InvestID logo

InvestID reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
InvestID reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over investid.io

InvestID is geverifieerd door ons expert team. De webshop InvestID bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is InvestID lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via InvestID. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van investid.io is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van investid.io te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van InvestID.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Inspirerend

Voor mij was het inspirerend en een oproep tot actie. Ik begon eigenlijk analyses te doen en begon aandelen te kopen. Het behandelde materiaal is zorgvuldig samengesteld zodat een beginner alle tools heeft om te investeren en geïnvesteerd te blijven.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 16-08-2021
Geschreven door: Pien H.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over InvestID


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Synvest logo
Synvest
2 beoordelingen
8,5
Nibble logo
Nibble
2 beoordelingen
9,5
Mintos logo
Mintos
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is InvestID een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over InvestID. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is InvestID actief?

InvestID is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de InvestID reviews? Dan kun je naar de website van InvestID gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie