GSMweb logo

GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
205
GSMweb logo
Website
gsmweb.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

GSMweb reviews

We kunnen niet meer zonder de mobiele telefoon en je wilt natuurlijk een smartphone waar je alles mee kunt doen. Je laatste Instagram-posts checken, WhatsApp-berichtjes versturen naar vrienden en familie en misschien doe je ook wel jouw online aankopen via de telefoon. Kortom, het multifunctionele apparaat is handig in ieder situatie. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe telefoon, dan kom je vast en zeker de webshop van GSMweb tegen en wellicht heb je gelijk vragen of dit wel een betrouwbare Internetwinkel is. Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben GSMweb beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over GSMweb, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van GSMweb? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

GSMweb ervaringen

Ons team van experts heeft GSMweb deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel). Vanaf 1999

specialiseren zij zich in het verkoop van mobiele telefoons en toebehoren en abonnementen van telecomproviders. Ze omschrijven zichzelf als de grootste onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. 

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht en hebben een zeer uitgebreide helpdesk. Die zowel per live chat, e-mail als telefoon bereikbaar is. Je kunt zowel abonnementen, sim-only als losse toestellen bij hun bestellen en je rekent veilig af met de bekende betalingsmethode iDeal. 

De website van GSMweb is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct zoeken op abonnementen van verschillende aanbieders en ook kiezen uit de toestellen die op voorraad zijn. Ook zou je eventueel een bestaand abonnement via GSMweb kunnen verlengen. 

Over GSmweb

GSMweb heeft al meer dan 20 jaar ervaring op de GSM-markt en is daarmee een grote speler op het gebied van telecom. Zij bieden verschillende soorten producten aan. Van abonnementen inclusief een nieuwe smartphone tot aan sim-only abonnementen. Je kan ook losse toestellen bij hen bestellen en ze hebben een ruim aanbod in telefoonaccessoires.

Assortiment telefoonabonnementen

Voor het aanbieden van abonnementen werkt GSMweb samen met de grootste providers van Nederland. Daaronder KPN, Ziggo Vodafone en T-Mobile. Met behulp van een simpele configurator kun je heel snel het juiste abonnement selecteren. De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van welke opties je selecteert, de grootte van de databundel die je kiest en natuurlijk het aantal belminuten die je maandelijks kunt verbruiken. 

Service van GSMweb

GSMweb heeft een uitgebreide helpdesk waar je via telefoon, live-chat en e-mail terecht kunt voor al jouw vragen. Of je nu een vraag over een abonnement of een product hebt of een probleem met je huidige abonnement of telefoon ervaart. 

Betalingsmogelijkheden

GSMweb biedt alleen aan om de rekening met iDeal te voldoen. Abonnementen worden via een contract afgesloten en dat houdt in dat het bedrag maandelijks van de rekening wordt afgeschreven. Hier moet je GSMweb voor machtigen. 

Gebruiksvriendelijkheid

GSMweb heeft een uitgebreide en gebruiksvriendelijke website die wel erg druk is. De regel “less is more” gaat bij hun niet op. Zij proberen de klanten zo goed mogelijk te informeren over de opties die je hebt en veel informatie te geven over de verschillende abonnementsvormen en toestellen die verkrijgbaar zijn. Ze hebben een zeer uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij GSMweb dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is GSMweb betrouwbaar?

GSMweb is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is GSMweb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze de erkende betalingsmethode iDeal aan. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is GSMweb een gevestigde naam op het Internet en een veilige plek waar je onafhankelijk abonnementen en toestellen met elkaar kunt vergelijken. Zo profiteer jij niet alleen van de beste deals, maar ook van kwalitatief goede service. Want GSMweb staat voor je klaar als je vragen en/of klachten hebt. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden GSMweb

Het eerste dat opvalt is dat GSMweb zowel een website voor consumenten als voor de zakelijke gebruiker heeft en deze twee werelden worden dus prima gescheiden. Een ander punt dat opvalt is dat zij prominent de laagste prijs garantie promoten. Dat is sterk, omdat ze ook pretenderen de beste deals te geven. Onder dit kopje vind je ook meer informatie hoe je aanspraak kunt maken op de laagste prijsgarantie.

Een ander opvallend punt is dat zij veel aanbiedingen weergeven en dat maakt de website misschien een tikkeltje drukker dan nodig is. Toch kunnen consument op deze manier heel snel zien welke deals er momenteel zijn en bepalen of je er gebruik van wilt maken. 

Contact opnemen met GSMweb

Contact opnemen met GSMweb is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Tijdens de openingstijden zijn ze ook bereikbaar via live chat. 

Klantenservice en klachten

GSMweb heeft haar eigen klantenservice. Die jou kunnen helpen bij vragen over telefoon abonnementen en toestellen. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail, telefoon en live chat genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij GSMweb? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over GSMweb compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met GSMweb. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over GSMweb

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
USA SIM logo
USA SIM
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

7,1
63% zou hier weer kopen
60 beoordelingen
Lees onze review over GSMweb

Het bedrijf GSMweb is geverifieerd door ons. De webshop gsmweb.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GSMweb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GSMweb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gsmweb.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gsmweb.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GSMweb.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik word al 5 weken aan het lijntje gehouden over een creditering

Ik heb eind november een T mobile abonnement bij GSM web afgesloten in combinatie met een Huawei P30 Pro. Ik heb dat toestel in overeg met GSM web verruild voor de goedkopere Huawei P30. Het verschil bedraagt € 97,80. Toestel retour gezonden volgens richtlijnen en conforme ontvangstbevestiging gekregen. Intussen bel ik al zo'n 5 weken om het verschil aan mij terug te storten, tot dusver zonder resultaat. Iedere keer het verhaal dat het bedrag vrijdag wordt overgemaakt. Maar: vrijdag geen creditering en helpdesk inmiddels met weekend. Vanochtend had ik een medewerker aan de telefoon die na veel dralen vertelde dat in het dossier stond dat het crediteringsverzoek zonder mij te informeren is afgewezen. Zij kon me niet vertellen waarom. Dus ik weer maar wachten op mijn geld.
Niet eens de moeite genomen mij te informeren. Dit is puur diefstal
Niet mee in zee gaan met deze lui

Geplaatst op: 20-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kees

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geleverd gekregen wat besteld is

De bestelling was er na ruim een week, maar na bestellen alle negatieve recensies pas gezien. Ik moest vooruitbetalen, dus was wel wat sceptisch. Achteraf betalen was echt niet mogelijk. Uiteindelijk na betalen binnen een dag mijn iPhone xs ontvangen welke er prima uitzag en werkt. Ook via de helpdesk paar keer contact gehad met enige vertraging, maar wel netjes beantwoord. Het kan dus wel :)

Geplaatst op: 05-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Techniek die zij gebruiken om klanten te lokken is..

Techniek die zij gebruiken om klanten te lokken is mede om op de site te vermelden 'voorradig 2dgn direct leverbaar'. Dit is in praktijk 8 dagen wachten op je telefoon!! Als je er wat van zegt via helpdesk dan wordt er gezegd dat ze er mee bezig zijn en dat het er niet hoort te staan. Die medewerkers weten niet dat deze lok-actie binnen 5min van de site gehaald kan worden. Dus denkvermogen van deze lui is ernstig laag waar je ook niet verder mee komt als helpdesk. Ik ben dus 1 dag klant en al drie klachten die ik heb die te maken hebben met onprofessioneel benadering van klachten en geen effectief preventie nadat een klacht duidelijk is bewezen als terechte klacht. Ze laten het simpelweg staan zodat het een klacht wordt voor de volgende klant! Omdat het bij de lok-acties hoort van de site. IK VIND DAT EEN ONSMAKELIJKE VIEZE MANIER VAN WERKEN!

Geplaatst op: 24-05-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rachid

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service

Zoals altijd gewoon een goede service bij Gsmweb

Geplaatst op: 16-02-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilona

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone is binnen

Ik had de nieuwe iPhone besteld en na goed onderzoek was Gsmweb het goedkoopst. Ik heb hem inmiddels binnen en alles is goed verlopen!

Geplaatst op: 11-01-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jari

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
IPhone 8 nette deal

Keurige deel kreeg ik binnen van Gsmweb voor de Iphone 8

Geplaatst op: 18-09-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
2x abonnement met mobiel

zeer tevreden!

Geplaatst op: 05-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijkheid super

Sinds een aantal weken valt het mij op dat er erg veel duidelijkheid is op de website van Gsmweb over de prijzen. Je zit precies wat je voor je toestel en/of abonnement betaald. Ben hier erg blij mee want nu kan ik een weloverwogen keuze maken.

Daarbij is de prijs een stuk voordeliger als dat ik het contract rechtstreeks zou afsluiten!

Geplaatst op: 23-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvonne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
2x

2x tevreden

Geplaatst op: 05-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
IPhone se

Prima service. Telefoon besteld en op de afgesproken dag binnen. Zeer netjes verpakt.

Geplaatst op: 26-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Annuleren bestelling

Een paar dagen geleden een abonnement met telefoon verlengd bij hen. Vandaag besloten de aanvraag te annuleren, op grond van het wettelijk recht om dat binnen 14 dagen te doen.

Krijg ik van een dame telefonisch te horen dat dat niet mogelijk is bij hen. Blijkbaar vallen ze niet onder dat NL recht?

Trap er niet in. Ik weiger het toestel vandaag aan de deur.

Geplaatst op: 29-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pascal

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Los toestel: Alles ging soepel en snel

Ik had een losse iPhone besteld, omdat GMSweb gewoon de goedkoopste was. Alles is netjes optijd geleverd en nu kan ik eindelijk weer op een mobiel.

Geplaatst op: 12-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Berends

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

iPhone besteld en alles is netjes nagekomen zoals er stond. Had het toestel op tijd thuis en alles werkte perfect. Good job Gsmweb!

Geplaatst op: 01-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Nieuwe iPhone besteld en super blij mee. Contract kon ik gewoon simpel verlengen waardoor alles lekker snel verliep. Zit al jaren bij gsmweb en altijd tevreden.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Abi

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verkeerde prijs, maar keurig opgelost

Ik heb twee verlengingen gedaan op de site van Gsmweb en uiteindelijk bleek de prijs op de website niet helemaal juist te zijn. Ik werd telefonisch gebeld door een vriendelijke vrouw en we zijn er vrij gemakkelijk uitgekomen. De oplossing was prima en ik heb de iPhone 6s dan ook netjes binnen gekregen. Alles is uiteindelijk goed verholpen en volgens afspraak volbracht. Ik kan mij dan ook echt niet vinden in de negatieve reviews hieronder.

Geplaatst op: 14-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Xrazy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk goede deal

Voor mij vriendin al maanden opzoek naar een goede deal, omdat de abonnementen tegenwoordig zo duur zijn. Heb een iPhone SE 16GB voor haar gergeld. Super goede afhandeling en alles netjes geleverd.

Geplaatst op: 05-07-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: G D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung a5

Top levering! Netjes optijd in huis en alles zag er goed uit.

Geplaatst op: 13-06-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Geert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij

Ondanks een foutieve invoering van mij even contact gezocht met Gsmweb en ben echt netjes geholpen via de telefoon. Uiteindelijk is alles dan ook goed afgehandeld

Geplaatst op: 04-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joska

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal top, verzending alleen iets later

Ik heb mijn Samsung Galaxy s7 besteld en had verwacht om hem binnen 2 a 3 dagen binn te hebben. Helaas duurde dit een paar dagen langer. Moet wel zeggen dat voor de rest eht alles helemaal goed is geregeld en GsmWeb is echt een stuk goedkoper als andere partijen.

Super tevreden!

Geplaatst op: 29-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bertens

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beter kan niet!

Heb voordat ik in zee ging met GsmWeb ervaringen gelezen op internet. Ik moet zeggen dat mijn ervaring helemaal super is. Alles is korrekt afgehandeld en ben dan ook blij met mijn contract.

Geplaatst op: 22-01-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
T-Mobile verlengd

Kreeg na het aanvragen van het verlengen van mijn abonnement eigenlijk direct binnen. Deze per sms bevestigd dus dat ging allemaal lekker snel. Het enigste jammere was dat ik nu wel 1 dag langer moest wachten dan aangegeven. Nu vind ik dit niet zo heel erg, maar het zou fijn zijn als dit dan even gemeld word.

Alles is wel netjes binnengekomen en ik geef dan ook geen 10, omdat ik niet binnen de afgesproken tijd mijn telefoon had. Wel is alles helemaal netjes geregeld en zal ik zeker daarom weer bestellen

Geplaatst op: 14-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ramon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden over bestelling

Ik heb een Samsung A5 besteld en kreeg dezen netjes optijd binnen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hoe GsmWeb de order heeft afgehandeld.

Helaas was alleen mijn Nano simkaart er niet bij waardoor ik nog moest opbellen om deze alsnog toegestuurd te krijgen. Deze kwam vervolgens wel netjes de volgende dag binnen.

Geplaatst op: 11-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Iphone 6s besteld

Heb ontzettend veel websites vergeleken zoals Belsimpel, Vodafone, Typhone, KPN enz. maar niemand bood de iphone zo goedkoop als Gsmweb. Ik kon hem verlengen wat het ook erg gemakkelijk maakte en waardoor ik ook minder betaalde. Geen eenmalige kosten geloof ik.

Wel was er wat vertraging met de bestelling. Ik had hem 1 dag later dan dat ze hadden aangegeven. Toen ik belde was hij al verstuurd en de volgende dag kwam hij dan ook al binnen. Super!

Geplaatst op: 03-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joachiem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Gewoon zoals het hoort en niet heel veel anders. Heb een nieuwe iPhone besteld en alles zoals het op de site vermeld stond was zo. Ik kreeg binnen de leveringstijd mijn mobiele telefoon en alles ziet er netjes op

Geplaatst op: 20-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marcel

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verlengd en nieuwe mobiel

Ik heb mijn T-Mobile abonnement verlengd en nadat ik mijn verlengings sms had bevestigd was het al klaar. Paar dagen kwam mijn nieuwe Note 4 binnen. Dit was wel iets langer dan normaal, maar ik bespaarde 200 euro door het bij Gsmweb te bestellen. Ik vind dat zekerh et geld waard om iets langer te wachten op mijn spullen.

Geplaatst op: 12-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jac

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Net weer verlengd

Ik heb afgelopen woensdag mijn abbonement verlengd en vandaag mijn simkaart + nieuwe toestel ontvangen. Helaam blij mee! :)

Geplaatst op: 05-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Durk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks mis mee

De website ziet er misschien niet heel professioneel uit, maar voor de rest ben ik echt super goed geholpen. Ik heb een mobiel abbonement afgesloten welke aanzienlijk lager ligt dan elders en alles was netjes optijd bezorgd. Well done GsmWeb.nl!

Geplaatst op: 01-09-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super iphone aanbieding

Ik heb deze week de iphone 6 gekocht bij Gsmweb, omdat deze in verhouding tot andere aanbieders echt de goedkoopste was. Ik heb echt alles vergeleken maar nergens boden ze de iphone zo goedkoop als bij Gsmweb. Het aanbod is niet vreselijk groot, maar wat ze aanbieden is in veel gevallen echt goedkoper dan bij de concurrenten.

Geplaatst op: 21-08-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruben

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden en betrouwbaar

Ik heb op zondag de bestelling gedaan en op dinsdag alle papieren opgestuurd. Tot mij verbazing had ik 2 dagen later alles binne van Gsmweb! Super snel en alles is geregeld zoals afgesproken.

Geplaatst op: 17-08-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simone

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GSMweb


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8
USA SIM logo
USA SIM
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GSMweb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 60 beoordelingen geplaatst over GSMweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,1 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GSMweb actief?

GSMweb is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GSMweb reviews? Dan kun je naar de website van GSMweb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie