IT-Refurbished.com logo

IT-Refurbished.com reviews, ervaringen en beoordelingen

IT-Refurbished.com reviews, ervaringen en beoordelingen
4253
IT-Refurbished.com logo
Website
IT-Refurbished.com
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen IT-Refurbished.com

Je kunt vandaag de dag eigenlijk niet zonder een goede laptop, een tablet of een smartphone. Het grootste nadeel aan deze fantastische technologische uitvindingen? Het feit dat ze ook ontzettend duur zijn. Een mogelijke oplossing is om refurbished producten te kopen. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in dergelijke refurbished producten is IT-Refurbished.com. Deze webwinkel biedt een ruim gamma aan refurbished laptops aan en meer. Wil je eerst even controleren of IT-Refurbished.com een betrouwbare webwinkel is? Dan vind je hier de nodige reviews en beoordelingen terug. Zo leer jij uit de ervaringen van echte klanten.

Over IT-Refurbished.com

IT-Refurbished.com is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van een ruim gamma aan refurbished producten. Ben je niet helemaal mee wat refurbished nu eigenlijk is? In essentie is het een tweedehands product dat weer helemaal gebruiksklaar is gemaakt. Dat betekent dat alle data gewist is, dat kapotte onderdelen vervangen zijn en dat het hele systeem schoongemaakt is. De grote voordelen van een refurbished product zijn dat de prijs gevoelig lager ligt, dat de belasting op het milieu minder is en dat je naderhand ook de hardware weer kosteloos in kunt leveren. IT-Refurbished.com heeft meer dan 27 jaar ervaring met refurbished producten. Bovendien kan je ook voor vragen of voor advies altijd bij het bedrijf terecht. Leer je liever zelf alles wat er te leren valt? Dan vind je op de website heel wat informatie en zelfs handige product video's met uitleg!

Waarom kiezen voor IT-Refurbished.com?

IT-Refurbished.com biedt in de eerste plaats een ruim assortiment aan producten te koop aan voor een zeer scherpe prijs. Zo vind je op de webwinkel onder andere iPhones, iPads, MacBooks en iMacs terug. Je vindt er echter ook HP laptops en tablets, Dell producten en een gamma aan Lenovo ThinkPads terug. Ben je op zoek naar een specifiek model? Dan kan je gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Bij IT-Refurbished.com vind je het grootste gamma aan refurbished producten in de Benelux en bovendien altijd een transparante prijs. Ook goed om te weten is dat je bij elke aankoop geniet van een garantie die op zijn minst gelijk is aan de fabrieksvoorwaarden. Ben je na een aankoop toch niet helemaal tevreden? Dan kan je bij IT-Refurbished.com kosteloos retourneren! Benieuwd naar promoties of naar nieuwe toevoegingen in het gamma? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van IT-Refurbished.com.

Is IT-Refurbished.com betrouwbaar?

IT-Refurbished.com is een webwinkel die refurbished producten aanbiedt. Dat betekent natuurlijk dat je heel wat vertrouwen nodig hebt voor een aankoop. Vertrouwen dat bij IT-Refurbished.com zeker aanwezig mag zijn. Het bedrijf heeft immers heel wat jaren ervaring binnen de sector en controleert uitvoerig elke refurbished laptop voor verkoop. Ook beschikt IT-Refurbished.com over een keurmerk voor refurbished producten. Bovendien is het zo dat je op eender welk moment terecht kunt bij de deskundige klantendienst voor vragen of voor advies. Is dat nog niet voldoende? Dan kan je er gerust op zijn dat IT-Refurbished.com aangesloten is bij het gekende keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent onder andere dat de verbinding met de website veilig is en je ook heel wat veilige betalingsopties hebt zoals iDeal, bancontact en kredietkaart.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten of heb je advies nodig? Dan kan je altijd even een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Je kunt echter ook contact opnemen met de klantendienst van IT-Refurbished.com. Dat kan door telefonisch contact op te nemen, door een mail te sturen, door een brief te sturen of door gebruik te maken van de live chat functie. In principe krijg je op werkdagen binnen enkele uren een antwoord van de klantenservice. Heb je een klacht? Dat is vervelend maar altijd mogelijk. Klachten kan je per mail doorsturen of je kunt ook contact opnemen met Webshop Keurmerk. In het slechtste geval ontstaat een geschil dat voor de Geschillencommissie kan komen die het laatste woord heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een laptop of een iPad staan van IT-Refurbished.com? Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken voor een eerlijke review over IT-Refurbished.com. Jouw beoordeling kan het verschil betekenen tussen verder surfen of kopen. Wat vind jij bijvoorbeeld van de service van IT-Refurbished.com? Is de kwaliteit van de producten echt goed? Betaal je een faire prijs? Is de levertijd zoals aangegeven? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij IT-Refurbished.com? Zou je deze webshop aanraden?

Reviews over IT-Refurbished.com

Gerelateerde bedrijven

Lebara logo
Lebara
28 beoordelingen
5,7
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
5 beoordelingen
6
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over IT-Refurbished.com

Het bedrijf IT-Refurbished.com is geverifieerd door ons. De webshop IT-Refurbished.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. IT-Refurbished.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. IT-Refurbished.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

IT-Refurbished.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van IT-Refurbished.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van IT-Refurbished.com.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over IT-Refurbished.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lebara logo
Lebara
28 beoordelingen
5,7
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
5 beoordelingen
6
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is IT-Refurbished.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over IT-Refurbished.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is IT-Refurbished.com actief?

IT-Refurbished.com is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , 2e hands , telefonie en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de IT-Refurbished.com reviews? Dan kun je naar de website van IT-Refurbished.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie