Kiddeaus logo

Kiddeaus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kiddeaus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Kiddeaus logo
Website
kiddeaus.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Het leukste duurzame speelgoed vind men bij Kiddeaus.nl!
Op zoek naar speelgoed dat niet na één keer spelen uit elkaar valt? Speelgoed dat op een verantwoorde manier is geproduceerd en gemaakt is van duurzame materialen? Dan is Kiddeaus.nl de goede plek! Kiddeaus.nl is namelijk dé webshop op het gebied van duurzaam speelgoed. Zij bieden het leukste en duurzaamste speelgoed aan voor kids van 0 tot ongeveer 8 jaar, voor binnen en buiten én voor verschillende speeltypen. Ook niet onbelangrijk: de producten uit deze webwinkel zijn volkomen veilig voor kinderen om mee te spelen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gifvrije verf en is het houten speelgoed splintervrij. Reviews over Kiddeaus

Gerelateerde bedrijven

Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9
Allyourgames logo
Allyourgames
2 beoordelingen
10
Dumolino logo
Dumolino
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Kiddeaus

Ons team van experts heeft Kiddeaus geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Kiddeaus bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Kiddeaus is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Kiddeaus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van kiddeaus.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kiddeaus.

Geplaatst op: 28-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Kiddeaus


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9
Allyourgames logo
Allyourgames
2 beoordelingen
10
Dumolino logo
Dumolino
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kiddeaus een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kiddeaus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kiddeaus actief?

Kiddeaus is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kiddeaus reviews? Dan kun je naar de website van Kiddeaus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie