Kiddeaus logo

Kiddeaus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kiddeaus reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3247
Kiddeaus logo
Website
kiddeaus.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kiddeaus

Kiddeas is een superleuke webshop waar je allerlei speelgoed vindt om je deugnieten mee te verrassen. Het aanbod is groot en er is keuze voor élke leeftijd. Wil jij je kids verrassen met een speelgoedje van Kiddeaus? Bekijk dan eerst de Kiddeaus ervaringen op onze site om zo te bepalen of deze webshop voor jou de beste optie is!

Over Kiddeaus

Kiddeaus werd opgericht door Esther, een mama van vijf. Zij vond dat het hoogtijd werd voor veilig, duurzaam en eerlijk kinderspeelgoed dat vervaardigd werd met aandacht voor het milieu. Deze mooie webwinkel is daar het resultaat van. Het assortiment bestaat uit binnen- en buitenspeelgoed en knutselpakketten voor kinderen van alle leeftijden en voor zowel jongens als meisjes.

Door deze hoge eisen vind je bij Kiddeaus bovendien enkel de beste merken, waaronder Green Toys en Namaki. Winkelen bij Kiddeaus is ook erg fijn, want er is een 'Outlet' afdeling waar je interessante koopjes kan doen. Als je voor 50 euro of meer koopt, moet je de verzendkosten bovendien niet betalen.

Waarom kiezen voor Kiddeaus

Kiddeas is een goede webshop, omdat het speelgoed zorgvuldig uitgezocht werd. Daardoor ben je er altijd zeker van dat je je kinderen veilig speelgoed geeft en dat is toch wel het allerbelangrijkste. De artikelen van Kiddeaus zijn bovendien erg duurzaam, waardoor ze lang meegaan. Door in deze webshop te kopen, spaar je dus met verloop van tijd heel wat geld uit. Je hoeft namelijk niet om de haverklap nieuw speelgoed te kopen.

Het fijne is dat Kiddeaus ook speelgoed verkoopt die vervaardigd werd door bedrijven die aandacht hebben voor het milieu. Dus ook als je dat belangrijk vindt, zit je hier goed! Bezoek Kiddeaus als je een verjaardagscadeautje voor je petekind, neefje, nichtje zoon of dochter zoekt of als je een deugniet op een ander bijzonder moment eens extra in de watten wilt leggen. Kopen bij Kiddeaus is alvast een groot plezier, want je kan rekenen op advies wanneer het nodig is en krijgt gratis levering als je voor 50 euro of meer koopt! Let wel op, want om recht te krijgen op gratis verzending binnen België, moet je voor minimum 70 euro kopen.

Is Kiddeaus betrouwbaar?

Als je nog nooit eerder bij Kiddeaus gekocht hebt, vraag jij je waarschijnlijk af of de webshop wel betrouwbaar is. Gelukkig verklappen de positieve recensies al dat jij daar niet over hoeft te piekeren. Kiddeaus is bovendien voorzien van het webwinkel-keurmerk en biedt je tal van veilige manieren om te betalen.

Klantenservice en klachten

Is het voor jou niet de eerste keer dat je bij Kiddeaus koopt en heb je klachten? Dan kan je het bedrijf hierover mailen. Bij vragen kan je ook bellen, een chatgesprek starten of het contactformulier invullen.

Wil jij ook beoordelen?

Het is een goed idee om jouw beoordelingen bij ons achter te laten in het geval van eerdere ervaringen met Kiddeaus. Zo help je potentiele kopers beslissen of de webshop ook voor hen de beste keuze is. Een review schrijven is bovendien heel erg makkelijk en duurt helemaal niet lang!

Reviews over Kiddeaus
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
7
Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Kiddeaus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
7
Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kiddeaus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Kiddeaus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kiddeaus actief?

Kiddeaus is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed , baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kiddeaus reviews? Dan kun je naar de website van Kiddeaus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie