Kievit Schoenen logo

Kievit Schoenen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Kievit Schoenen logo
Kievit Schoenen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

ExpoXL logo ExpoXL
0 beoordelingen
10
Sioux logo Sioux
0 beoordelingen
10
Palladium logo Palladium
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Kievit Schoenen

Jij weet hoe belangrijk goede schoenen zijn? Niet alleen omdat ze comfortabel zitten, maar ook omdat je er onder andere rugklachten mee kunt voorkomen? Bij Kievit Schoenen weten ze hier alles van. Je kunt via de site snel en gemakkelijk een paar sneakers bestellen, maar het advies van Kievit Schoenen is om even zelf langs te komen. Ken je deze winkel nog niet? Overweeg je een paar pantoffels of accessoires te bestellen, maar ben je benieuwd naar reviews? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten voor je. Ze staan hier handig voor je op een rijtje. Zo lees je wat de recensies van anderen zijn en kun je een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij Kievit Schoenen te kopen.

Over Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is de schoenenwinkel als het gaat om comfort, advies en pasvorm. Het maakt niet uit welke vorm je voeten hebben of dat je bepaalde klachten hebt, deze winkel gaat ervoor om alle voetgerelateerde klachten op te lossen. Je vindt in deze shop een uitgebreide heren- en damescollectie. De merken die ze zoal voeren zijn onder meer Greve, Berwick, Finn Comfort, Meindl, Clarks, Gijs Schoenen, Lowa en Dolomite. In Hengelo bevindt zich de hoofdlocatie. De andere winkels zijn te vinden in Almelo, Leiden en Enschede. De hoofdlocatie van Kievit Schoenen bevindt zich bij de ingang van het Gezondheidspark in Hengelo. Dat is niet zonder reden. Samenwerking vindt dit bedrijf zeer belangrijk. De andere locaties zijn bijvoorbeeld ook gevestigd in een ziekenhuis of op een locatie waar extra voetzorg aanwezig is. Er wordt nauw samengewerkt met podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Zo is er altijd een goede en stijlvolle oplossing te vinden voor je probleem. Inmiddels is Kievit Schoenen echt een begrip geworden in Leiden, Almelo, Enschede en Hengelo. Belangrijke USP’s zijn een uitstekende service in de winkel, gratis verzending vanaf € 100,-, bijna altijd een uitneembaar voetbed en de perfecte comfortschoenen snel thuis bezorgd.

Waarom kiezen voor Kievit Schoenen

Bij Kievit Schoenen vind je schoenen voor elke gelegenheid. Er is veel keus en een ruim aanbod wat betreft merken. Dit is echter niet het enige wat dit bedrijf biedt. Zij vinden het van groot belang dat mensen de juiste schoenen dragen. Je kunt online shoppen, maar wil je echt advies op maat, dan wordt er geadviseerd om even langs te komen in een van de filialen. Als je eenmaal een keer bij het bent geweest en er is verteld welk voetbed en welk breedtemaat het beste aansluit bij jouw voeten, dan kun je daarna natuurlijk ook prima online een bestelling plaatsen. Heb je snel het gevoel dat schoenen niet lekker zitten of weet je van je zelf dat schoenen kopen problematisch is, dan is Kievit Schoenen een ideaal adres. De winkels bevinden zich namelijk alleen op locaties waar ook een podotherapeut en een orthopedisch schoentechnicus aanwezig zijn. Merken jullie in de winkel dat er een afwijkende vorm van de voet is of een verkeerd looppatroon, dan zijn de uitneembare voetbedden ideaal. Eventueel wordt er gebruik gemaakt van inlegzolen. Blijft dit allemaal niet voldoende, dan kan er direct contact gelegd worden met de schoentechnicus. Zo is er bij deze winkel voor elke klant een goede oplossing.

Is Kievit Schoenen betrouwbaar?

Je hoeft geen seconde te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Kievit Schoenen. Alleen al de samenwerking met allerlei experts op het gebied van voeten en schoenen, zegt genoeg. Daarnaast zijn de filialen gewoon fysiek te bezoeken. Reviews van eerdere klanten vertellen voorts dat zij zeer tevreden zijn over de service en de producten van Kievit Schoenen. Tenslotte is ook de klantenservice prima bereikbaar.

Klantenservice en klachten

Het hoofdkantoor van Kievit Schoenen bevindt zich in Hengelo. Je kunt deze winkel telefonisch bereiken. Ook van de andere filialen lees je een telefoonnummer op de website. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je ook contact opnemen door middel van het contactformulier. Laat je daar je gegevens, inclusief je telefoonnummer, achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Kievit Schoenen? Koop je je pumps, sneakers en sokken graag bij deze winkel? Of was het eens maar nooit weer? Andere consumenten lezen het graag in jouw review. Zeker ook als je gebruik hebt gemaakt van hun bijzondere service, is het prettig als je deze ervaring wilt delen. Zo help je andere mensen om een weloverwogen keus te maken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Kievit Schoenen

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Kievit Schoenen

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

ExpoXL logo ExpoXL
0 beoordelingen
10
Sioux logo Sioux
0 beoordelingen
10
Palladium logo Palladium
0 beoordelingen
10