Ikbenbeveiligd.nl logo

Ikbenbeveiligd.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ikbenbeveiligd.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
3936
Ikbenbeveiligd.nl logo
Website
Ikbenbeveiligd.nl

Reviews en Ervaringen Ikbenbeveiligd.nl

Ikbenbeveiligd.nl zorgt ervoor dat jij 24/7 beschermd bent tegen oplichters. Deze software bestaat uit een virusmelder, criminelenmelder en gevarenmelder en biedt zo een compleet beveiligingspakket. Bij ieder gevaar word jij direct op de hoogte gesteld via het platform, een e-mail of een smsje. Ikbenbeveiligd.nl heeft ieder gevaar tijdig in het vizier, uit welke richting dit ook komt. In een tijd dat er steeds meer mensen worden opgelicht is dat geen overbodige luxe. Wil jij eerst weten wat anderen vinden van de beveiligingssoftware van Ikbenbeveiligd.nl? Lees dan de beoordelingen van echte gebruikers op deze pagina. Wij hebben de ervaringen met Ikbenbeveiligd.nl voor je verzameld en op een rij gezet, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Over Ikbenbeveiligd.nl

Ikbenbeveiligd.nl maakt deel uit van SecurityForce®. Dit bedrijf heeft het eerste online alarmsysteem van Nederland op de markt gebracht. Ikbenbeveiligd.nl is een online alarm dat veel verder gaat dan alleen de werking van een virusscanner. Het is een virusmelder, criminelenmelder en gevarenmelder in één. Iedere dreiging wordt gedetecteerd en gemeld via het platform, sms of e-mail. Zo bescherm jij jezelf tegen virussen, hackers, phishing, spionage, privacy inbreuk, whatsapp fraude, identiteitsfraude, gijzelsoftware en meer.

Waarom kiezen voor Ikbenbeveiligd.nl

Bij iedere dreiging ontvang je een gevarenmelding met een passende oplossing op het beveiligde platform van Ikbenbeveiligd.nl, per sms of e-mail. Hierdoor ben jij (internet)criminelen altijd een paar stappen voor en trap jij in geen enkele truc. Je hebt geen technische kennis nodig om gebruik te maken van de beveiligingsoplossing. Je leest de melding en weet erna precies hoe je de dreiging voorkomt. Je betaalt direct voor 1 jaar via iDeal. Vervolgens hoef je niet meer naar jouw internetbeveiliging om te kijken en kun je een heel jaar zorgeloos beveiligd internetten op al jouw apparaten met jouw online alarmsysteem.

Is Ikbenbeveiligd.nl betrouwbaar?

SecurityForce® heeft tienduizenden volgers op social media. Volg het bedrijf om altijd op de hoogte te blijven van praktische tips en tricks. Ook weet jij het direct wanneer je een abonnement af kunt sluiten met korting. Ikbenbeveiligd.nl is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam. Op de website vind je gemakkelijk de contactgegevens. Daarbij raden wij het aan om de beoordelingen over Ikbenbeveiligd.nl te lezen voordat je hier klant wordt. Door te lezen wat anderen te zeggen hebben over deze dienst, kun je hier een goed beeld van vormen.

Klantenservice en klachten

Heb jij een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier op de website in. Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord van een medewerker van Ikbenbeveiligd.nl. Ook kun je een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de beveiligingssoftware van Ikbenbeveiligd.nl om 24/7 beveiligd te zijn tegen iedere dreiging? Dan vragen wij je om jouw ervaring met Ikbenbeveiligd.nl te delen op deze pagina. Heeft de software je al geholpen bij het opsporen van bijvoorbeeld Whatsapp en SMS fraude, afpersingsmails of andere vormen van internetoplichting? Wat vind je van de gebruiksvriendelijkheid van de dienst? Raad jij het anderen aan om gebruik te maken van de oplossing van Ikbenbeveiligd.nl?

Reviews over Ikbenbeveiligd.nl
Gerelateerde bedrijven
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Mackeeper logo
Mackeeper
2 beoordelingen
9
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Ikbenbeveiligd.nl

Ikbenbeveiligd.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ikbenbeveiligd.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ikbenbeveiligd.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ikbenbeveiligd.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Ikbenbeveiligd.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ikbenbeveiligd.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Ikbenbeveiligd.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Mackeeper logo
Mackeeper
2 beoordelingen
9
F-Secure logo
F-Secure
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ikbenbeveiligd.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ikbenbeveiligd.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ikbenbeveiligd.nl actief?

Ikbenbeveiligd.nl is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ikbenbeveiligd.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ikbenbeveiligd.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie