Innovino logo

Innovino reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Innovino reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4055
Innovino logo
Website
innovino.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Innovino

Wil je wijn kopen om jezelf of iemand anders mee te verrassen? Dan kan je terecht bij Innovino. In de webshop is er een ruime keuze aan kwalitatieve wijnen. Het is zelfs mogelijk om de flessen te voorzien van een etiket dat je zelf ontworpen hebt. Wil je zeker zijn van de webwinkel voordat je er aankopen doet? Dan is het verstandig om bij ons eerst de Innovino ervaringen door te nemen!

Over Innovino

Innovino is een Nederlands bedrijf dat al expert is in wijn sinds 1854. Bij deze webshop kan jij je dus goed laten adviseren. Je vindt er ook makkelijk goede wijntjes terug door je gewenste wijn in te typen in de zoekbalk. Of door ze te selecteren aan de hand van het soort wijn dat je zoekt. Daarnaast is er een aparte afdeling waar je een sleeve of etiket kan laten maken om op de flessen te laten bevestigen. Het geeft je de mogelijkheden om je cadeautjes te laten bedrukken met een mooie foto en/of tekst, zodat ze nog bijzonderder worden.

Innovino organiseert ook proeverijen bij hen of bij jou op locatie. Dit is fijn om te doen als je veel wijnen wilt aankopen, maar nog niet goed weet welke je moet kiezen. Een wijnproeverij is daarnaast ook gewoon erg gezellig. In het geval dat je wijnen koopt, kan je bij Innovino alvast profiteren van gratis verzending bij aankopen vanaf 75 euro. Als je vandaag je bestelling plaatst, krijg je je artikelen bovendien binnen de twee dagen bij je thuis geleverd.

Waarom kiezen voor Innovino

Innovino is een goede plaats om wijn te kopen, omdat je er een ruime keuze hebt. Je vindt er niet alleen verschillende soorten wijnen, maar ook wijnen uit diverse regio's van over de hele wereld. De kans dat de wijn erbij zit die je zoekt, is dus groot. Innovino organiseert daarnaast wijnproeverijen, waardoor je allerlei nieuwe wijnen leert ontdekken. Ideaal als je niet zoveel wijnkennis hebt!

Innovino is ook een voordelige webshop. Vooral als je van plan bent om veel flessen in één keer te kopen, want bij aankopen vanaf 75 euro krijg je gratis verzending. Wil je wijn kopen om cadeau te doen? Dan is deze webwinkel ook een uitstekende keuze. Je kan er namelijk etiketten en sleeves op maat laten maken.

Is Innovino betrouwbaar?

Innovino is een webshop die betrouwbaar is. Dat zie je aan de hand van de positieve beoordelingen. Daarnaast heeft het bedrijf heel veel jaren ervaring en kan je het volgen via allerlei sociale mediakanalen.

Klantenservice en klachten

Heb jij al wijn aangekocht bij Innovino en heb je klachten? Dan kan je een chatgesprek opstarten aan de hand van de knop die je rechts onderaan de website vindt. Het is ook mogelijk om het bedrijf te bellen of e-mailen. Of je kan gewoon het contactformulier op de website invullen. Als je meer info wilt over de prijzen van een sleeve, etiket of proeverij, kan je daarvoor ook een offerte laten aanmaken via de sectie 'Offerte'. In dat geval moet je het bedrijf dus niet bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Vind je het fijn om anderen te helpen? Dan kan jij bij ons je Innovino beoordeling achterlaten. Aan de hand van jouw review krijgen potentiele klanten een goed zicht op de positieve en negatieve kanten van Innovino. Dat betekent dus dat je review anderen helpt met het maken van de juiste beslissing!

Reviews over Innovino

Gerelateerde bedrijven

Wijny.nl logo
Wijny.nl
2 beoordelingen
9
BrewDog logo
BrewDog
1 beoordeling
10
Cocktails Per Post logo
Cocktails Per Post
1 beoordeling
10
7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Innovino

Het bedrijf Innovino is geverifieerd door ons. De webshop innovino.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Innovino is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Innovino maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van innovino.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van innovino.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Innovino.

Geplaatst op: 24-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ze leveren niet… oplichting

Geen enkele reactie op mails

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Maarten S.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Innovino


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Wijny.nl logo
Wijny.nl
2 beoordelingen
9
BrewDog logo
BrewDog
1 beoordeling
10
Cocktails Per Post logo
Cocktails Per Post
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Innovino een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Innovino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Innovino actief?

Innovino is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en wijn.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Innovino reviews? Dan kun je naar de website van Innovino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie