InoneBox logo

InoneBox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
InoneBox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3889
InoneBox logo
Website
ininbox.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen InoneBox

InoneBox is een beauty box abonnement gericht op accessiores, sieraden en make-up. Door de box te bestellen kun je nieuwe merken en producten ontdekken en uitproberen. Je kent InoneBox misschien als Dutble Box, de oude naam van dit bedrijf. Bestel gemakkelijk en snel een proefbox om zelf te ervaren of InoneBox wat voor jou is en lees de ervaringen met InoneBox op deze pagina. 10 dagen na de aanvraag van je proefbox kun je jouw eerste gepersonaliseerde beautybox zelf samenstellen. Meer weten over InoneBox? Lees direct de beoordelingen over InoneBox die wij op deze pagina voor je op een rij gezet hebben. Zo maak jij een bewuste keuze om een beautybox abonnement af te sluiten bij InoneBox.

Over InoneBox

Inonebox is de nieuwe naam van Dutble. Het vernieuwde concept biedt een beautydoos die niet enkel verzorgingsproducten en make-up bevat, maar ook leuke sieraden van hun eigen merk. Voor slechts €5,- vraag je een proefbox aan zodat je zelf kunt ervaren wat er allemaal wordt aangeboden door InoneBox. Ben jij verkocht? Dan mag je zelf jouw volgende Inonebox samenstellen met mooie producten met een waarde van meer dan €65,-. Je sluit een abonnement af waarbij jij altijd de controle behoudt. Geen kleine lettertjes en geen contractuele verplichtingen. Als je niet langer tevreden bent met je box of deze om een andere reden op wilt zeggen, is deze altijd opzegbaar of te pauzeren. Daarbij profiteer je van een geld terug garantie.

Waarom kiezen voor InoneBox

InoneBox onderscheidt zich van andere beautyboxen door ook leuke sieraden en accessoires in de box te stoppen. Jouw abonnement is zeer flexibel, waardoor je bijvoorbeeld kunt pauzeren als je op vakantie gaat. Wat InoneBox anders maakt dan anderen, is dat je deze beauty box zelf kan samenstellen. Doordat je zelf kan aangeven wat je wilt ontvangen, krijg je alleen producten die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Door je aan te sluiten bij de Inonebox community, stem je gemakkelijk voor jouw favoriete items.

Is InoneBox betrouwbaar?

Er zijn al meer dan 20.000 beauty boxen verzonden door InoneBox. Je kunt dit bedrijf volgen op social media om altijd op de hoogte te blijven van acties en goede aanbiedingen. De bedrijfsgegevens zijn eenvoudig terug te vinden op de website en ook is er een klantenservice waar je terecht kunt bij vragen en opmerkingen. Lees de ervaringen met InoneBox en besluit daarna of je een proefbox wilt bestellen. Dit kost je slechts €5,-.

Klantenservice en klachten

Veelgestelde vragen worden op de website van InoneBox beantwoord. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je saldo op jouw account kunt storten en of je garantie hebt op je ontvangen artikelen. Heb jij een andere vraag, een klacht of een opmerking? Neem dan contact op met een medewerker van InoneBox door het contactformulier op de website in te vullen. Er komt zo snel mogelijk iemand bij je terug.

Wil jij ook beoordelen?

Ontvang jij iedere maand een beautybox van InoneBox? Deel dan jouw ervaringen met InoneBox met bezoekers van deze pagina om ze te helpen bij het maken van hun keuze. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de inhoud van de box naar wens? Wat mis jij in de box? Heb je nog andere op- of aanmerkingen? Door jouw mening te delen bied je waardevolle inzichten.

Reviews over InoneBox

Gerelateerde bedrijven

SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
LOccitane logo
LOccitane
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over InoneBox

InoneBox is geverifieerd door ons expert team. De webshop InoneBox bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is InoneBox lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via InoneBox. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ininbox.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ininbox.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van InoneBox.

Geplaatst op: 31-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk concept

Dit is echt een super leuk concept waarbij je wat producten kunt uit testen voor een kleine prijs. Het is misschien een beetje overpriced maar ik vind dit persoonlijk wel mee vallen. Super leuk

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joep V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over InoneBox


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
LOccitane logo
LOccitane
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is InoneBox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over InoneBox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is InoneBox actief?

InoneBox is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de InoneBox reviews? Dan kun je naar de website van InoneBox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie