Internet-Sportclubs logo

Internet-Sportclubs reviews, ervaringen en beoordelingen

Internet-Sportclubs reviews, ervaringen en beoordelingen
1374
Internet-Sportclubs logo
Website
Internet-Sportclubs
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Internet-Sportclubs

Er is een reden dat voetbal ook wel eens koning voetbal genoemd wordt. Het is veruit de meest populaire sport in Europa. Iedereen heeft dan ook wel zo zijn of haar favoriete ploeg. Ben je op zoek naar leuke fanartikelen, shirts en aanverwanten van jouw favoriete ploeg? Dan vind je op Internet-Sportclubs ongetwijfeld wat je zoekt. Maar daarom weet je natuurlijk nog niet of de kwaliteit ook goed is. Hoe zit het met de prijs-kwaliteitsverhouding? Wat zijn de levertijd? Zijn de reviews over Internet-Sportclubs positief of negatief? Op deze pagina vind je beoordelingen van, ervaringen met en reviews over Internet-Sportclubs geschreven door echte klanten. Zo weet jij waar je aan begint!

Over Internet-Sportclubs

Internet-Sportclubs is een webshop waar je een ruim assortiment aan artikelen betreffende voetbalclubs terug kunt vinden. Met meer dan 26 000 verschillende producten vind je hier altijd wel wat wils. De webwinkel zelf is één van de vele webshops in portefeuille van TOM dat in 2005 werd opgericht als een kleine fietswinkel en vandaag de dag één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland is. TOM en al zijn webshops dragen daarbij een aantal waarden hoog in het vaandel zoals sociaal bewust en milieubewust ondernemen. Zo werkt het bedrijf samen met diverse instanties die zich inzetten in de geestelijke zorg en zoeken ze voortdurend naar duurzame alternatieven in de eigen bedrijfsuitoefening. Daarnaast is het ook zo dat je door het grote netwerk van TOM geniet van schaalvoordelen bij een aankoop bij Internet-Sportclubs. Dat betekent scherpe prijzen en een snelle levering. Blijf je graag op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen van Internet-Sportclubs volgen.

Waarom kiezen voor EcomMedics?

Bij Internet-Sportclubs vind je een gigantisch assortiment aan fanartikelen van voetbalteams en aanverwanten. Zo is de website zelf onderverdeeld in de volgende categorieën: voetbalclubs, eredivisie, landenteams, overige sporten, nieuw en opruiming. Of je nu op zoek bent naar een truitje van FC Barcelona of toch liever Ajax Amsterdam gaat representen: bij Internet-Sportclubs vind je het allemaal; Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je vanaf veertig euro genieten van gratis levering binnen Nederland en België. Het is ook mogelijk om jouw bestellingen gratis af te halen in de winkel in Tilburg. De levertijd is bij bestellingen voor 16 uur in de regel één werkdag. In principe heb je eender welke bestelling binnen de drie werkdagen in huis! Heb je na een bestelling toch twijfels? Dan kan je binnen de dertig dagen na ontvangst een beroep doen op het retourrecht.

Is Internet-Sportclubs betrouwbaar?

Internet-Sportclubs is absoluut een betrouwbare webshop. Zo is het bedrijf een onderdeel van het bekende concern TOM wat ook betekent dat er een grote reputatie is opgebouwd die door een slechte service beschadigd zou kunnen worden. Bovendien kan je bij Internet-Sportclubs veilig betalen in jouw eigen vertrouwde betaalomgeving en beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice. Internet-Sportclubs heeft tevens een aanwezigheid op sociale media en je vindt op de website alle nodige contactgegevens terug net als het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Bovendien voldoet de website ook aan de kwaliteitscriteria van keurmerk Trusted Shops en geniet je van onafhankelijke kopersbescherming. Dat betekent dat jouw aankopen verzekerd zijn tot een waarde van 20 000 euro.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten van Internet-Sportclubs of iets anders waarmee je geholpen kan worden? Dan check je best eerst even de veelgestelde vragen. Vind je hier het antwoord niet terug? Dan kan je de klantenservice contacteren. Dat kan per mail, per briefwisseling, in de fysieke winkel of via het contactformulier op de website. De klantenservice is geopend tijdens de kantooruren en laat je meestal binnen de werkdag iets weten. Heb je een klacht? Dan kan je deze best per mail opsturen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en na ten laatste veertien dagen een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Een belangrijke tool om te beslissen of je al dan niet bij een webwinkel tot aankoop over gaat zijn de reviews en de ervaringen van anderen. Heb jij al eens producten gekocht bij Internet-Sportclubs? Dan ben jij de ideale persoon om deze webshop te beoordelen! Wat is de kwaliteit van de goederen? Is de levertijd zoals aangegeven? Is de klantenservice vriendelijk en krijg je tijdig een antwoord? Schrijf jouw ervaringen met Internet-Sportclubs neer in een review op deze pagina en help een ander verder!

Reviews over Internet-Sportclubs
Gerelateerde bedrijven
Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
LolaLiza logo
LolaLiza
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Internet-Sportclubs

Internet-Sportclubs is geverifieerd door ons expert team. De webshop Internet-Sportclubs bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Internet-Sportclubs lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Internet-Sportclubs. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Internet-Sportclubs is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Internet-Sportclubs te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles netjes ontvangen

Ik heb alles netjes en snel alles ontvangen. Alles was erg naar wens. De service was super duidelijk en erg snel. De levering was ook erg goed en alles zat netjes en stevig verpakt.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Twan B.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Internet-Sportclubs
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
LolaLiza logo
LolaLiza
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Internet-Sportclubs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Internet-Sportclubs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Internet-Sportclubs actief?

Internet-Sportclubs is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Internet-Sportclubs reviews? Dan kun je naar de website van Internet-Sportclubs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie