Karins choice logo

Karins choice reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Karins choice reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Karins choice logo
Website
karinschoice.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Karins Choice ervaringen

Opzoek naar Karins Choice ervaringen? Als je op vakantie gaat wil je wel zeker weten dat alles tot in de puntjes is geregeld. Voor onverwachte verrassingen staan is dan wel het laatste waar je op zit te wachten. Lees daarom hier alle Karins Choice ervairngen en zorg dat je goed voorbereid een vakantie boekt bij Karins Choice. Heb jij al Karins Choice ervaringen? Plaats deze dan op deze pagina en help andere consumenten inzicht te krijgen in deze reisaanbieder.

Over Karins Choice

Wil jij net even anders op vakantie dan is Karins Choice de juiste reisaanbieder voor jou. Karins Choice kiest ervoor om niet deel te nemen aan de massale vakantie activieiten, bestemmingen en resorts. Karins Choice staat voor de locale bevolking, authentiek cultuur en de sfeervolle hotels. Bij Karins Choice kies je dus voor een vkanatie waarbij je optimaal kennis maakt met het land/plaats. Bij een vakantie zonder al dat massale gedoe zit je helemaal niet te wachten als je dan eindelijk aankomt dat je dan moet wachten op een bus waar je vervolgens met allerlei andere reizigers naar een hotel moet rijden. Vaak duurt deze reis uren, is het warm en wil je maar een ding en dat is naar je de plek waar je voor hebt geboekt. Karins Choice kies er daarom voor om geen bus voor haar reizigers neer te zetten, maar voor iedereen is er een huurauto gergeld. Zodra je aankomt kan je gelijk gebruik maken van de huurauto en ben je jouw gehele vakantie mobiel. Je kan dus de gehele vakantie gebruik maken van de huurauto en doen wat je zelf leuk vind! Bij Karins Choice doe je dan ook geen activiteiten in groepsverband, maar kan je activiteiten geheel zelf ondernemen. Heerlijk naar een lokale markt, een verlate strand of een plek waar je de geschiedenis van het land nog echt kan meemaken. Bij Karins Choice sta jij als reiziger centraal en hoef je geen rekening te houden met andere! Het is tenslotte jouw vakantie en jij bepaald dus wat jij zelf leuk vind.

Zekerheid bij het boeken van jouw vakantie!

Karins Choice is een reisaanbieder welke beschikt over de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekend dat jij als reiziger verzekerd bent dat als jij een vakantie boekt alles netjes en goed verloopt!

Gerelateerde bedrijven

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes
14 beoordelingen
7,6
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
2 beoordelingen
7,5
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5
7,8
72% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met Karins choice

Het bedrijf Karins choice is geverifieerd door ons. De webshop karinschoice.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Karins choice is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Karins choice maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van karinschoice.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van karinschoice.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles was zeer prettig

Was eerst een beetje heuverig, maar alles is zeer prettig bevallen. Zowel de accommodatie, auto en vliegreis was allemaal boven verwachting

Geplaatst op: 16-02-2015
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perefct service

Ik en mijn vrouw waren opzoek naar een vakantie waar we eens heerlijk konden genieten van de rust en niet allemaal toeristen om ons heen hadden. Bij onze zoektocht kwamen we Karin tegen en hebben direct contact opgezocht met dit reisbureau. Telefonisch hebben wij alle wensen doorgesproken en we krijgen dan ook al snel wat suggesties wat goed bij onze wensen aansloot. Uiteindelijk hebben ik en mijn vrouw gekozen voor een vakantie naar Spanje en hebben wij het heerlijk gehad. Tussendoor op vakantie hadden we nog wat vragen en zelfs daar zijn wij keurig netjes geholpen.

Geplaatst op: 09-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk

Allebei inmiddels 50 jaar en wouden wel eens wat anders dan de standaard vakanties. Met het zoeken op het internet kwamen wij toevallig bij Karins Choise en dit sprak ons meteen aan! Een vakantie waarbij wij zelf ons gnag konden gaan.

Aan deze woorden hebben ze dan ook dik voldaan. Een heerlijke vakantie! Bedankt!

Geplaatst op: 02-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Op vakantie maar geen toerist

Wij zijn echte vakantiegangers, maar geen toeristen! Tuurlijk ben je altijd een toerist, maar wij willen niet tussen de toeristen zitten. Voor ons geen boulevard met alleen maar drukke toestanden. Wij wilen genieten van het land, de rust en lieve mensen. Dit is zeker goed te doen via Karins Choise.

Wij ehbben een vakantie Jan Tiel gedaan en hebben daar echt genoten van ons prive optrekje en de huurauto. Wat een heerlijk eiland is dat Curacao ook! Doordat je echt tussen de bevolking zit geniet je echt van het eiland :)

Geplaatst op: 06-10-2015
Geschreven door: Patrick &.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vkanatie waar alles eigenlijk gewoon goed was

Heerlijk met de kinderen naar Kreta geweest. Doordat we een auto hadden waren we lekker vrij en konden we het hele eiland verkennen. Helaas was de auto niet heel groot waardoor het wat passen en meten was met de kinderstoel, maar uiteindelijk was het gelukt. Wij zaten in een kleine stadje Agia Galini dicht bij het strand wat met de kinderen echt ideaal was. Al met al een heerlijke vakantie gehad en Karins Choise verdiend dan ook een dikk 7!

Geplaatst op: 14-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Smerig!

Onze vakantie naar Tenerife is in het water gevallen. Bij aankomst op Tenerife, bleek de huurauto niet klaar te staan. Bij de balie zeiden ze van niets te weten. Op vreemde wijze was het ook nog zo dat ze niemand op het kantoor konden bereiken. Na 2 uur(!) gewacht te hebben mochten wij de auto meenemen op voorwaarde dat wij een borg achterlieten van 750(!) euro. Toen wij de accommodatie arriveerden werden wij vriendelijk onthaalt. Maar hoe vriendelijk ook het welkom, de kamers waren smerig, het zmembad was dicht en naast onze kamer vonden bouwwerkzaamheden plaats. Na dit aangegeven te hebben, bleek hier niets aan gedaan te worden. Of gedaan te kunnen worden. Jammer! Ondanks al deze teleurstellingen kunnen wij Tenerife wel aanraden en dan vooral het gebied rondom de Teide.

Geplaatst op: 22-02-2016
Geschreven door: Deborah

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bella Vista appartementen vuil en smerig!!!!!!

Allemaal leuk en aardig en mooi appartement maar wat was het een vuile bende!!! alles vettig, kalkaanslag, oud servies, klereherrie in de nacht van de zekeringkast en de airco, voor dit geld gewoon heel matig, nooit meer Karin;s choice!!!!

Geplaatst op: 05-09-2018
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Karins choice


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes
14 beoordelingen
7,6
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
2 beoordelingen
7,5
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Karins choice een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Karins choice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Karins choice actief?

Karins choice is vooral actief in de categorie vakantie-reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Karins choice reviews? Dan kun je naar de website van Karins choice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.