GSMweb logo

GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

91 beoordelingen • 4,5
Bezoek de website
GSMweb logo
GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
91 beoordelingen • 4,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
91 beoordelingen
4,5
5 sterren
26%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
3%
1 ster
64%
4,5
4,5
4,5
4,5

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10

GSMweb ervaringen

 

Opzoek naar een nieuw telefoon abonnement? Je bent misschien bij GSMweb terecht gekomen, maar je hebt totaal geen ervaring met de website. Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo direct of het wel zo betrouwbaar is om hier een telefoon abonnement af te sluiten. Laat je niet meer op het internet verrassen door negatieve recensies achteraf. Check gewoon eerst onze ervaringen website om te kijken hoe het echt zit met deze website. Wij zijn altijd onafhankelijk en tonen altijd alle recensies van websites waar jij naar opzoek bent.

 

Over GSMweb

 

GSMweb is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het online afsluiten van telefoon abonnementen. De website is onafhankelijk en probeert altijd de meest voordelige abonnementen online te plaatsen. Hiervoor wordt er samengewerkt met vrijwel alle providers zolang ze de scherpste deal hebben. Naast telefoon abonnementen met een gratis smartphone kan je hier ook terecht voor een sim only abonnement. In vrijwel alle situaties hebben ze hier een scherpe aanbieding online staan. Je bent zo altijd voordelig uit als je hier je nieuwe abonnement afsluit. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de service? Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet zodat je weet wat je kan verwachten van deze website.

 

Verlengen

 

Bij de meeste websites kan je eigenlijk alleen terecht voor een scherpe aanbieding met een nieuw telefoon abonnement. Als je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden dan gaan er vaak weken overheen voordat alles goed geregeld wordt. Bij GSMweb kan je ook terecht om je telefoon abonnement te verlengen. Er zijn zelfs speciale aanbiedingen waar je gebruik kan maken bij de verlenging van je huidige abonnement. Volgens de ervaringen wordt alles prima geregeld en krijg je al snel jouw nieuwe smartphone in huis. Lees dit gerust terug in onze GSMweb ervaringen.

 

Los toestel

 

Naast een telefoonabonnement kan je bij GSMweb ook gewoon een los toestel bestellen. Handig als je geen nieuw abonnement wil afsluiten of misschien gewoon een sim only. Je kan dan direct je nieuwe toestel mee bestellen. Online heb je een extra groot aanbod met verschillende toestellen tegen een extra scherpe prijs volgens onze GSMweb ervaringen.

 

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over GSMweb

profielfoto van Edwin
Edwin
01-11-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
5 weken wachten tot nu toe op Iphone 11

Zit nu al 5 weken te wachten op een Iphone 11. Krijg van GSMweb als uitleg dat ze zitten te wachten op vrijgeven serienummer. Gekker moet het toch niet worden.
Lijkt wel of ze wachten op goedkopere retourgekomen Iphones.
Dit is vaak met de eerste versies zo. Of ze wachten misschien op grote hoeveelheid om te bestellen, zodat ze deze dan ook voor minder kunnen aanschaffen.
Blijft staan dat ze iets aanbieden maar gewoon niet volgens de voorwaarden leveren.
Wacht af. Anders ga ik nog een leuk stukje plaatsen. Blijf er nog even in geloven.

profielfoto van Willeke
Willeke
03-06-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
loze beloftes op website betreft levering

Op website staat dat het toestel op voorraad is. 1 week geleden order geplaatst. 3 dagen geleden werd telefonisch beloofd dat het toestel eind van deze week geleverd zou worden. Vandaag nog geen trackcode ontvangen. Wederom gebeld, blijkt het toestel ineens toch niet op voorraad te zijn. Net nog even de website gecheckt en daar staat dat deze gewoon op voorraad is. Tja zo kan ik ook klanten lokken en mijn beloftes dan toch niet nakomen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-06-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Communiceerd niet en is onvolledig in haar informatie

Microsoft Lumia 950 besteld in combinatie met een KPN abonnement. Na een paar dagen wachten krijg ik een aankondiging van het vesturen van mijn bestelling. Tot mijn verbazing zit de telefoon er niet bij. Dit is niet van te voren gecommuniceerd. Ik heb contact opgenomen met GSMWEB, werd mij verteld dat dit normaal is zodat ik alvast gebruik kon maken van de KPN diensten. Probleem is echter dat ik geen telefoon heb om te gebruiken voor deze diensten. Ook ben ik overgestapt naar KPN compleet. Dit heeft zich gekruist. De extra korting is niet geaccepteerd door KPN. GSMWEB kiest er dan voor om haar klant hier niet over te informeren, maar gewoon het duurdere contract door de strot te duwen. bij navraag werd mij gemeld dat dit niet hun verantwoording is. Vreemd?!?! Vreemder nog was het contract al op dinsdag ingegaan, een dag voordat ik de sim ontvangen heb. Een week later wordt de telefoon nageleverd, nog maar een dag vrij genomen. Blijkt het om een geïmporteerd toestel te gaan, om de prijs te drukken volgens GSMWEB. Dit had ik graag van te voren geweten. Allemaal redenen om een andere keuze te maken als klant zijnde. Ruikt bijna als oplichting...

profielfoto van Pascal J.
Pascal J.
16-06-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lijken wel oplichterspraktijken bij GSMweb

Helaas kan ik geen negatieve sterren geven. Tja ze waren de goedkoopste. Helaas ben ik kortzichtig geweest en niet even gegoogled op GSMweb. Wat mij tegenvalt is dat ik vertrouwen had in trusted reviews. Dit blijkt ook de enige positieve reviewsite te zijn. En zo stom ik ben op basis hiervan een Samsung s21 Ultra met Vodafone abonnement aangeschaft.
Het afsluiten is het enige wat gesmeerd ging. Binnen no-time contract afgesloten bij Vodafone. De Samsung S21 ultra was op voorraad. Dus wat kan er fout gaan.
GSMweb laat na het afsluiten niks meer horen, op e-mail word niet gereageerd (terwijl ik in een telefoongesprek begrijp dat ze wel gelezen worden)
Na een week krijg ik te horen dat de telefoon klaar voor verzending staat.
Na betaling van de telefoon. (Ja dit is best een fors bedrag) word de telefoon verzonden.
Ik krijg inderdaad s'avonds een track&trace van GSMweb, en later verschijnt de zending als ontvangen bij PostNL.
Helaas blijft het hierbij. Elke dag krijg ik de melding dat het bezorgmoment is gewijzigd. 4e dag op rij iemand moeten regelen om het pakket op te kunnen vangen en te laten tekenen.
Elke dag met onvriendelijke lui van GSMweb aan de telefoon. Welke doodleuk aangeven, dat het pakket als vermist is op gegeven, en er een onderzoek word gestart door PostNL. Als ontvangende klant sta je dus met lege handen, en een flinke schuld. Als je de berichten zo her en der leest.Weet je dat dit een lange weg gaat worden.
GSMweb geeft niet thuis. En op de vraag of ze mij een nieuwe zending willen doen. Krijg ik te horen dat dat niet kan. Ze willen het onderzoek afwachten. Voor mij onacceptabel omdat mijn telefoon stuk is gegaan.
Aangegeven bij GSMweb dat als ze niks kunnen toezeggen, of een nieuwe telefoon willen toezenden. Ik de koop en Vodafone overeenkomst wil ontbinden. Hier gaan ze niet mee akkoord, en blijven weren met het onderzoek van PostNL. Op mijn aangeven dat dit volgens een Jurist een wettelijk recht is. Het gesprek werd hierop uiterst onvriendelijk. En de verbinding werd verbroken.
Bij deze dus onze rechtsbijstand in werking moeten zetten.

profielfoto van Alexander
Alexander
15-06-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lees reviews

Helaas is gsmweb niet meer wat het geweest is. Geen tot slechte levering, onbeschofte klantenservice, etc. Verdiep je in de winkel voor je besteld.

profielfoto van YoD85
YoD85
09-02-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Loze beloften

iPhone 12 128gb blue graphite besteld (04-02-21).
Kreeg bevestigingsmail waarin stond dat als ik een accessoire bestel deze geleverd zou worden met het toestel.
Heb een screenprotector besteld.

Dag later wilde ik graphite wijzigen naar blue.
Dit kon. Toen werd ook gezegd zodra het toestel binnen is wordt deze verzonden. Dit kon nog een week duren. Volgens de medewerker stond dat 04- 02 niet op de site. Dus als ik 4-02 bestel moet ik weken wachten. 5 wordt het in 1 á 2 geleverd ?!. Het staat er nog steeds.

Gemeld dat de bestelling geannuleerd moet worden.
Moest een formulier invullen en opsturen. Dit gedaan.
Bij Belsimpel een bestelling gedaan. Daar werd gemeld dat gsmweb eerst de reservering moest opheffen.
Aanvragen gaat soepel. Maar dit stoppen duurt inmiddels al 4 dagen.
Kpn gebeld, zij kunnen niks voor mij betekenen.
Krijg ik vandaag de screenprotector binnen!?
Gebeld naar gsmweb. Heel verhaal van de medewerker. Terwijl ik wijs op wat in de mail staat. "We sturen deze dan mee met de rest van je bestelling." Ik heb geen toestel binnen gehad ?????.

Kreeg een mail binnen dat ik het terug kan sturen. Moet ik ook nog verzendkosten betalen voor een fout welke gsmweb heeft gemaakt.

He-le-maal klaar met gsmweb.

profielfoto van Leon
Leon
08-02-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bagger service

De klantenservice doet helemaal niks met klachten. Bellen duurt even voordat je ze aan de lijn krijgt en dan denken ze niet mee met de klant maar proberen abonnementen door je strot de duwen.

Heb mijn abonnement geannuleerd , het ging om een verlenging vanaf 13 februari 2021, de bestelling was gedaan op 21-01-2021 en de annulering op 28-01-2021.
De bezorging was op 29-01-2021 en ook die is geannuleerd bij de bezorger. GSMWEB zei dat de tel vermist werd en dat er een onderzoek zou plaatsvinden en tot die tijd kon ik niet annuleren.
Er was ook al een incasso gemaakt, die ik heb geannuleerd bij mijn bank, er is toen op 01-02-2021 geld afgeschreven maar gelukkig is dat terug vanwege de ongeldige incasso omdat het contract was opgezegd.

Na heel veel mails en telefoontjes naar gsmweb ben ik afgeknapt, gsmweb behandeld haar klanten zeer slecht en geeft geen antwoordt op vragen.

Ze hebben geprobeerd het heel lastig te maken wat onnodig was.

GSMWEB is een belachelijk bedrijf hoe het omgaat met cosumenten.

Geen service, geen medewerking, telefonistes die hun naam niet geven en dat ze al het mogelijke doen om je toch dat abonnement door de strot te duwen. Annuleren kennen ze daar niet.

Gelukkig ken ik een beetje mijn rechten en heb ik alles geregeld.

Tot slot: als gsmweb toiletpapier was geweest had ik mijn k@nt er niet mee afgeveegd zo vies zijn ze!

profielfoto van Ludo
Ludo
12-01-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
FRAUDE - SLECHTE SERVICE

FRAUDE - SLECHTE SERVICE

op 3 november nieuwe IPHONE 12 PRO besteld. Er stond op de site dat deze uit voorraad leverbaar was. Na bestellen en geen bericht ontvangen heb ik gevraagd naar de leverdatum. Hierin werd vermeld 2-3 weken levertijd. Tussentijds zeer onvriendelijk contact en geen alternatieven geboden. Na 6 weken een screenshot gestuurd dat de GSM nog steeds op 'leverbaar uit voorraad' stond. Nu na 10 weken nog steeds geen telefoon ontvangen, terwijl ik er wel al voor betaal. Als klap op de vuurpijl; in de tussentijd ben ik verhuisd en willen ze mn leveringsadres niet aanpassen zonder uittreksel van de gemeente (terwijl netwerk operator het wel al heeft aangepast).

profielfoto van Jan
Jan
11-01-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Telefoon cash gekocht 1500 euro (Fold 2) 1 maand geleden, nooit een telefoon ontvangen. Niet aan beginnen mensen. Als je belt zetten ze je in een wachtrij. Ze hopen daarmee dat je ophangt. Maar ook als je volhoudt en je krijgt mohammed, floor of weet ik veel wie aan de lijn, worden gouden bergen beloofd maar komt niks van terecht. Normaal gesproken kijk ik altijd naar recensies enz. Dit keer was ik op de Samsung site en dit bedrijf werd aangeraden voor de samsung actie. Dus je gaat er van uit dat het goed is. Wat een fout.. Niet doen mensen ik hoop dat ik een paar van jullie kan redden van de stress. Ik snap niet dat dit bedrijf kan blijven bestaan.

profielfoto van Tuson
Tuson
02-12-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Leverdatum wordt bij lange na niet nagekomen

Voorraadstatus waarmee door deze toko wordt geadverteerd is willens en wetens pure misleiding zoals al door velen ervaren. Zelfs een toestel dat al meer dan een jaar overal gemakkelijk te verkrijgen is (iphone 11 pro), ligt bij hen niet op voorraad al geven ze aan dat het toestel direct na goedkeuring door provider zal worden verzonden. Uiteraard moet je eerst zelf gaan navragen waarom er niet wordt uitgeleverd conform gestelde levertermijn tijdens bestel(l)en. Annulering gaat vervolgens ook niet volgens de wettelijke bepalingen....Onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven nog kunnen bestaan....... Ik heb maar afbesteld en ga voor een bedrijf dat wel afsraken nakomt en service biedt, moet er niet aan denken om bijv. een garantiegeval via dit bedrijf te moeten laten verlopen....

profielfoto van David
David
16-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
een groot K bedrijf

Ze spammen je volledig en ze weigeren je mailadres uit hun systeem te halen.

profielfoto van EJ
EJ
11-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Leverproblemen als business model

Bij GSMWEB wordt duidelijk vermeld, voor 15:00 verzonden, volgende dag in huis mits op voorraad. Vervolgens staan alle telefoons op voorraad en kun je 2-6 weken wachten tot je je telefoon ontvangt. Overigens sturen ze wel gewoon alvast de maandelijkse factuur.

Ze weten dat je toch niet annuleert, want dat is te veel rompslomp. Dit bedrijf hoort failliet te zijn met zulke service.

profielfoto van Roel
Roel
30-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Oplichters! Op de website geven ze al meer dan een week aan dat de iPhone se 64GB op voorraad is. Een week na bestelling nog steeds geen telefoon. Bij navraag bij de klantenservice wordt op donderdag aangegeven dat ze nog steeds met de pre-orders bezig zijn (op dinsdag en woensdag werd alleen gezegd ze verwachten een levering). Als ik dan aangeef dat de status niet klopt zegt de klantenservice dat er wel leveringen binnenkomen. Een vorm van oplichting want als ze aangegeven hadden dat ze geen voorraad hadden had ik mijn telefoon ergens anders besteld.

profielfoto van David
David
05-02-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
spambedrijf

Je komt nooit meer van de nieuwsbrief af, afmelden accepteren ze niet

profielfoto van Kees
Kees
20-01-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ik word al 5 weken aan het lijntje gehouden over een creditering

Ik heb eind november een T mobile abonnement bij GSM web afgesloten in combinatie met een Huawei P30 Pro. Ik heb dat toestel in overeg met GSM web verruild voor de goedkopere Huawei P30. Het verschil bedraagt € 97,80. Toestel retour gezonden volgens richtlijnen en conforme ontvangstbevestiging gekregen. Intussen bel ik al zo'n 5 weken om het verschil aan mij terug te storten, tot dusver zonder resultaat. Iedere keer het verhaal dat het bedrag vrijdag wordt overgemaakt. Maar: vrijdag geen creditering en helpdesk inmiddels met weekend. Vanochtend had ik een medewerker aan de telefoon die na veel dralen vertelde dat in het dossier stond dat het crediteringsverzoek zonder mij te informeren is afgewezen. Zij kon me niet vertellen waarom. Dus ik weer maar wachten op mijn geld.
Niet eens de moeite genomen mij te informeren. Dit is puur diefstal
Niet mee in zee gaan met deze lui

profielfoto van Patric
Patric
30-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Totaal niet oplossing gericht, standaard zinnen als je belt

GSMweb is echt dom als er iets mis gaat, ze zeggen gewoon standaard morgen word het opgestuurd of eind van de week sturen we weer telefoons op en doen we incasso's. Ze denken niet "out of the box" en laten mensen gewoon aan hun lit over.Nieuw toestek besteld, had wat leverings problemen, goed dat kan ik nog begrijpen, maar stuur dan in ieder geval; die SIUM kaart op dan kan ik met mijn oude toestel even verder op het nieuwe Abonnement.Ze zeggen gewoon dat ze het opsturen maar doen het toch niet....beetje arrogant, daarna extra's terug gestuurd, terug betaling gaat eg traag en als je belt word het eind van de week uitbetaald, doen ze alleen op vrijdag? alles gebeurd daar op vrijdag, telefoon worden dan opgestuurd, uitbetalingen gedaan....krijg de indruk dat ze alleen vrijdags werken.

profielfoto van Patric
Patric
30-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Totaal niet oplossing gericht, standaard zinnen als je belt

GSMweb is echt dom als er iets mis gaat, ze zeggen gewoon standaard morgen word het opgestuurd of eind van de week sturen we weer telefoons op en doen we incasso's. Ze denken niet "out of the box" en laten mensen gewoon aan hun lit over.Nieuw toestek besteld, had wat leverings problemen, goed dat kan ik nog begrijpen, maar stuur dan in ieder geval; die SIUM kaart op dan kan ik met mijn oude toestel even verder op het nieuwe Abonnement.Ze zeggen gewoon dat ze het opsturen maar doen het toch niet....beetje arrogant, daarna extra's terug gestuurd, terug betaling gaat eg traag en als je belt word het eind van de week uitbetaald, doen ze alleen op vrijdag? alles gebeurd daar op vrijdag, telefoon worden dan opgestuurd, uitbetalingen gedaan....krijg de indruk dat ze alleen vrijdags werken.

profielfoto van Jowan
Jowan
18-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar

Telefoon besteld met contract, ze nemen niet het juiste adres over uit het contract en sturen mijn telefoon naar iemand anders. Vervolgens moet ik bewijzen met paspoort, brief belastingdienst en schrijven de gemeente dat ik op het adres woon dat in het contract staat. Hun maken een fout met het adres en vervolgens ligt de bewijslast bij mij. Dom volk.

profielfoto van Lilian
Lilian
02-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niemand staat je te woord

Lang wachten aan de telefoon van 18de wachtende eindelijk naar nummer 2 dan wordt er opgehangen. Weer bellen dan sta je weer als number 18de

profielfoto van Annachina
Annachina
29-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
klantenservice bedreigt de klant door klant terug te bellen

Dit is een bedrijf waar je absoluut geen zaken mee wil doen of iets wil aan gaan. zodra het goed loopt is er niks aan de hand maar wanneer dingen fout lopen krijg je te maken met een agressieve klantenservice die zelfs de moeite neemt om jou als klant terug te bellen en te vertellen dat ze niet door jou zo behandeld willen worden en dat de klantenservice de klant niet jij als klant. Ze doen niet wat ze beloven op de hun site!

profielfoto van Bram
Bram
29-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
WAARSCHUWING

Koop hier geen abonnement met toestel of één van deze twee. Wees gewaarschuwd. Bespaar jezelf een hoop ellende en bestel ergens anders. Je wordt opgelicht!!!!

profielfoto van H
H
26-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht, niet klantvriendelijk

Eens en nooit meer, zit nu al ruim een maand op een levering van de Iphone 11 Pro te wachten, abonnement gaat over 2 weken in. Geen duidelijkheid van datum van levering of zicht hierop, kortom je hebt er niets aan en ook is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Bij elke telefoontje wordt je niets wijzer, ja ligt aan Apple of de provider.............dat is makkelijk zeg, waarom laat GSMWEB dan in vredesnaam alles via hun lopen, formulier voor nieuw abonnement, nummerbehoud, etc... bemoei je er dan niet mee en lever dan alleen sec de toestelletjes, nou ja zelfs dat is een hele opgave.........

profielfoto van Merle
Merle
14-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
arrogant

Arrogant waardeloos, niet behulpzaam, gaan alleen voor de centjes bah bah en nog eens bah.
20 jaar ze verdienen er nog niet 1

profielfoto van Bertus
Bertus
09-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

16-09 iPhone 11 pro besteld tot op heden 9-11 nog niet gehad. Betaal al wel voor het toestel en abonnement.iedere week op dinsdag en vrijdag gebeld word er gezegd hij komt komende dinsdag of vrijdag binnen. Na de laatste keren bellen word er zelfs gezegd toestel is binnen u krijgt vanavond een mail dat hij word opgestuurd. Maar helaas nog steeds niets

profielfoto van Emmy
Emmy
25-10-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
SLECHT

Dag beste mensen,
Ik heb een maand geleden een iPhone 11 besteld, nog steeds niks binnen. Ik heb nog steeds geen bevestiging van mijn nieuwe provider TMobile. Daarnaast heeft GSMweb slechtste klantenservice ooit, je kan nooit in contact komen met ze of het is hartstikke druk aan de lijn gooien ze je ervan af. Zij reageren ook niet op mailtjes dus wees slim en neem ergens anders een abonnement.

Vriendelijke Groet

profielfoto van Jan
Jan
30-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wettelijk heb je 14 dagen de tijd om te annuleren alleen bij GSMWEB niet daar gaan de eigen voorwaarden voor.

Ronduit slecht : er kan niks er mag niks, gooien tot 2e toe de hoorn op de haak en verwijzen je alleen maar door naar de provider terwijl je met gsmweb zaken doet willen niks voor je doen
ECHT HEEL SLECHT

profielfoto van Patricia
Patricia
12-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
niet leveren wel moeten betalen

Echt geen enkele ster waard. Op de site staat vandaag besteld morgen in huis. Inmiddels vele dagen verder, abonnement is ingegaan dus mag betalen gaan worden, maar ik heb nog geen telefoon en simkaart geleverd gekregen.

Afgelopen vrijdag gebeld, en aan de telefoon wordt gezegd; "alles is in orde en op voorraad dus uw bestelling wordt morgen geleverd en u ontvangt vandaag een T

profielfoto van Lieneke
Lieneke
11-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Treurig en slecht.

Je besteld een Samsung note 10 voor 569,00 is een fout op de site? Toestel wordt niet geleverd en ik kan of bijbetalen of een terug storting van de 569,00 Blijkt achteraf dat de klantenservice werkelijk zeer droevig is, in totaal na vele telefoongesprekken en 20 werkdagen wachten op mijn geld komt het eindelijk binnen. Nooit meer koop ik hier iets

profielfoto van Ilona
Ilona
06-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ongelooflijk slecht!!!!!!

Wat een ongelooflijk slechte service!! Afspraken worden niet nagekomen en ze hebben echt geen idee wat het woord “klantenservice” inhoudt. Werkelijk om te huilen!!!

profielfoto van ?????????
?????????
14-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Abonnement verkocht wat niet bestaat

In februari 2019 heb afgesloten 2 abonnementen verlengt, die niet bestaan. Per 1 juni zijn ze ingegaan, maar met de gevolg tot hooge kosten. Ga nu naar de rechter.

Schrijf een review over GSMweb

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10