Huisdierplezier logo

Huisdierplezier reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Huisdierplezier reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1735
Huisdierplezier logo
Website
huisdierplezier.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Huisdierplezier

Je huisdier verdient het om van tijd tot tijd eens flink in de watten te worden gelegd. Je kan hem op die momenten verwennen met een heerlijke snack of een tof speeltje. Heb je geen inspiratie? Neem dan een kijkje in de Huisdierenplezier webshop. Daar heb je namelijk keuze genoeg aan leuke artikelen voor je beste vriend. Je vindt er leuke dingen voor honden, katten, konijnen, vissen en andere beestjes. Voordat je deze webshop ontdekt, is het wel een goed idee om de Huisdierplezier ervaringen hieronder door te nemen!

Over Huisdierplezier

Huisdierplezier is een specialist in de verkoop van benodigdheden voor huisdieren. Met meer dan 20.000 artikelen in hun assortiment weet je zeker dat je er precies vindt wat je zoekt. Het concept bestaat al sinds 2014. Hun visie was toen voornamelijk het voorzien van handgemaakte dierenverblijven die betaalbaar zijn. Ondertussen is het uitgegroeid tot één van de grootste online dierenspeciaalzaken.

Huisdierplezier hecht daarnaast veel belang aan een goede klantenservice. Wanneer er zich een probleem voordoet, kan je dus rekenen op snelle hulp. Het personeel van de webshop staat bovendien altijd klaar voor het verlenen van advies en biedt je de mogelijkheid om je verzending te volgen.

Waarom kiezen voor Huisdierplezier

Doordat Huisdierplezier reeds duizenden verschillende artikelen in zijn assortiment heeft voor bijna alle soorten huisdieren, is dit de ideale webshop als je spulletjes wilt kopen voor je beestje. Je vindt er niet alleen voeding- en verzorgingsproducten, maar ook toffe speeltjes en nog veel meer!

Huisdierplezier is zowel perfect voor het kopen van dagelijkse benodigdheden als het aanschaffen van speciale geschenkjes voor Dierendag, Kerstmis of een andere bijzondere dag. Het is ook mogelijk om er artikelen te kopen voor het huisdier van een familielid of vriend tijdens een feestdag. Dat wordt ongetwijfeld erg geapprecieerd! Kopen bij Huisdierplezier is bovendien heel leuk, want je krijgt de artikelen steeds snel thuis geleverd. Als je bestelt op werkdagen voor 13:00 uur, wordt het zelfs dezelfde dag nog verzonden. Alle producten zijn ook steeds op voorraad!

Is Huisdierplezier betrouwbaar?

Voordat je huisdierartikelen bij Huisdierplezier koopt, wil je waarschijnlijk weten of de webshop wel betrouwbaar is. Gelukkig is er geen enkele reden om je zorgen te maken, want er zijn een aantal dingen die erop wijzen dat je op deze webshop kan vertrouwen. Zo kan je er betalen via iDeal, PayPal en enkele andere betrouwbare methoden.

Daarnaast is het mogelijk om er achteraf te betalen via Klarna. Ideaal als je zeker helemaal geen risico wilt nemen! De webshop is bovendien voorzien van duizenden beoordelingen en heeft een gemiddelde score van 8.8 op 10 voor klanttevredenheid.

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerdere Huisdierplezier ervaringen opgedaan, maar zit je nog met klachten of een vraag? Dan is het mogelijk om de webshop te contacteren via e-mail of telefoon. Je kan eveneens het contactformulier invullen of een kijkje nemen bij 'Veelgestelde vragen'.

Er zijn dus manieren genoeg om de nodige hulp te krijgen. Omdat Huisdierplezier veel waarde hecht aan een goede klantenservice, zal je bovendien snel en vlot geholpen worden. Handig om weten: er is een aparte klachtenpagina waar je nog sneller geholpen wordt met je klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel niet om je beoordelingen achter te laten als je zelf al ervaringen hebt opgedaan met Huisdierplezier. Op die manier kan je anderen namelijk helpen bij het maken van de juiste keuze. Een recensie achterlaten is ook helemaal niet moeilijk en neemt slechts enkele minuutjes van je tijd in.

Reviews over Huisdierplezier
Gerelateerde bedrijven
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Petsexclusive logo
Petsexclusive
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
5
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Waardeloos bedrijf

Slechte ervaring verwerking factuur

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 24-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Zeer slechte ervaring over een factuur

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 21-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Nooit meer bestellen.

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 21-10-2022
Geschreven door: Bea

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig om mee te werken

Deze website was geweldig om mee te werken. Ze zijn erg behulpzaam en geduldig met mij geweest. Ik heb hier en daar veranderingen moeten aanbrengen. Ze zijn snel en gemakkelijk om mee te werken. Het is een fijn bedrijf om mee samen te werken!

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijn K.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huisdierplezier
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Petsexclusive logo
Petsexclusive
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huisdierplezier een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Huisdierplezier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huisdierplezier actief?

Huisdierplezier is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huisdierplezier reviews? Dan kun je naar de website van Huisdierplezier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie