JPS Collections logo

JPS Collections reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
JPS Collections reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4703
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over JPS Collections

Het bedrijf JPS Collections is geverifieerd door ons. De webshop jpscollections.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. JPS Collections is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JPS Collections maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

JPS Collections is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van jpscollections.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van JPS Collections.

Geplaatst op: 02-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over JPS Collections


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Betersport.nl logo
Betersport.nl
18 beoordelingen
5,7
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Extreme Sports Center logo
Extreme Sports Center
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JPS Collections een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over JPS Collections. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JPS Collections actief?

JPS Collections is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JPS Collections reviews? Dan kun je naar de website van JPS Collections gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie