beoordelingen
8,1
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Krnwtr

Ons team van experts heeft Krnwtr geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Krnwtr bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Krnwtr is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Krnwtr is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Krnwtr te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Krnwtr.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel modieus

Ik heb hier het glas setje besteld met de inschenk vaas en dit ziet er echt super mooi uit bij elkaar. Het is ook van een goede kwaliteit en zo voelt het ook. Erg fijn spul!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jurre H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Krnwtr


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Topdrinks logo
Topdrinks
9 beoordelingen
8,1
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Krnwtr een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Krnwtr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Krnwtr actief?

Krnwtr is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Krnwtr reviews? Dan kun je naar de website van Krnwtr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie