IntensoFashion logo

IntensoFashion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
IntensoFashion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over intensofashion.nl

IntensoFashion is geverifieerd door ons expert team. De webshop IntensoFashion bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is IntensoFashion lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via IntensoFashion. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van intensofashion.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van intensofashion.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van IntensoFashion.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische service

Dit was de eerste keer dat ik deze website gebruikte en ik moet zeggen dat van het online plaatsen van mijn bestelling tot het in ontvangst nemen, de service fantastisch was. Een grote dank ook voor de geweldige klantenservice.

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 11-08-2021
Geschreven door: Chayenne W.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over IntensoFashion


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sportcompressiekleding logo
Sportcompressiekleding
2 beoordelingen
9
Divoza logo
Divoza
2 beoordelingen
9
Drestige logo
Drestige
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is IntensoFashion een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over IntensoFashion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is IntensoFashion actief?

IntensoFashion is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de IntensoFashion reviews? Dan kun je naar de website van IntensoFashion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie