Klusgereedschapshop.nl logo

Klusgereedschapshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Klusgereedschapshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1200
Klusgereedschapshop.nl logo
Website
Klusgereedschapshop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Klusgereedschapshop.nl

Thuis een klusje uitvoeren? Dan heb je daar natuurlijk ook het juiste gereedschap voor nodig. Bij Klusgereedschapshop.nl kan je het gereedschap dat je nodig hebt voor jouw klus terugvinden. Ben jij op zoek naar reviews over Klusgereedschapshop.nl? Dan zit je hier aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij immers reviews, ervaringen en beoordelingen van Klusgereedschapshop.nl op één handige locatie voor jou op een rij gezet. Zo kan jij op basis van de ervaringen van echte klanten van Klusgereedschapshop.nl een gegronde mening vormen over dit bedrijf.

Over Klusgereedschapshop.nl

Klusgereedschapshop.nl is een webshop die, zoals de naam al weergeeft, gespecialiseerd is in de verkoop van klusgereedschap. Het bedrijf steunt daarbij vooral op een gegronde kennis over het materiaal dat te koop, wordt aangeboden en op een specialistisch assortiment. Zo ligt de focus vooral op handgereedschap en elektrisch gereedschap. Bovendien is er gekozen voor een duidelijk uithangbord met het merk HiKoki (dat je vast nog wel kunt kennen onder zijn oude naam Hitachi). In het aanbod vind je echter ook heel wat terug van andere bekende topmerken zoals Spax, Stanley, Fixman en ga zo maar door. Omdat Klusgereedschapshop.nl ook inzet op duidelijkheid voor de klant kan je naast het contacteren van de klantenservice ook bij de filmpjes op de website terecht voor hulp. Hier zijn immers duidelijke instructievideo’s neergezet die jou vertellen hoe je bepaalde klussen uit moet voeren/hoe je bepaalde materialen moet gebruiken.

Waarom kiezen voor Klusgereedschapshop.nl?

Klusgereedschapshop.nl biedt een ruim assortiment aan gereedschap aan. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: beschermingsmiddelen, bevestigingsmaterialen, handgereedschap, logistiek, machines en apparaten, tuingereedschap en verspanend gereedschap. Als je op zoek bent naar een koopje dan is het wel goed om te weten dat er ook een sale pagina is. Daarnaast kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van Klusgereedschapshop.nl voor de beste aanbiedingen en kortingen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij alle artikelen op voorraad er zeker van zijn dat ze de dag na bestelling reeds bij jou afgeleverd worden. Deelleveringen zijn overigens mogelijk en de verzendkosten vallen weg vanaf een bestelling van 75 euro. Ook goed om te weten is dat Klusgereedschapshop.nl levert doorheen heel Europa. Ben je toch niet zo tevreden over jouw bestelling? Dan krijg je tot veertien dagen de tijd na ontvangst om retour te sturen.

Is Klusgereedschapshop.nl betrouwbaar?

De website van Klusgereedschapshop.nl werkt alleszins al via een veilige SSL-verbinding. Dit kan je zien aan het slotje dat aan de linkerkant van de adresbalk in je browser terug te vinden is. Daarnaast vind je ook op de homepage van Klusgereedschapshop.nl al relevante bedrijfsinformatie terug zoals het adres van de hoofdzetel en een telefoonnummer. Klik je even door dan verschijnen ook het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Tevens beschikt Klusgereedschapshop.nl over een geheel eigen klantenservice en vind je ook duidelijke algemene voorwaarden op de website terug. Is dat nog niet voldoende? Dan kunnen we je vertellen dat Klusgereedschapshop.nl een gecertificeerd lid is van e-trusted shops wat betekent dat de webshop voldoet aan heel wat kwaliteitscriteria. Daarnaast geniet je ook van een onafhankelijke kopersbescherming waarbij jouw aankoop tot 20 000 euro verzekerd is. Kort gezegd: ja, Klusgereedschapshop.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten of eventueel een levering die je niet op de site terug kunt vinden? Dan kan je de klantenservice van Klusgereedschapshop.nl contacteren. Dat kan per briefwisseling naar het adres van de hoofdzetel, maar dat kan ook telefonisch of per mail. De klantenservice is actief op werkdagen en tracht binnen de 24 uur een antwoord te geven. Heb je een klacht? Dan kan je binnen de veertien dagen na het verzenden van jouw klacht een inhoudelijk antwoord verwachten. Is het antwoord niet voldoende en ontstaat een geschil? Dan kan je je wenden tot het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens materiaal van Klusgereedschapshop.nl? Hoe was die ervaring voor jou? Zou je het materiaal van Klusgereedschapshop.nl als kwaliteitsvol beschouwen? Was de levertijd voldoende snel? Is de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Heb je enige ervaring met de klantenservice van het bedrijf? Zou je overwegen om opnieuw te bestellen bij Klusgereedschapshop.nl? Waarom wel of waarom niet? Schrijf jouw verhaal neer op deze pagina in de vorm van een review. Jouw ervaringen en jouw beoordeling van Klusgereedschapshop.nl vormt voor toekomstige bezoekers een waardevolle mening om een correcte beslissing te kunnen nemen.

Reviews over Klusgereedschapshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Tuinartikel Totaal logo
Tuinartikel Totaal
1 beoordeling
9
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Verticaletuinen.nl logo
Verticaletuinen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima bedrijf

Prima bedrijf om gereedschap te bestellen. Bestelling geplaatst, geen problemen en binnen een paar dagen in huis. Uitstekend product tegen een uitstekende prijs. Zal zeker terugkomen.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sharon K.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Klusgereedschapshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuinartikel Totaal logo
Tuinartikel Totaal
1 beoordeling
9
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Verticaletuinen.nl logo
Verticaletuinen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Klusgereedschapshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Klusgereedschapshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Klusgereedschapshop.nl actief?

Klusgereedschapshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Klusgereedschapshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Klusgereedschapshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie