indicamp logo

indicamp reviews, ervaringen en beoordelingen

indicamp reviews, ervaringen en beoordelingen
4443
indicamp logo
Website
indicamp
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen indicamp

Indicamp is de place to be als je op zoek bent naar betaalbare jongerenreizen. De non-profit organisatie onder de naam Jea VZw is een organisatie die zich al meer dan 60 jaar inzet voor iedereen die graag op jongere leeftijd op reis wilt gaan, maar het niet zo breed heeft dat hij of ze standaard hoge prijzen neer kan tellen om op vakantie te gaan. Dit, terwijl er tal van horizons te ontdekken zijn en het mogelijk zou moeten worden gemaakt dat iedereen een reële kans heeft om deze horizons te verbreden en zaken mee te krijgen van andere culturen en op ontdekking te gaan naar zichzelf. Daarom is het doel van JEKA VZW om de mooiste reizen aan te bieden tegen de laagste prijzen. Misschien heb je zelf al eens een reis geboekt via deze organisatie en ben je nu op zoek naar een manier om je ervaringen te delen. Daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om je eigen reviews achter te laten voor mensen die misschien nog twijfelen of ze wel of geen gebruik moeten maken van de diensten van Indicamp. We hebben daarnaast de belangrijkste reviews voor je op een rij gezet zodat je zelf ook hulp krijgt bij het maken van je keuze.

Over indicamp

Indicamp is een bedrijf dat ruim 60 jaar geleden is opgericht. Het belangrijkste doel van de organisatie is het aanbieden van leuke reizen voor jongeren. Vele vragen werden er door ouders gesteld waarbij ze wilden weten of het ook mogelijk was om hun kind individueel in te schrijven voor een leuke reis. Daarmee is de organisatie akkoord gegaan en hierdoor heeft het dus nu de mogelijkheid om je individueel in te schrijven zodat je later je bij een groep kunt voegen en zo kan genieten van een welverdiende vakantie op een JEKA-kamp. Als het ook echt iets voor jou is om op avontuur te gaan, nieuwe culturen te leren kennen en daarnaast misschien wel een nieuwe groep vrienden te maken, dan is het zeker aan te raden om via deze organisatie een leuke reis te boeken. De reizen worden door JEKA zelf georganiseerd. Dit betekent dat er een dynamische en bekwame monitoring plaatsvindt. Het transport wordt geregeld, her verblijf en natuurlijk het eten en de activiteiten. Reizen via deze organisatie is niets meer dan een groot avontuur waarbij je lekker kan genieten.

Waarom kiezen voor indicamp

Indicamp is niet zomaar een organisatie die je zomaar in het wilde weg stuurt, maar hier kun je tegen een betaalbare prijs genieten van een vakantie met een groep. Er wordt van alles voor je geregeld en er zijn ook zaken die normaliter niet in de prijs inbegrepen zijn. Maar daar heb je bij Indicamp geen last van. Hier kun je genieten van allerlei activiteiten en weet je vooraf ook welke kosten moeten worden betaald.

Is indicamp betrouwbaar?

Met ruim zestig jaar ervaring, goede recensies en daarnaast ook een duidelijke website (die voorzien is van een keurmerk) is Indicamp zeker betrouwbaar. De locaties van de kampen zijn goed geregeld en daarnaast kom je ook nooit voor verrassingen te staan als je op reis gaat. Je weet van tevoren waar je aan toe bent en daarnaast betaal je altijd lage prijzen. Indicamp is een bedrijf dat steeds meer in populariteit toeneemt en daardoor is het ook constant bezig om zijn diensten te verbeteren.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk zijn dat je vragen hebt tijdens het boeken van je reis, of dat je vragen hebt voordat je al aan het boeken begint. Door middel van het invullen van een duidelijk contactformulier, worden je vragen naar de klantenservice doorgezet en krijg je spoedig antwoord op je vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om de meest gestelde vragen en informatie via de website zelf op te zoeken. Heel veel vragen worden er al beantwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb je zelf al wel eens een reis geboekt via Indicamp en ben je graag andere mensen van dienst. Deel dan je ervaringen op deze website. Het kan zijn dat je leuke dingen hebt meegemaakt, maar natuurlijk kan het ook zijn dat er punten waren waar je niet zo tevreden over was. Schrijf daarom altijd een review waarin je zowel de positieve ervaringen als de negatieve ervaringen deelt. Door dit te doen, help je anderen in het maken van hun keuze. Voel je vrij en schrijf je review!

Reviews over indicamp
Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Slagharen logo
Slagharen
28 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met indicamp

Het bedrijf indicamp is geverifieerd door ons. De webshop indicamp is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. indicamp is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. indicamp maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

indicamp is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van indicamp te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over indicamp
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Slagharen logo
Slagharen
28 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is indicamp een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over indicamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is indicamp actief?

indicamp is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de indicamp reviews? Dan kun je naar de website van indicamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie