Jaggsalarm.nl logo

Jaggsalarm.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Jaggsalarm.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2653
Jaggsalarm.nl logo
Website
jaggsalarm.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Jaggsalarm.nl

Met een goed beveiligingssysteem ben je toch altijd net wat geruster als je het huis uit gaat. Op zoek naar een dergelijk systeem? Dan is de kans groot dat je op Jaggsalarm.nl uitkomt. Als marktleider in de Benelux in zijn sector is Jaggsalarm.nl sterk online aanwezig. Maar valt deze webshop ook te vertrouwen? Op deze pagina vind je op reviews van echte klanten van Jaggsalarm.nl. Beoordelen deze klanten de producten als betrouwbaar? Zijn hun ervaringen positief? Op basis van de reviews kan jij een gefundeerd oordeel vellen of Jaggsalarm.nl de partner is waar jij naar op zoek bent.

Over Jaggsalarm.nl

Jaggsalarm.nl is een webshop die gespecialiseerd is in beveiligingssystemen en toebehoren. In die sector is het ook de marktleider binnen de Benelux. Het is een onafhankelijk beveiligingsbedrijf dat over een eigen showroom beschikt en dus ook niet vasthangt aan één bepaalde producent. Jaggsalarm.nl ziet zichzelf als een familiale partner met drie duidelijke kernwaarden. Deze zijn betrouwbaarheid, persoonlijke service en plezier brengen in het gezin van de klanten. Daarom krijg je bij Jaggsalarm.nl altijd twee jaar garantie op aankopen en biedt het bedrijf een laagste prijsgarantie aan op het hele gamma. Daarom kan je terecht bij de showroom voor een persoonlijk gesprek over jouw beveiligingsnoden of kan je contact opnemen met de klantenservice voor raad of advies. Wat het plezier betreft tracht Jaggsalarm.nl via de blogs en hun social media ook leuke content betreffende de sector, de producten en het bedrijf de wereld in te sturen. Wil je hier niets van missen? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van de webshop.

Waarom kiezen voor Jaggsalarm.nl?

Jaggsalarm.nl beschikt over een ruim aanbod aan beveiligingssystemen van heel wat topmerken. De webshop is onderverdeeld in de categorieën alarmsystemen, alarm accessoires, camerasystemen, intercomsystemen, sale en installatie service. Tevens kan je voor een offerte ook altijd op de website terecht. Qua merken biedt Jaggsalarm.nl een waaier aan bekende en kwaliteitsvolle opties aan. Denk bijvoorbeeld aan klinkende namen als Hikvision, Ajax Systems, Vesta, Blaupunkt, Chuango en ga zo maar door. Een keuze kunnen maken? Dan installeert Jaggsalarm.nl over heel de Benelux en heb je in de regel jouw aankoop de dag nadien al in huis hangen. Boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten bij deze webshop. Betalen kan op alle gekende manieren zoals iDeal, Bancontact, Sofort, Visa, Mastercard, Maestro, Afterpay en SprayPay. Daarenboven is het ook mogelijk om met In3 te betalen. Dit systeem komt erop neer dat je in drie termijnen kunt betalen. Heb je na aankoop toch spijt? Dan kan je tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden jouw bestelling retour zenden.

Is Jaggsalarm.nl betrouwbaar?

Er is geen andere sector ter wereld waar betrouwbaarheid zo’n groot issue is als in de sector van de beveiligingssystemen. Jaggsalarm.nl stelt dan ook alles in het werk om een betrouwbaar imago uit te stralen. Zo vind je netjes tussen de algemene voorwaarden op de website meteen alle nuttige bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug. Zo beschikt Jaggsalarm.nl over een klantenservice die bij vragen klaarstaat en is de website veilig verbonden dankzij het SSL-certificaat. Je hoeft je dan ook geen vragen te stellen over jouw betalings- en persoonsgegevens: deze zijn veilig. Ten slotte is Jaggsalarm.nl ook aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en dat zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Jaggsalarm.nl is dan ook absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of heb je een probleem? Dan zijn er heel wat manieren om de klantenservice van Jaggsalarm.nl te bereiken. Op de webshop kan je eerst al even checken of het antwoord op jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat. Is dat niet het geval of heb je een klacht? Dan kan je de klantenservice bereiken via de chatfunctie op de website, via Messenger, via mail of telefonisch. De klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Heb je een klacht? Dan kan je deze doorgeven via het contactformulier op de website of doorsturen naar de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Je krijg altijd uiterlijk 14 dagen na de klacht een inhoudelijke reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden als eens een beveiligingssysteem van Jaggsalarm.nl? Dan horen wij graag wat jouw ervaringen met deze webshop zijn. Zou je het functioneren van jouw aankoop als goed beoordelen? Was je tevreden over de levertijd? Ben je tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding? Schrijf op deze pagina een review over jouw ervaringen met Jaggsalarm.nl en help anderen een juiste beslissing maken!

Reviews over Jaggsalarm.nl
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Audioexpert logo
Audioexpert
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima service

Ik ben echt super blij met mijn aanschaf van onze nieuwe beveiligingscamera. De beeldkwaliteit is erg goed en de handleiding is ook erg duidelijk. Via de mail kreeg ik ook altijd snelle reactie op al mijn vragen.

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohamed R.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Jaggsalarm.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Audioexpert logo
Audioexpert
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jaggsalarm.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Jaggsalarm.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jaggsalarm.nl actief?

Jaggsalarm.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jaggsalarm.nl reviews? Dan kun je naar de website van Jaggsalarm.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie