Hout-plaza logo

Hout-plaza reviews, ervaringen en beoordelingen

Hout-plaza reviews, ervaringen en beoordelingen
1733
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Hout-plaza

Het bedrijf Hout-plaza is geverifieerd door ons. De webshop Hout-plaza is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hout-plaza is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hout-plaza maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hout-plaza is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Hout-plaza te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hout-plaza.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Hout-plaza
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superkeukens logo
Superkeukens
8 beoordelingen
6,4
Bedrijfsafval.nl logo
Bedrijfsafval.nl
2 beoordelingen
9,5
Zoofy logo
Zoofy
10 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hout-plaza een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hout-plaza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hout-plaza actief?

Hout-plaza is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hout-plaza reviews? Dan kun je naar de website van Hout-plaza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie