Koekjesmarkt logo

Koekjesmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Koekjesmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4600
Koekjesmarkt logo
Website
Koekjesmarkt
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Koekjesmarkt

Heb je zin in koekjes en wil je graag een aankoop doen bij Koekjesmarkt, maar twijfel je of deze onderneming betrouwbaar is? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer over het bedrijf achter Koekjesmarkt, zoals wat het bedrijf zoal verkoopt, wat klanten van de service vinden, waarom je wel of niet voor het bedrijf zou moeten kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is of niet. Ook lees je meer over de klantenservice van het bedrijf en hoe je deze eventueel kunt benaderen. Na het doornemen van de informatie op deze website kun je met een gerust hart een aankoopbeslissing maken.

Over Koekjesmarkt

Koekjesmarkt is onderdeel van het bedrijf BeCommerce en VDC-Komerz. Koekjesmarkt levert je een zeer groot assortiment aan verschillende soorten koekjes. Het merk biedt het beste van alle a-merken en heeft voor ieder wat wils. Koekjesmarkt gaat voortdurend op zoek naar nieuwe soorten koekjes, waardoor het assortiment van Koekjesmarkt zich ook voortdurend blijft uitbreiden. De koekjes van Koekjesmarkt worden stevig verpakt en met zorg thuisbezorgd. Je hoeft nooit lang op je bestelling vna Koekjesmarkt te wachten, want ze worden altijd direct na bestelling naar je verzonden.

Waarom kiezen voor Koekjesmarkt

Koekjesmarkt is dé expert op het gebied van heerlijke lekkernijen. Zo kun je bij de webshop terecht voor tal van verschillende koek merken. Naast koekjes heeft het bedrijf nog tal van andere heerlijke producten, zoals gebak en wafels. Met een ruim aanbod aan tal van verschillende soorten koekjes vind je altijd jouw favoriete merk en soort verwennerij. Koekjesmarkt biedt naast heerlijke lekkernijen ook een uitstekende service. Zo wordt een bestelling boven de 50 euro gratis thuisbezorgd en kun je veilig online betalen via beveiligde betalingsmethoden.

Is Koekjesmarkt betrouwbaar?

Koekjesmarkt is een bekende webwinkel met tal van tevreden klanten. Het bedrijf levert een goede service en voldoet aan alle belangrijke voorwaarden waaraan een veilige en betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo staat de onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, biedt de webwinkel verschillende veilige onlinebetalingsmethoden en word je altijd uitstekend geholpen door de klantenservice. Je kunt dus zonder zorgen een bestelling plaatsen bij deze onderneming. Twijfel je nog over de service van het bedrijf? Neem dan een kijkje bij wat de huidige klanten van Koekjesmarkt zoals over het bedrijf te vertellen hebben.

Klantenservice en klachten

Indien je graag met Koekjesmarkt in contact wilt komen kun je de klantenservice van de webwinkel benaderen. Dit kan via de mail of per telefonisch contact. Ook is het bedrijf actief op verschillende sociale mediaplatformen, en kun je ook via deze wegen met Koekjesmarkt in contact komen. Doorgaans word je goed en snel geholpen door een medewerker van Koekjesmarkt. Je kunt de klantenservice van Koekjesmarkt ook benaderen voor eventuele klachten. Een medewerker gaat dan vervolgens op zoek naar een goede oplossing voor je probleem en helpt je graag uit de brand.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Koekjesmarkt en wil je andere consumenten over jouw ervaringen met het bedrijf vertellen? Schrijf dan een beoordeling over Koekjesmarkt en laat andere weten wat jij van de koekjes vindt en van de service van het bedrijf. Schrijf daarnaast in jouw review of je goed bent geholpen door de klantenservice van Koekjesmarkt, indien je de klantenservice hebt benaderd. Met jouw review help je toekomstige klanten met het verkrijgen van een zo helder mogelijke indruk over deze onderneming, waardoor klanten een weloverwogen aankoopbeslissing kunnen maken.

Reviews over Koekjesmarkt

Gerelateerde bedrijven

Bierista logo
Bierista
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
8Wines logo
8Wines
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Koekjesmarkt

Het bedrijf Koekjesmarkt is geverifieerd door ons. De webshop Koekjesmarkt is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Koekjesmarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koekjesmarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Koekjesmarkt is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Koekjesmarkt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Koekjesmarkt.

Geplaatst op: 03-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Koekjesmarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bierista logo
Bierista
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
8Wines logo
8Wines
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koekjesmarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koekjesmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koekjesmarkt actief?

Koekjesmarkt is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koekjesmarkt reviews? Dan kun je naar de website van Koekjesmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie