Koeltassenwinkel logo

Koeltassenwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Koeltassenwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Koeltassenwinkel logo
Website
koeltassenwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Koeltassenwinkel.nl is onderdeel van Shoppartners. Shoppartners is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels hebben we 100 verschillende winkels en ongeveer 50.000 producten op voorraad. Shoppartners is een uniek bedrijf en doen graag iets anders dan de rest. Met het wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten is een uniek assortiment gecreëerd wat nergens anders te vinden is. Dagelijks werken er 65 enthousiaste collega's en wordt er uiterste best gedaan om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen. En met succes, staan zij op positie 114 van de top 200 grootste e-commerce bedrijven (Twinkle top 200 van 2016).

Shoppartners BV heeft eigen webshops, maar ook partnerwinkels. Shoppartners BV biedt ondernemers de mogelijkheid om een partnerwinkel te promoten tegen een verkoopcommissie. De webshop is dan gevuld met het assortiment. Bovendien hoeven klanten zich niet bezig te houden met het technische aspect, dat bij het runnen van een webshop normaliter aan de orde komt. De mogelijkheden hiervan kan worden besproken met de marketingafdeling.

Gerelateerde bedrijven

DealeXtreme logo
DealeXtreme
2 beoordelingen
9,5
Winkelglutenvrij.nl logo
Winkelglutenvrij.nl
2 beoordelingen
9,5
Zonnerij.nl logo
Zonnerij.nl
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Koeltassenwinkel

Koeltassenwinkel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Koeltassenwinkel bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Koeltassenwinkel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Koeltassenwinkel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Koeltassenwinkel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van koeltassenwinkel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Koeltassenwinkel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne winkel

Ik heb hier al 2 keer besteld en elke keer ben ik weer tevreden. Ik gebruik de tassen vooral voor als we een dagje weg gaan naar het strand bijvoorbeeld. Ze zijn echt ideaal en houden alles goed koud. Super blij mee!

Geplaatst op: 29-03-2021
Geschreven door: Pien S.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koeltassenwinkel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DealeXtreme logo
DealeXtreme
2 beoordelingen
9,5
Winkelglutenvrij.nl logo
Winkelglutenvrij.nl
2 beoordelingen
9,5
Zonnerij.nl logo
Zonnerij.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koeltassenwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koeltassenwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koeltassenwinkel actief?

Koeltassenwinkel is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koeltassenwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Koeltassenwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.