HardwareWalletOnline.nl logo

HardwareWalletOnline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

HardwareWalletOnline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2500
HardwareWalletOnline.nl logo
Website
HardwareWalletOnline.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen HardwareWalletOnline.nl

Met een hardware wallet bescherm je jouw seed phrase en heb je volledig de controle over jouw eigen cryptocurrency. Veel mensen zijn het er over eens dat het niet veilig is om je Bitcoin, Ethereum, Cardano of andere cryptocurrency in je account op de exchange waar je het hebt gekocht te laten staan. In dit geval ben je namelijk altijd afhankelijk van de exchange en dat is niet waar het om draait bij cryptocurrency. De veiligste manier om jouw coins te bewaren, is op een hardware wallet. Met dit losse apparaatje kun je een seed phrase genereren die het apparaatje nooit verlaat. Het is ook niet meer nodig om deze seed phrase in te vullen in een walletapplicatie. Dit regelt de hardware wallet voor je. Natuurlijk is het belangrijk dat je jouw wallet aanschaft bij een betrouwbare aanbieder. Wil jij meer weten over de beoordelingen van HardwareWalletOnline.nl? Lees snel verder want wij hebben HardwareWalletOnline.nl reviews voor je verzameld en op een rij gezet.

Over HardwareWalletOnline.nl

Bij HardwareWalletOnline.nl kun je een hardware wallet kopen om Bitcoin en andere cryptocurrencies veilig op te slaan. HardwareWalletOnline.nl is een officieel verkooppunt van Ledger, Trezor, Cryptotag en BitBox. Het grote voordeel van een hardware wallet is dat deze wallet de veiligheid van een paper wallet combineert met het gemak van een online wallet. Of je nu op de korte of lange termijn jouw coins wilt bewaren, een hardware wallet is de meest veilige keuze. Is het apparaatje om wat voor reden dan ook niet meer bruikbaar? Dan kun je deze altijd herstellen met een 24-word seed. Deze 24 woorden moet je wel uiterst zorgvuldig opslaan!

Waarom kiezen voor HardwareWalletOnline.nl

HardwareWalletOnline.nl is een officieel verkooppunt van de meest bekende hardware wallets. Zo is Ledger wereldwijd marktleider binnen de branche. De Nano S heeft meer dan een miljoen tevreden gebruikers en biedt een zeer veilige omgeving voor meer dan 1500 coins. De opvolger Nano X en heeft een groter opslagruimte, een snellere processor en biedt een veilige Bluetooth verbinding zodat je de hardware wallet ook op je smartphone kunt gebruiken. Trezor is ook een bekende naam. Dit bedrijf bracht de eerste hardware wallet op de markt. Als je ervoor kiest om via HardwareWalletOnline.nl jouw hardware wallet te bestellen, profiteer je van verschillende voordelen. Zo wordt de bestelling gratis verzonden, kun je betalen met iDeal, Bitcoin en Paypal en heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis als je deze voor 23:45 plaatst.

Is HardwareWalletOnline.nl betrouwbaar?

HardwareWalletOnline.nl heeft een Europees Webwinkelkeur Keurmerk. Ook is er een klantenservice. Deze is 7 dagen per week bereikbaar. Door klanten wordt deze webshop zeer positief beoordeeld. Door naar ervaringen van anderen te kijken kun je de beste keuze maken of je hier zelf ook wilt winkelen. Lees daarom ook zeker de recensies over HardwareWalletOnline.nl die wij op deze pagina voor je op een rij gezet hebben.

Klantenservice en klachten

Op de website kun je veel informatie vinden over onder andere de verzending van jouw bestelling en het retourneren. Als je nog vragen hebt of niet goed weet welk product het best aansluit bij jouw wensen, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar via onder andere Whatsapp, Telegram en Signal. Ook kun je een mailtje sturen of jouw vraag stellen via de chatfunctie op Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Het is erg belangrijk dat je jouw hardware wallet aanschaft bij een betrouwbare aanbieder. Heb jij ervaring met HardwareWalletOnline.nl? Dan willen we jou vragen om een beoordeling over dit bedrijf achter te laten. Op deze manier help je anderen om een weloverwogen beslissing te maken om hier wel of niet te kopen. Vertel bijvoorbeeld of je jouw wallet echt zo snel in huis had en wat je vindt van de kwaliteit van het product.

Reviews over HardwareWalletOnline.nl

Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
3 beoordelingen
6,7
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
BespaarBazaar logo
BespaarBazaar
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over HardwareWalletOnline.nl

Het bedrijf HardwareWalletOnline.nl is geverifieerd door ons. De webshop HardwareWalletOnline.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HardwareWalletOnline.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HardwareWalletOnline.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van HardwareWalletOnline.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van HardwareWalletOnline.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van HardwareWalletOnline.nl.

Geplaatst op: 14-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over HardwareWalletOnline.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
3 beoordelingen
6,7
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
BespaarBazaar logo
BespaarBazaar
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HardwareWalletOnline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over HardwareWalletOnline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HardwareWalletOnline.nl actief?

HardwareWalletOnline.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HardwareWalletOnline.nl reviews? Dan kun je naar de website van HardwareWalletOnline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie