Kesvisum logo

Kesvisum reviews, ervaringen en beoordelingen

Kesvisum reviews, ervaringen en beoordelingen
410
Kesvisum logo
Website
Kesvisum
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Kesvisum

Er zijn mensen die een bepaald land mijden alleen al vanwege het feit dat er een visum aangevraagd moet worden en dit ze allemaal te lang duurt en omdat het te ingewikkeld en bureaucratisch is. Om je te ontlasten op het gebied van je visum zou je zaken kunnen doen met Kesvisum. Om daar achter te komen hebben wij de reviews en ervaringen die klanten over Kesvisum gemaakt hebben voor je samengevat. Op basis van die samenvatting en de extra informatie kun jij besluiten om ook voor Kesvisum te kiezen.

Over Kesvisum

Kesvisum is naar eigen zeggen jouw rechterhand in de bureaucratische visumwereld. Het weet precies wat er bij het aanvragen van een visum allemaal komt kijken. Wil je op vakantie of moet je op reis en is een visum noodzakelijk? Dan doe je er verstandig aan te kiezen voor Kesvisum. Zij kunnen je helpen en vooral ontlasten. Op die manier voorkom je zelf een heleboel stress en verlies je bovendien geen kostbare tijd. Op die manier wordt een reis naar een land waar een visum gevraagd wordt toch interessant.

Waarom kiezen voor Kesvisum?

Kesvisum geeft eigenlijk zelf het antwoord al. Het aanvragen van een visum is een bureaucratisch gebeuren en gaat gepaard met een behoorlijke papierwinkel. Om nou precies die documenten op te zoeken die je nodig hebt voor het aanvragen van een visum, kun je Kesvisum in de arm nemen. Je kiest je op de website van Kesvisum een bestemming, kiest het type visum en vult een aanvraagformulier in. Je voltooit de betaling en stuurt je paspoort samen met de andere documenten naar Kesvisum. Vervolgens krijg jij je paspoort en je felbegeerde visum door de specialist thuis gestuurd. Je kiest voor deze aanbieder omdat je dan zaken doet met een bedrijf dat deskundig, betrouwbaar, snel en persoonlijk werkt.

Is Kesvisum betrouwbaar?

De mensen die al zaken deden met Kesvisum en een beoordeling hebben gemaakt noemen de dienstverlening van Kesvisum betrouwbaar en veilig. Uiteraard wordt steeds zeer zorgvuldig omgegaan met je paspoort. In dat kader raadt Kesvisum je aan je paspoort te versturen met DHL. Je krijgt een bevestigingsmail als je paspoort aangekomen is. Via je eigen Kesaccount kun je vervolgens steeds de status van je aanvraag checken. De gegevens die je opstuurt worden uiteraard alleen gedeeld met de ambassade en alleen gebruikt voor de visumaanvraag. Je account op Kesvisum wordt vervolgens na dertig dagen automatisch verwijderd.

Klantenservice en klachten

Kesvisum staat bekend om de zeer nauwkeurige manier van werken. Toch zou je een klacht kunnen hebben over de gang van zaken. Die klacht kun je schriftelijk indienen bij Kesvisum, je vindt de adresgegevens op de website. Je kunt eveneens kiezen voor het contactformulier en besluiten gewoon te bellen met deze specialist. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat je altijd de beste beslissing wilt nemen, doe je altijd een beroep op de reviews en ervaringen van mensen die al eens zaken hebben gedaan met een bepaald bedrijf of een bepaald merk. Zo neem je altijd een betere beslissing, met informatie uit de eerste hand dus. Nu jij dat weet, willen we jou vragen om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij, en het is maar heel even werk, ook andere mensen helpen als zij keuzes moeten maken.

Reviews over Kesvisum
Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Sportiek logo
Sportiek
2 beoordelingen
9,5
Vakantie Zeeland logo
Vakantie Zeeland
8 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kesvisum

Het bedrijf Kesvisum is geverifieerd door ons. De webshop Kesvisum is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Kesvisum is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kesvisum maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Kesvisum is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Kesvisum te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kesvisum.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima communicatie

Ik heb recent een Visum voor China aangevraag via Kes Visum. Er was een heldere en tijdige communicatie over additionele informatie, en een duidelijke handlijding voor het invullen van het aanvraag formulier van het visum. Alles was makkelijk te volgen!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kesvisum
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Sportiek logo
Sportiek
2 beoordelingen
9,5
Vakantie Zeeland logo
Vakantie Zeeland
8 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kesvisum een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kesvisum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kesvisum actief?

Kesvisum is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kesvisum reviews? Dan kun je naar de website van Kesvisum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie