Kievit Schoenen logo

Kievit Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen

Kievit Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen
2570
Kievit Schoenen logo
Website
Kievit Schoenen
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Kievit Schoenen

Jij weet hoe belangrijk goede schoenen zijn? Niet alleen omdat ze comfortabel zitten, maar ook omdat je er onder andere rugklachten mee kunt voorkomen? Bij Kievit Schoenen weten ze hier alles van. Je kunt via de site snel en gemakkelijk een paar sneakers bestellen, maar het advies van Kievit Schoenen is om even zelf langs te komen. Ken je deze winkel nog niet? Overweeg je een paar pantoffels of accessoires te bestellen, maar ben je benieuwd naar reviews? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten voor je. Ze staan hier handig voor je op een rijtje. Zo lees je wat de recensies van anderen zijn en kun je een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij Kievit Schoenen te kopen.

Over Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is de schoenenwinkel als het gaat om comfort, advies en pasvorm. Het maakt niet uit welke vorm je voeten hebben of dat je bepaalde klachten hebt, deze winkel gaat ervoor om alle voetgerelateerde klachten op te lossen. Je vindt in deze shop een uitgebreide heren- en damescollectie. De merken die ze zoal voeren zijn onder meer Greve, Berwick, Finn Comfort, Meindl, Clarks, Gijs Schoenen, Lowa en Dolomite. In Hengelo bevindt zich de hoofdlocatie. De andere winkels zijn te vinden in Almelo, Leiden en Enschede. De hoofdlocatie van Kievit Schoenen bevindt zich bij de ingang van het Gezondheidspark in Hengelo. Dat is niet zonder reden. Samenwerking vindt dit bedrijf zeer belangrijk. De andere locaties zijn bijvoorbeeld ook gevestigd in een ziekenhuis of op een locatie waar extra voetzorg aanwezig is. Er wordt nauw samengewerkt met podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Zo is er altijd een goede en stijlvolle oplossing te vinden voor je probleem. Inmiddels is Kievit Schoenen echt een begrip geworden in Leiden, Almelo, Enschede en Hengelo. Belangrijke USP’s zijn een uitstekende service in de winkel, gratis verzending vanaf € 100,-, bijna altijd een uitneembaar voetbed en de perfecte comfortschoenen snel thuis bezorgd.

Waarom kiezen voor Kievit Schoenen

Bij Kievit Schoenen vind je schoenen voor elke gelegenheid. Er is veel keus en een ruim aanbod wat betreft merken. Dit is echter niet het enige wat dit bedrijf biedt. Zij vinden het van groot belang dat mensen de juiste schoenen dragen. Je kunt online shoppen, maar wil je echt advies op maat, dan wordt er geadviseerd om even langs te komen in een van de filialen. Als je eenmaal een keer bij het bent geweest en er is verteld welk voetbed en welk breedtemaat het beste aansluit bij jouw voeten, dan kun je daarna natuurlijk ook prima online een bestelling plaatsen. Heb je snel het gevoel dat schoenen niet lekker zitten of weet je van je zelf dat schoenen kopen problematisch is, dan is Kievit Schoenen een ideaal adres. De winkels bevinden zich namelijk alleen op locaties waar ook een podotherapeut en een orthopedisch schoentechnicus aanwezig zijn. Merken jullie in de winkel dat er een afwijkende vorm van de voet is of een verkeerd looppatroon, dan zijn de uitneembare voetbedden ideaal. Eventueel wordt er gebruik gemaakt van inlegzolen. Blijft dit allemaal niet voldoende, dan kan er direct contact gelegd worden met de schoentechnicus. Zo is er bij deze winkel voor elke klant een goede oplossing.

Is Kievit Schoenen betrouwbaar?

Je hoeft geen seconde te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Kievit Schoenen. Alleen al de samenwerking met allerlei experts op het gebied van voeten en schoenen, zegt genoeg. Daarnaast zijn de filialen gewoon fysiek te bezoeken. Reviews van eerdere klanten vertellen voorts dat zij zeer tevreden zijn over de service en de producten van Kievit Schoenen. Tenslotte is ook de klantenservice prima bereikbaar.

Klantenservice en klachten

Het hoofdkantoor van Kievit Schoenen bevindt zich in Hengelo. Je kunt deze winkel telefonisch bereiken. Ook van de andere filialen lees je een telefoonnummer op de website. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je ook contact opnemen door middel van het contactformulier. Laat je daar je gegevens, inclusief je telefoonnummer, achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Kievit Schoenen? Koop je je pumps, sneakers en sokken graag bij deze winkel? Of was het eens maar nooit weer? Andere consumenten lezen het graag in jouw review. Zeker ook als je gebruik hebt gemaakt van hun bijzondere service, is het prettig als je deze ervaring wilt delen. Zo help je andere mensen om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Kievit Schoenen
Gerelateerde bedrijven
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Kievit Schoenen

Het bedrijf Kievit Schoenen is geverifieerd door ons. De webshop Kievit Schoenen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kievit Schoenen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kievit Schoenen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Kievit Schoenen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Kievit Schoenen te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kievit Schoenen.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte service

Na een faillissement is het altijd moeilijk, begrijpelijk. Na ruim 2 maand had ik mijn vermaakte schoenen terug. Nu laat de hak los. Naar kiviet gebeld, en dan krijg je gewoon te horen dat je 2 maanden moet wachten tot er iemand naar kan kijken. Ik vind dat echt niet kunnen. Zeer slechte service. Ben dan ook zeer teleurgesteld. Ik heb die schoenen echt nu nodig.Mij zien ze niet meer bij Kiviet.

Geplaatst op: 25-07-2023
Laatst bewerkt op: 25-07-2023
Geschreven door: Monique N.

7 / 10
4/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Ervaren schoenenwinkel

Een zeer ervaren schoenenwinkel die mij zeer goed heeft geholpen bij het uitzoeken van schoenen. Er is een gepaste oplossing gevonden voor alle problemen. Top!

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kievit Schoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kievit Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Kievit Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kievit Schoenen actief?

Kievit Schoenen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kievit Schoenen reviews? Dan kun je naar de website van Kievit Schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie