iGene logo

iGene reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

iGene reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2768
iGene logo
Website
iGene
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen iGene

Wanneer het gaat om je eigen DNA analyse en genetische zelftesten dan wil je alleen maar zaken doen met specialisten. Dan wil je de absolute zekerheid dat je te maken hebt met een bedrijf met kennis van zaken. Zo’n bedrijf kan iGene zijn. Wij hebben de vele recensies van bestaande klanten van iGene grondig doorgenomen en de belangrijkste zaken voor je opgetekend. Met deze aanvullende informatie kun je vervolgens zelf beslissen om ook met iGene in zee te gaan.

Over iGene

iGene is in 2012 gesticht als een samenwerking tussen diverse wetenschappers en technici uit verschillende disciplines. De ambitie? De beste genetische zelftest ter wereld aan te bieden. En dat is dus wat iGene nog elke dag nastreeft. In de ogen van iGene heeft iedereen het grondrecht om anoniem informatie in te winnen over de laatste wetenschappelijke situatie rondom gezondheidszaken. Met deze wetenschap is het vervolgens aan de mensen zelf om eventueel iets aan de eigen gezondheid te doen. iGene wil mensen op die manier de kans op een gelukkiger leven geven, met toepassing van vooral DNA wetenschap.

Waarom kiezen voor iGene?

Je kiest voor iGene omdat je de zekerheid hebt dat de betrokken wetenschappers en technici mensen zijn met verstand van zaken. Bovendien geldt iGene als een onafhankelijke partij, die al jouw gegevens volledig anoniem in beheer neemt en mensen dus de persoonlijke controle biedt over het eigen DNA profiel. De anonimiteit is steeds gewaarborgd en behalve dat gebruik gemaakt wordt van kennis ut genetica, worden ook medische wetenschappen en inzichten vanuit de psychologie gebruikt.

Is iGene betrouwbaar?

Ja, een andere conclusie is niet te trekken wanneer we de beoordelingen van mensen die er al gebruik van maken tot ons nemen. De resultaten van de testen zijn zeer betrouwbaar en de anonimiteit is volledig gewaarborgd. Het waarborgen van de anonimiteit en de persoonlijke controle zijn twee van de belangrijkste kernwaarden van iGene. Alle informatie in je persoonlijke iGene paspoort worden van te voren zeer goed gescreend, worden al even grondig onderzocht en ook nog eens getoetst aan een wetenschappelijk model. De conclusie is dus gerechtvaardigd dat de producten van iGene in de vorm van iGene Basic, iGene Forma en iGene Health stuk voor stuk zeer betrouwbaar zijn.

Klantenservice en klachten

iGene bied je voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en om eventueel klachten in te dienen. Zo kun je een belverzoek doen en vind je ook het adres van iGene gewoon op de website. Daardoor kun je dus prima schriftelijke vragen stellen en schriftelijk een klacht indienen bij deze specialist. Ook vind je op de website een speciaal contactformulier en is bellen al eveneens een optie. iGene is ook actief op Facebook, LinkledIn en Instagram. Ook via deze social media kanalen kun je dus eventueel nog contact zoeken met deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Je neemt altijd de beste beslissing wanneer je eerst recensies van bestaande klanten doorgenomen hebt. Ze geven je precies de onafhankelijke informatie die nodig is om de juiste keuze te maken. Daarom vragen we je vriendelijk maar toch ook een beetje dringend om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Het kost je weinig tijd en je helpt er andere mensen écht mee.

Reviews over iGene

Gerelateerde bedrijven

Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5
Stichting stop bewust logo
Stichting stop bewust
3 beoordelingen
9
Haibu logo
Haibu
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over iGene

Het bedrijf iGene is geverifieerd door ons. De webshop iGene is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. iGene is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. iGene maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

iGene is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van iGene te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van iGene.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige klantenservice!

Geweldige klantenservice! De resultaten zijn fascinerend en de app is erg handig. Ik begrijp mijn lichaam nu beter. Het is goed om in detail met medische professionals te praten om nog meer te begrijpen.

Geplaatst op: 05-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram L.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over iGene


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5
Stichting stop bewust logo
Stichting stop bewust
3 beoordelingen
9
Haibu logo
Haibu
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is iGene een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over iGene. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is iGene actief?

iGene is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de iGene reviews? Dan kun je naar de website van iGene gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie