GSMweb logo

GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GSMweb reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
GSMweb logo
Website
gsmweb.nl
Categorie
Simonly
Bezoek de website

GSMweb reviews en ervaringen

Opzoek naar een nieuw telefoon abonnement? Je bent misschien bij GSMweb terecht gekomen, maar je hebt totaal geen ervaring met de website. Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo direct of het wel zo betrouwbaar is om hier een telefoon abonnement af te sluiten. Laat je niet meer op het internet verrassen door negatieve recensies achteraf. Check gewoon eerst onze ervaringen website om te kijken hoe het echt zit met deze website. Wij zijn altijd onafhankelijk en tonen altijd alle recensies van websites waar jij naar opzoek bent.

Over GSMweb

GSMweb is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het online afsluiten van telefoon abonnementen. De website is onafhankelijk en probeert altijd de meest voordelige abonnementen online te plaatsen. Hiervoor wordt er samengewerkt met vrijwel alle providers zolang ze de scherpste deal hebben. Naast telefoon abonnementen met een gratis smartphone kan je hier ook terecht voor een sim only abonnement. In vrijwel alle situaties hebben ze hier een scherpe aanbieding online staan. Je bent zo altijd voordelig uit als je hier je nieuwe abonnement afsluit. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de service? Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet zodat je weet wat je kan verwachten van deze website.

Verlengen

Bij de meeste websites kan je eigenlijk alleen terecht voor een scherpe aanbieding met een nieuw telefoon abonnement. Als je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden dan gaan er vaak weken overheen voordat alles goed geregeld wordt. Bij GSMweb kan je ook terecht om je telefoon abonnement te verlengen. Er zijn zelfs speciale aanbiedingen waar je gebruik kan maken bij de verlenging van je huidige abonnement. Volgens de ervaringen wordt alles prima geregeld en krijg je al snel jouw nieuwe smartphone in huis. Lees dit gerust terug in onze GSMweb ervaringen.

Los toestel

Naast een telefoonabonnement kan je bij GSMweb ook gewoon een los toestel bestellen. Handig als je geen nieuw abonnement wil afsluiten of misschien gewoon een sim only. Je kan dan direct je nieuwe toestel mee bestellen. Online heb je een extra groot aanbod met verschillende toestellen tegen een extra scherpe prijs volgens onze GSMweb ervaringen.

Gerelateerde bedrijven

Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
4 beoordelingen
9
Vimodos logo
Vimodos
2 beoordelingen
10
Miss Etam logo
Miss Etam
3 beoordelingen
9,3
5,9
49% zou hier weer kopen
63 beoordelingen
Lees onze review over GSMweb

Het bedrijf GSMweb is geverifieerd door ons. De webshop gsmweb.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GSMweb is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GSMweb maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gsmweb.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gsmweb.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GSMweb.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Meteen geleverd en de goedkoop

Ik bestelde de Samsung S21 met T-Mobile abonnement. De prijs was veel lager dan bij T-Mobile. Je kon makkelijk vergelijken en zien welke korting je kon krijgen. Een hele positieve ervaring.

Geplaatst op: 21-06-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Snelle en top

Geplaatst op: 10-04-2021
Geschreven door: Rr Y.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service

Zoals altijd gewoon een goede service bij Gsmweb

Geplaatst op: 16-02-2018
Geschreven door: Ilona

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone is binnen

Ik had de nieuwe iPhone besteld en na goed onderzoek was Gsmweb het goedkoopst. Ik heb hem inmiddels binnen en alles is goed verlopen!

Geplaatst op: 11-01-2018
Geschreven door: Jari

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
iPhone 8 nette deal

Keurige deel kreeg ik binnen van Gsmweb voor de Iphone 8

Geplaatst op: 18-09-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
2x

2x tevreden

Geplaatst op: 05-03-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
iPhone se

Prima service. Telefoon besteld en op de afgesproken dag binnen. Zeer netjes verpakt.

Geplaatst op: 26-01-2017
Geschreven door: Pieter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijkheid super

Sinds een aantal weken valt het mij op dat er erg veel duidelijkheid is op de website van Gsmweb over de prijzen. Je zit precies wat je voor je toestel en/of abonnement betaald. Ben hier erg blij mee want nu kan ik een weloverwogen keuze maken.

Daarbij is de prijs een stuk voordeliger als dat ik het contract rechtstreeks zou afsluiten!

Geplaatst op: 23-01-2017
Geschreven door: Yvonne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Los toestel: Alles ging soepel en snel

Ik had een losse iPhone besteld, omdat GMSweb gewoon de goedkoopste was. Alles is netjes optijd geleverd en nu kan ik eindelijk weer op een mobiel.

Geplaatst op: 12-01-2017
Geschreven door: Berends

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

iPhone besteld en alles is netjes nagekomen zoals er stond. Had het toestel op tijd thuis en alles werkte perfect. Good job Gsmweb!

Geplaatst op: 01-12-2016
Geschreven door: Yo

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Nieuwe iPhone besteld en super blij mee. Contract kon ik gewoon simpel verlengen waardoor alles lekker snel verliep. Zit al jaren bij gsmweb en altijd tevreden.

Geplaatst op: 11-10-2016
Geschreven door: Abi

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verkeerde prijs, maar keurig opgelost

Ik heb twee verlengingen gedaan op de site van Gsmweb en uiteindelijk bleek de prijs op de website niet helemaal juist te zijn. Ik werd telefonisch gebeld door een vriendelijke vrouw en we zijn er vrij gemakkelijk uitgekomen. De oplossing was prima en ik heb de iPhone 6s dan ook netjes binnen gekregen. Alles is uiteindelijk goed verholpen en volgens afspraak volbracht. Ik kan mij dan ook echt niet vinden in de negatieve reviews hieronder.

Geplaatst op: 14-09-2016
Geschreven door: Xrazy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk goede deal

Voor mij vriendin al maanden opzoek naar een goede deal, omdat de abonnementen tegenwoordig zo duur zijn. Heb een iPhone SE 16GB voor haar gergeld. Super goede afhandeling en alles netjes geleverd.

Geplaatst op: 05-07-2016
Geschreven door: G D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung a5

Top levering! Netjes optijd in huis en alles zag er goed uit.

Geplaatst op: 13-06-2016
Geschreven door: Geert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij

Ondanks een foutieve invoering van mij even contact gezocht met Gsmweb en ben echt netjes geholpen via de telefoon. Uiteindelijk is alles dan ook goed afgehandeld

Geplaatst op: 04-05-2016
Geschreven door: Joska

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal top, verzending alleen iets later

Ik heb mijn Samsung Galaxy s7 besteld en had verwacht om hem binnen 2 a 3 dagen binn te hebben. Helaas duurde dit een paar dagen langer. Moet wel zeggen dat voor de rest eht alles helemaal goed is geregeld en GsmWeb is echt een stuk goedkoper als andere partijen.

Super tevreden!

Geplaatst op: 29-03-2016
Geschreven door: Bertens

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beter kan niet!

Heb voordat ik in zee ging met GsmWeb ervaringen gelezen op internet. Ik moet zeggen dat mijn ervaring helemaal super is. Alles is korrekt afgehandeld en ben dan ook blij met mijn contract.

Geplaatst op: 22-01-2016
Geschreven door: Marco

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
T-Mobile verlengd

Kreeg na het aanvragen van het verlengen van mijn abonnement eigenlijk direct binnen. Deze per sms bevestigd dus dat ging allemaal lekker snel. Het enigste jammere was dat ik nu wel 1 dag langer moest wachten dan aangegeven. Nu vind ik dit niet zo heel erg, maar het zou fijn zijn als dit dan even gemeld word.

Alles is wel netjes binnengekomen en ik geef dan ook geen 10, omdat ik niet binnen de afgesproken tijd mijn telefoon had. Wel is alles helemaal netjes geregeld en zal ik zeker daarom weer bestellen

Geplaatst op: 14-12-2015
Geschreven door: Ramon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Iphone 6s besteld

Heb ontzettend veel websites vergeleken zoals Belsimpel, Vodafone, Typhone, KPN enz. maar niemand bood de iphone zo goedkoop als Gsmweb. Ik kon hem verlengen wat het ook erg gemakkelijk maakte en waardoor ik ook minder betaalde. Geen eenmalige kosten geloof ik.

Wel was er wat vertraging met de bestelling. Ik had hem 1 dag later dan dat ze hadden aangegeven. Toen ik belde was hij al verstuurd en de volgende dag kwam hij dan ook al binnen. Super!

Geplaatst op: 03-11-2015
Geschreven door: Joachiem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verlengd en nieuwe mobiel

Ik heb mijn T-Mobile abonnement verlengd en nadat ik mijn verlengings sms had bevestigd was het al klaar. Paar dagen kwam mijn nieuwe Note 4 binnen. Dit was wel iets langer dan normaal, maar ik bespaarde 200 euro door het bij Gsmweb te bestellen. Ik vind dat zekerh et geld waard om iets langer te wachten op mijn spullen.

Geplaatst op: 12-10-2015
Geschreven door: Jac

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Net weer verlengd

Ik heb afgelopen woensdag mijn abbonement verlengd en vandaag mijn simkaart + nieuwe toestel ontvangen. Helaam blij mee! :)

Geplaatst op: 05-10-2015
Geschreven door: Durk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks mis mee

De website ziet er misschien niet heel professioneel uit, maar voor de rest ben ik echt super goed geholpen. Ik heb een mobiel abbonement afgesloten welke aanzienlijk lager ligt dan elders en alles was netjes optijd bezorgd. Well done GsmWeb.nl!

Geplaatst op: 01-09-2015
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super iphone aanbieding

Ik heb deze week de iphone 6 gekocht bij Gsmweb, omdat deze in verhouding tot andere aanbieders echt de goedkoopste was. Ik heb echt alles vergeleken maar nergens boden ze de iphone zo goedkoop als bij Gsmweb. Het aanbod is niet vreselijk groot, maar wat ze aanbieden is in veel gevallen echt goedkoper dan bij de concurrenten.

Geplaatst op: 21-08-2015
Geschreven door: Ruben

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden en betrouwbaar

Ik heb op zondag de bestelling gedaan en op dinsdag alle papieren opgestuurd. Tot mij verbazing had ik 2 dagen later alles binne van Gsmweb! Super snel en alles is geregeld zoals afgesproken.

Geplaatst op: 17-08-2015
Geschreven door: Simone

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geleverd gekregen wat besteld is

De bestelling was er na ruim een week, maar na bestellen alle negatieve recensies pas gezien. Ik moest vooruitbetalen, dus was wel wat sceptisch. Achteraf betalen was echt niet mogelijk. Uiteindelijk na betalen binnen een dag mijn iPhone xs ontvangen welke er prima uitzag en werkt. Ook via de helpdesk paar keer contact gehad met enige vertraging, maar wel netjes beantwoord. Het kan dus wel :)

Geplaatst op: 05-12-2019
Geschreven door: Ron

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
2x abonnement met mobiel

zeer tevreden!

Geplaatst op: 05-03-2017
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden over bestelling

Ik heb een Samsung A5 besteld en kreeg dezen netjes optijd binnen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hoe GsmWeb de order heeft afgehandeld.

Helaas was alleen mijn Nano simkaart er niet bij waardoor ik nog moest opbellen om deze alsnog toegestuurd te krijgen. Deze kwam vervolgens wel netjes de volgende dag binnen.

Geplaatst op: 11-11-2015
Geschreven door: Mark

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Gewoon zoals het hoort en niet heel veel anders. Heb een nieuwe iPhone besteld en alles zoals het op de site vermeld stond was zo. Ik kreeg binnen de leveringstijd mijn mobiele telefoon en alles ziet er netjes op

Geplaatst op: 20-10-2015
Geschreven door: Marcel

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zo slecht dat ik hier niet weer een bestelling plaats

Drie weken geleden bestelling geplaatst. Inmiddels 5 x gebeld en 2 x gemaild. Toezeggingen worden niet nagekomen. De klantenservice komt niet geïnteresseerd over en heeft totaal geen klantenservice in het vaandel. Communicatie is zeer slecht. Gewoon slechte ervaring.. Bestelling geannuleerd en nu max 2 weken wachten op mijn geld.

Geplaatst op: 22-07-2021
Geschreven door: Wiebe S.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet best!

Telefoon besteld op vrijdag, was op voorraad dus volgens de website levertijd zaterdag. Nou mooi niet. Ff googelen oh jeetje alles negatief. Pf heb ik weer en ik dacht nog wel dat ik al eens eerder een order daar had geplaatst. Maandag gebeld onee eerst ff op zaterdag geprobeerd via een chat maar helaas niet geopend. Stond trouwens wel op de site. Maandag gebeld ja nummer 4 zal ik niet de enigste zijn met een vraag? Aardige mevrouw woonde in de buurt zei ze volgens haar was alles op voorraad. Om nou iedereen gelijk niet te vertrouwen wacht ik het af en ja s avonds een bericht het is verzonden. En ja de volgende dag telefoon en glasbescherming geleverd. Bescherming wel kapot maar had zijn werk al gedaan want de telefoon was nog heel! Zou ik hier weer wat bestellen? Nee dat gaat niet gebeuren, zeg dan gewoon ik heb het niet maar dinsdag heeft u alles! Tip!

Geplaatst op: 05-02-2020
Geschreven door: Theo

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GSMweb


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
4 beoordelingen
9
Vimodos logo
Vimodos
2 beoordelingen
10
Miss Etam logo
Miss Etam
3 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GSMweb een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 63 beoordelingen geplaatst over GSMweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GSMweb actief?

GSMweb is vooral actief in de categorie simonly en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GSMweb reviews? Dan kun je naar de website van GSMweb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie