Hipinderegen.nl logo

Hipinderegen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Hipinderegen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
370
Hipinderegen.nl logo
Website
Hipinderegen.nl
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Hipinderegen.nl

In een land als Nederland valt het aan te raden om altijd de juiste regenkleding in huis te hebben. Je weet maar nooit wanneer je weer een bui kunt verwachten. Hipinderegen.nl is specialist in hippe en praktische regenkleding. Hier shop je onder andere felgekleurde regenjassen, poncho's zodat jij droog blijft tijdens een festival, regenlaarzen, paraplu's en nog veel meer. Voordat je jouw slag slaat, kun je op deze pagina de ervaringen van andere klanten lezen. Zo kom je er achter of deze webshop betrouwbaar is en of je hier wel of niet jouw bestelling moet plaatsen. Kies je ervoor om klant te worden bij Hipinderegen.nl? Vergeet dan niet om na levering ook jouw mening achter te laten.

Over Hipinderegen.nl

De webshop Hipinderegen.nl bestaat al sinds 2010 en is voortgekomen uit een frustratie over het gebrek aan hippe regenjassen. Door een vrolijk assortiment aan regenjassen en overige producten die je beschermen tegen de regen, hoopt Hipinderegen.nl je iets blijer te maken op het moment dat het regent. Het is makkelijk winkelen in de webshop. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op je favoriete merk, op een specifiek product en vervolgens gebruikmaken van de zoekfilters om de resultaten te verkleinen tot je hebt gevonden wat je zocht.

Waarom kiezen voor Hipinderegen.nl

Gaat het morgen regenen? Als je voor 22.00 jouw bestelling plaatst, heb je deze morgen al in huis! Vanaf €100,- word jouw bestelling ook nog eens helemaal gratis thuisbezorgd. Als je niet tevreden bent kun je jouw bestelling gewoon retourneren en ontvang je jouw geld terug. Hipinderegen.nl wordt uitstekend beoordeeld door klanten. Lees ook zeker de ervaringen met Hipinderegen.nl op deze pagina voordat je besluit om te bestellen. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- shoptegoed cadeau zodat je met een mooie korting jouw eerste bestelling kunt plaatsen.

Is Hipinderegen.nl betrouwbaar?

De webwinkel bestaat al sinds 2010 en heeft sinds die tijd al meer dan 15.000 klanten geholpen. Ook is Hipinderegen.nl bekend vanuit de media. Zo heeft er een interview met oprichtster Margriet in de Flow en Libelle gestaan en is het merk besproken bij RTL Boulevard. Volg Hipinderegen.nl net als duizenden anderen op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven van de hipste regenmode.

Klantenservice en klachten

Online valt zeer veel informatie te vinden over de producten. Hiermee kun je gemakkelijk de ideale regenjas of regenlaarzen uitzoeken. Zo kom je onder andere meer te weten over de verschillende soorten waterdichtheid, het ademend vermogen en het belang van getapede naden. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een persoonlijk advies of andere vragen hebt. In dit geval kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan onder andere via whatsapp, zodat jij snel een antwoord krijgt. Ook is het mogelijk om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de medewerkers van Hipinderegen.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Hipinderegen.nl? Dan willen we je vragen om jouw review over Hipinderegen.nl achter te laten op deze pagina. Wij horen graag van echte klanten wat ze vinden van de producten en service van deze webshop. Hier help jij anderen mee, want deze informatie is zeer waardevol en noodzakelijk om de juiste keuze te kunnen maken.

Reviews over Hipinderegen.nl
Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Bosmenshop.nl logo
Bosmenshop.nl
2 beoordelingen
9,5
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Hipinderegen.nl

Het bedrijf Hipinderegen.nl is geverifieerd door ons. De webshop Hipinderegen.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Hipinderegen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hipinderegen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Hipinderegen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Hipinderegen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hipinderegen.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg prakties

Na veel gedoe met goedkope regenjassen was ik opzoek naar iets van een betere kwaliteit en die heb ik hier zeker gevonden. Alles is snel geleverd en ook binnen een redelijk termijn. Top service!

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nynke W.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hipinderegen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Bosmenshop.nl logo
Bosmenshop.nl
2 beoordelingen
9,5
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hipinderegen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hipinderegen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hipinderegen.nl actief?

Hipinderegen.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hipinderegen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Hipinderegen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie