Ijzersterkegeschenken.nl logo

Ijzersterkegeschenken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ijzersterkegeschenken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
816
Ijzersterkegeschenken.nl logo
Website
Ijzersterkegeschenken.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen IJzersterkegeschenken.nl

Cadeautjes kopen is niet altijd even eenvoudig. Je wilt origineel blijven, maar eindigt al gauw opnieuw met een flesje parfum of een kledingstuk. Gelukkig zijn er heel wat unieke mogelijkheden op IJzersterkegeschenken.nl! In deze webshop vind je bovendien bijzondere cadeautjes voor élke gelegenheid. Voordat je een kijkje neemt, is het natuurlijk handig om meer te weten over de ervaringen van de klanten en de IJzersterkegeschenken.nl reviews. En dat ontdek je allemaal hier!

Over IJzersterkegeschenken.nl

IJzersterkegeschenken.nl is onderdeel van Miniatuurshop.nl, een webshop die al sinds 2000 bestaat. De site heeft zich gespecialiseerd in ijzeren cadeautjes die stuk voor stuk origineel en handgemaakt zijn. Je vindt er diverse decoratie artikelen voor elke gelegenheid.

Het bedrijf vindt het ook belangrijk dat je cadeautjes goed beschermd worden en pakt al je producten om die reden extra goed in. Zo ben je er altijd zeker van dat je cadeau heel aankomt! Daarnaast garandeert IJzersterkegeschenken.nl een snelle levering en moet je vanaf 125 euro niet extra betalen voor je verzending! Bij je geschenkje kan je een gegraveerd plaatje laten steken, zodat je verrassing nog persoonlijker wordt!

Waarom kiezen voor IJzersterkegeschenken.nl

Een uniek geschenk is zoveel leuker om te ontvangen. Kopen bij IJzersterkegeschenken.nl is dus een goede keuze als je het dit jaar eens totaal anders wilt aanpakken met iemands verjaardag, Kerstmis of op een andere bijzondere gelegenheid én als je er zeker van wilt zijn dat je cadeau goed ontvangen wordt. Er is meer dan keuze genoeg voor elke gelegenheid en voor iedereen!

De ijzeren beeldjes zijn ook handgemaakt. Dat maakt ze nog zoveel unieker. Als je het helemaal persoonlijk en bijzonder wilt maken, is het zelfs mogelijk om een beeldje volledig vanuit je eigen idee te laten ontwerpen. Een ander groot voordeel van shoppen bij IJzersterkegeschenken.nl is dat je zo een verrassing schenkt die duurzaam is. IJzer is namelijk een materiaal dat erg lang meegaat. En niets zo fijn als een cadeau waar je talloze jaren van kan genieten!

Is Ijzersterkegeschenken.nl betrouwbaar?

IJzersterkegeschenken.nl maakt onderdeel uit van Miniatuurshop.nl. Deze laatste webwinkel bestaat al sinds 2000. Het personeel heeft dus heel wat ervaring met verkoop. Daarnaast heeft de webshop maar liefst 2.400 beoordelingen die je kan doornemen en heeft het een score van maar liefst 4.5 op 5 sterren. Bij IJzersterkgeschenken.nl kan je ook op diverse betrouwbare manieren betalen. PayPal, iDeal en Bancontact, het is allemaal mogelijk. Als je op de knop 'Contact' drukt krijg je bovendien meteen het KvK en btw-nummer te zien van het bedrijf, alsook het adres. Je kan er dus zeker van zijn dat de webshop betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Hoewel IJzersterkegeschenken.nl erg betrouwbaar is, kan het natuurlijk altijd zijn dat je toch een klacht hebt. In dat geval is het mogelijk om naar de klantendienst te bellen. Op welke uren je dat precies kan doen, is niet helemaal duidelijk.

Gelukkig is het ook mogelijk om een contactformulier in te vullen of om hen te bereiken via de chat op de site of e-mail. Er zijn dus opties genoeg!

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen helpen potentiele klanten beslissen of kopen bij IJzersterkegeschenken.nl ook echt iets voor hen is. Voel je dus vrij om je review bij ons achter te laten als jij al ervaringen hebt met de webshop. Vertel anderen bijvoorbeeld wat je fijn vond en wat je eventueel graag anders wou zien.

Reviews over Ijzersterkegeschenken.nl
Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Dekbedbedrukken logo
Dekbedbedrukken
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Perfect cadeau: Jeu de boules metalen beeldje!

Een beeldje gekocht voor een collega die met de VUT gaat. Het beeldje is mooier dan ik had verwacht.
Kortom het perfecte cadeau.

Geplaatst op: 13-07-2023
Laatst bewerkt op: 13-07-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Wat een top service. Ik was de naam vergeten in te vullen op het naamkaartje maar gelukkig kon dit nog achteraf geregeld worden bij de klantenservice. Ik hoefde hier ook verder niet extra voor te betalen.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mandy F.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ijzersterkegeschenken.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Dekbedbedrukken logo
Dekbedbedrukken
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ijzersterkegeschenken.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ijzersterkegeschenken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ijzersterkegeschenken.nl actief?

Ijzersterkegeschenken.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ijzersterkegeschenken.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ijzersterkegeschenken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie