Hypotheekadviseur.nl logo

Hypotheekadviseur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Hypotheekadviseur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2765
Hypotheekadviseur.nl logo
Website
Hypotheekadviseur.nl
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Hypotheekadviseur.nl

Natuurlijk wil je alleen de beste hypotheek als je van plan bent een woning te kopen. In dat kader zou Hypotheekadviseur.nl een prima partner kunnen zijn. Om daar zeker van te zijn hebben we de reviews en ervaringen van Hypotheekadviseur.nl voor je samengevat. Op basis van deze informatie zou je kunnen besluiten om ook te kiezen voor Hypotheekadviseur.nl.

Over Hypotheekadviseur.nl

Hypotheekadviseur.nl bestaat al vanaf 1998 en geeft je onafhankelijk financieel advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Het belang van de klant staat bij deze specialist altijd centraal. Hypotheekadviseur.nl is een onafhankelijke organisatie en werkt met vrijwel alle hypotheekverstrekkers. Daarom vind je via deze specialist altijd precies die hypotheek of verzekering die aansluit bij jouw situatie en bij jouw wensen. Hypotheekadviseur.nl heeft een adviseur beschikbaar in alle windstreken in ons land. Om die reden is de hypotheekadviseur altijd bij je in de buurt.

Waarom kiezen voor Hypotheekadviseur.nl?

Kies je voor Hypotheekadviseur.nl dan geniet je van een aantal zekerheden. Zo is de eerste afspraak altijd gratis en vrijblijvend en is er dus altijd een adviseur in de buurt. Ander groot voordeel is dat je te maken hebt met een specialist die volledig onafhankelijk is. Ook wat betreft de kosten weet je steeds precies waar je aan toe bent. Het advies dat je krijgt is bovendien deskundig en je krijgt steeds snel duidelijkheid over jouw situatie en de voortgang van de hypotheekaanvraag. Bij Hypotheekadviseur.nl heb je bovendien de keuze uit alle denkbare geldverstrekkers. Reden voldoende dus om juist voor deze specialist te kiezen.

Is Hypotheekadviseur.nl betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten blijkt overduidelijk dat je met Hypotheekadviseur.nl een zeer betrouwbare partij in de arm hebt genomen. Vooral het feit dat volledig onafhankelijk advies gegeven wordt en het feit dat het geadviseerde product ook daadwerkelijk aangeboden kan worden geeft vertrouwen. Bovendien weet je bij deze specialist meteen waar je aan toe bent, ook als het gaat om de door de specialist gerekende kosten. Hypotheekadviseur.nl is volledig transparant en werkt op basis van een vast tarief. Zo weet je steeds precies waar je aan toe bent. Door het aangaan van een beheerovereenkomst weet jij je bovendien steeds verzekerd van professionele dienstverlening.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou niet tevreden zijn over de diensten van Hypotheekadviseur.nl, iets dat we overigens in de beoordelingen niet tegenkomen, dan kun je op verschillende manieren een klacht indienen. Je kunt dat per brief doen, de adresgegevens vind je op de website. Je kunt bovendien bellen met de aanbieder van hypotheken en verzekeringen, zoals je ook gebruik kunt maken van een speciaal contactformulier op de website. Het is daarnaast mogelijk om via de social media kanalen Facebook en Instagram contact te leggen om zo je klacht kenbaar te maken.

Wil je ook beoordelen?

Nu jij zelf de voordelen van de beoordelingen van bestaande klanten hebt ervaren, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij zelf ook van waarde zijn voor mensen die keuzes moeten maken. En echt, het is maar een heel kleine moeite en kost je amper tijd.

Reviews over Hypotheekadviseur.nl
Gerelateerde bedrijven
HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Hypotheek-rentetarieven logo
Hypotheek-rentetarieven
3 beoordelingen
6,3
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hypotheekadviseur.nl

Het bedrijf Hypotheekadviseur.nl is geverifieerd door ons. De webshop Hypotheekadviseur.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hypotheekadviseur.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hypotheekadviseur.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Hypotheekadviseur.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Hypotheekadviseur.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hypotheekadviseur.nl.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg gemakkelijk

Ik heb een refi-uitbetaling gedaan op mijn lening. Ik werd goed geholpen. Ze maakte het heel gemakkelijk en kon me helpen. Krijg alles gedaan in één dag

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick B.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hypotheekadviseur.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Hypotheek-rentetarieven logo
Hypotheek-rentetarieven
3 beoordelingen
6,3
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hypotheekadviseur.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hypotheekadviseur.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hypotheekadviseur.nl actief?

Hypotheekadviseur.nl is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hypotheken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hypotheekadviseur.nl reviews? Dan kun je naar de website van Hypotheekadviseur.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie