Koekatelier logo

Koekatelier reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Koekatelier reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4668
Koekatelier logo
Website
koekatelier.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Koekatelier

Een koekje is altijd wel lekker. Helemaal leuk is het als je een mooi gedecoreerd koekje op het bord krijgt of zelf kunt maken. Een handige tool om een koekje dat ook een lust voor het oog is voor elkaar te krijgen is een koekstempel. Maar waar vind je een dergelijk product? Online kan je alvast eens een kijkje nemen op Koekatelier. Hier vind je allerhande bak accessoires om creatief mee aan de slag te gaan. Benieuwd of Koekatelier voor jou de juiste keuze is? Dan lees je best op deze pagina even doorheen de reviews, ervaringen en beoordelingen van Koekatelier. Geschreven door echte klanten met echte informatie.

Over Koekatelier

Koekatelier is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van koekstempels en aanverwanten. Het bedrijf werd in 2019 opgericht uit passie voor het vak door Ilza Keeman. Ilza begon met koekjes decoreren als hobby en besloot dat stap per stap uit te breiden tot een heuse carrière. Koekatelier ging dus van start als een uit de hand gelopen hobby. Vandaag de dag is Koekatelier echter de grootste webwinkel voor koekstempels en uitstekers in het Nederlandse taalgebied. Belangrijk voor Koekatelier is een focus op kwaliteit en natuurlijk ook de optie tot maatwerk. Naamstempels, logo stempels of een speciaal verzoekje? Het is allemaal geen enkel probleem. Inspiratie nodig? Bekijk dan zeker de Instagram, Pinterest of Facebook van Koekatelier! Zo ben je ook meteen mee met de laatste nieuwtjes.

Waarom kiezen voor Koekatelier?

Bij Koekatelier vind je dus in de eerste plaats een indrukwekkend assortiment aan koekstempels en uitstekers terug. Bovendien kan je er zeker van zijn dat de kwaliteit van de producten goed is. Op de webshop vind je echter ook nog producten terug als lettersets, mini stempels en allerhande andere bak accessoires. Je kunt ook filteren op collectie. Of je nu op zoek bent naar stempels in het teken van feestdagen, van een geboorte, een verjaarrdag of een specifieke naam? Je vindt het op Koekatelier! Heb je de stempel of uitsteker van je dromen gevonden? Dan betaal je bij Koekatelier vanaf een bestelling van 75 euro geen verzendkosten meer in Nederland. De bestelling in kwestie kan je in de meerderheid van de gevallen binnen de twee werkdagen in huis verwachten. Bestel je maatwerk? Dan kan je rekenen op drie werkdagen. Wil je na jouw aankoop toch retour sturen? Dan krijg je daar tot 14 dagen de tijd voor!

Is Koekatelier betrouwbaar?

Op de website van Koekatelier kan je meteen al informatie terugvinden over de exacte identiteit van de zaakvoerster en het adres van de hoofdzetel. Bovendien vind je ook informatie zoals het KvK-nummer of het btw nummer terug op de website van Koekatelier. Bij Koekatelier ontvang je altijd een stevige garantie op aankopen en bovendien zijn ze aangesloten bij het keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Dat houdt onder andere in dat Koekatelier door Stichting WebwinkelKeur juridisch gekeurd is. Op de website vind je dan ook duidelijke algemene voorwaarden terug. Daarnaast vind je op de website van Koekatelier ook heel wat reviews terug geschreven door echte klanten van het bedrijf. Ten slotte is het zo dat je bij Koekatelier veilig kunt betalen. Daar krijg je heel wat opties voor zoals onder andere Visa, American Express, Bancontact, Mastercard, Klarna en meer!

Klantenservice en klachten

Bij Koekatelier kan je zowel terecht als particulier als professional. Maar wat als je nu vragen hebt? Staat het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen op de website? Dan kan je even een berichtje sturen richting de klantendienst van Koekatelier. Dat kan je doen door een mail te sturen, door een brief te schrijven of door via WhatsApp contact op te nemen. Alternatief gezien kan je ook via Facebook of Instagram een berichtje sturen naar Koekatelier. Heb je een klacht voor de klantendienst? Dan kan je jouw klacht op alle bovenstaande manieren overbrengen of je kunt contact opnemen met Stichting WebwinkelKeur. In uitzonderlijke gevallen staat ook nog altijd de deur van de geschillencommissie open.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een koekstempel of een steker bij Koekatelier? Dan is jouw review misschien wel het verschil voor iemand anders om al dan niet ook te kopen bij Koekatelier. Schrijf jouw beoordeling over dit bedrijf op deze pagina en help een ander. Hoe heb je bijvoorbeeld jouw aankoop ervaren? Handig in gebruik? Van een goede kwaliteit? Was je tevreden over de prijs? Zou je opnieuw kopen bij Koekatelier of toch net niet?

Reviews over Koekatelier

Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
3 beoordelingen
7,7
Fuelyourbody.nl logo
Fuelyourbody.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Koekatelier

Het bedrijf Koekatelier is geverifieerd door ons. De webshop koekatelier.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Koekatelier is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koekatelier maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Koekatelier is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van koekatelier.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Koekatelier


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
3 beoordelingen
7,7
Fuelyourbody.nl logo
Fuelyourbody.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koekatelier een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koekatelier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koekatelier actief?

Koekatelier is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koekatelier reviews? Dan kun je naar de website van Koekatelier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie