InvestID logo

InvestID reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

InvestID reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2774
InvestID logo
Website
InvestID
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen InvestID

Het is buitengewoon handig wanneer je al je beleggingen op één interactief dashboard zou kunnen managen. Dit kan wanneer je gebruik maakt van de diensten van InvestID. Als je deze specialist nog niet kent, lees dan vooral verder. Wij hebben namelijk de verschillende beoordelingen van bestaande klanten namelijk grondig doorgenomen en hebben de belangrijkste zaken nog eens op een rijtje gezet. Op basis van deze informatie beslis je uiteraard helemaal zelf of je ook kiest voor InvestID.

Over InvestID

Door te kiezen voor de diensten van InvestID heb en houd je steeds de volledige controle over jouw totale investeringsportefeuille. InvestID beheert op dit moment een vermogen van rond de vijf miljoen euro. InvestID bied je één interactief dashboard met daarbij de key financials van heel je portefeuille. Bij de diensten die deze specialist aanbiedt, weet het zich omringd door tal van zeer betrouwbare partners.

Waarom kiezen voor InvestID

InvestID bied je vooral gemak en een zeer gemakkelijk dashboard om mee te werken. Je kunt je gratis registreren via je e-mailadres en een wachtwoord. Vervolgens is het een kwestie van jouw transacties importeren en een door InvestID aangeboden pakket te kiezen. Je hebt daarbij de keuze uit de pakketten Light, Medium en Heavy. Kies je voor Heavy, dan heb je de beschikking over oneindig veel platformen, oneindig veel data input en een oneindige portfoliogrootte. De verschillende pakketten zijn stuk voor stuk zeer betaalbaar overigens. Ook dat is een reden om toch vooral voor deze specialist te kiezen.

Is InvestID betrouwbaar?

Uit alle beoordelingen van bestaande gebruikers van InvestID blijkt dat je te maken hebt met een betrouwbare onderneming. De klanten zijn buitengewoon tevreden over de diensten die InvestID biedt. Wat zeker ook vertrouwen geeft is het feit dat InvestID innig samenwerkt met banken als bijvoorbeeld de Rabobank, ABN Amro, ING, Bunq, Knab, SNS en RegioBank. Dit zijn allemaal zeer betrouwbare banken en ook dat zegt zeker iets over de betrouwbaarheid van InvestID. Het feit dat InvestID nu al bijna vijf miljoen euro beheert en dat dit bedrag alleen maar stijgt, biedt vertrouwen en vertelt iets over de mate van betrouwbaarheid van deze specialist.

Klantenservice en klachten

We lezen in de reviews en ervaringen van klanten niets over klachten. Mocht jij die echter wel hebben, dan krijg je van InvestID de gelegenheid die kenbaar te maken. Voor vragen en klachten heeft de specialist namelijk een speciaal contactformulier ontwikkeld die je kunt gebruiken om zowel vragen te stelen als je ongenoegen kenbaar te maken. InvestID is ook nog actief op onder meer de social media kanalen Facebook en Twitter. Langs die wegen zou je dus ook nog contact kunnen zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

In de wetenschap dat beoordelingen van bestaande klanten altijd van toegevoegde waarde zijn en je onafhankelijke informatie bieden, willen wij je vriendelijk vragen om voortaan ook een recensie te schrijven. Hoewel het slechts een heel kleine moeite is, doe je er andere mensen een enorm plezier mee. Zij nemen met jouw beoordeling namelijk altijd een meer weloverwogen beslissing.

Reviews over InvestID

Gerelateerde bedrijven

Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Nibble logo
Nibble
2 beoordelingen
9,5
Bondster logo
Bondster
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over InvestID

InvestID is geverifieerd door ons expert team. De webshop InvestID bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is InvestID lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via InvestID. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van InvestID is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van InvestID te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van InvestID.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Inspirerend

Voor mij was het inspirerend en een oproep tot actie. Ik begon eigenlijk analyses te doen en begon aandelen te kopen. Het behandelde materiaal is zorgvuldig samengesteld zodat een beginner alle tools heeft om te investeren en geïnvesteerd te blijven.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pien H.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over InvestID


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Nibble logo
Nibble
2 beoordelingen
9,5
Bondster logo
Bondster
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is InvestID een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over InvestID. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is InvestID actief?

InvestID is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de InvestID reviews? Dan kun je naar de website van InvestID gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie