Kluizen.nl logo

Kluizen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Kluizen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1215
Kluizen.nl logo
Website
Kluizen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Kluizen.nl

In een doorsnee huis kan je wel wat waardevolle spullen terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan juwelen, cash geld, belangrijke papieren of zelfs spullen met een grote emotionele waarde. Wie dat veilig wilt bewaren kan onder andere kiezen voor een kluis. Op Kluizen.nl vind je tal van kluizen terug die deze opdracht voor jou kunnen volbrengen. Maar is dat wel betrouwbaar? Ben jij op zoek naar reviews en ervaringen over Kluizen.nl? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je tal van beoordelingen en reviews over Kluizen.nl terug. Zo heb je gelijk een stevige basis om jouw mening over Kluizen.nl op te baseren.

Over Kluizen.nl

Kluizen.nl is een onderneming die, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd is in de verkoop van kluizen. De website is een onderdeel van MB Safety en de onderneming heeft ondertussen al ruim twintig jaar ervaring binnen de sector. Handig om te weten is trouwens dat Kluizen.nl niet uitsluitend een website is, maar dat er ook een fysieke winkel in Barendrecht terug te vinden is. Je weet dus zeker dat het team achter de webshop ook echte fysieke ervaring met de kluizen heeft. Belangrijke pijlers voor Kluizen.nl zijn een uitgebreid assortiment met tal van kluizen en een ruim aanbod aan diensten. Zo kan je niet alleen contact opnemen voor meer informatie over de kluis die bij jou past, maar koopt Kluizen.nl ook kluizen in en bieden ze een service aan waarbij ze jouw kluis komen openen als je de sleutel of de code kwijt bent. Bovendien vind je op de website ook tal van handleidingen terug over de kluizen die ze verkopen.

Waarom kiezen voor Kluizen.nl?

Als je op zoek bent naar een kluis vind je bij Kluizen.nl voor elk wat wils terug. De website is verdeeld in de volgende categorieën: kluizen voor thuis, kluizen zakelijk, inbouwkluizen, sleutelkluizen, antieke kluizen, veiligheidsproducten, brandbeveiliging en sale. Er zijn kluizen specifiek bedoeld voor laptops, voor geld, voor wapens en ga zo maar door. Er zijn kluizen met cijfersloten, met sleutels, die brandwerend zijn en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken in het ruime aanbod? Dan is verzending binnen Nederland en België gratis vanaf een aankoopbedrag van 25 euro. Betalen kan met een kredietkaart (zowel Visa als Mastercard), via PayPal, met iDeal, met Bancontact en ook via AfterPay. De levertijd varieert van kluis tot kluis en staat hoe dan ook aangegeven bij het product. Bovendien neemt het team van Kluizen.nl sowieso even contact met je op om de levertijd te bespreken.

Is Kluizen.nl betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat bij een bedrijf dat kluizen verkoopt het van enig belang is dat de website en de onderneming betrouwbaar zijn. Op de website vind je alleszins al in een handomdraai de relevante bedrijfsinformatie terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en een fysiek adres. Daarnaast lees je aan het slotje in de adresbalk af dat Kluizen.nl verbonden is via een veilige SSL-verbinding en vind je duidelijke algemene voorwaarden terug. De website beschikt bovendien over een eigen klantenservice en heeft ook een fysieke locatie voor vragen en bij problemen. Ten slotte is Kluizen.nl ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Er is dus geen reden om Kluizen.nl niet te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug bij de FAQ? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice van Kluizen.nl. Dat kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld via de chat op de website. Daarnaast kan je telefonisch contact opnemen of via mail jouw vraag en/of probleem opsturen. Ook kan je via de contactpagina op de website aan Kluizen.nl vragen om jou even terug te bellen. Klachten kan je via alle bovenstaande methodes doorgeven en daar krijg je binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord op. Daarnaast kan je ook contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een kluis staan van Kluizen.nl? Of kocht je er in het verleden eentje aan die ondertussen de vuilnisbelt bevolkt? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met en beoordelingen van Kluizen.nl. Is de kwaliteit van de kluis goed? Was er voldoende keuze op de website? Was je tevreden over de geleverde service? En hoe verliep het contact met de klantenservice? Schrijf op deze pagina een review over jouw ervaringen met Kluizen.nl en help toekomstige klanten de juiste beslissing te nemen.

Reviews over Kluizen.nl
Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Fonteyn logo
Fonteyn
300 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne winkel

We zijn naar de winkel geweest en we zijn super goed geholpen. We kregen erg goed advies van het personeel en we werden super persoonlijk geholpen.

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adam M.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kluizen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Fonteyn logo
Fonteyn
300 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kluizen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kluizen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kluizen.nl actief?

Kluizen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kluizen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Kluizen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie