GSMweb logo

GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

90 beoordelingen • 4,5
Bezoek de website
GSMweb logo
GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
90 beoordelingen • 4,5
Beoordeling
90 beoordelingen
4,5
5 sterren
26%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
3%
1 ster
64%
Bestelproces
4,5
Service
4,4
Prijs
4,5
Levering
4,5

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10

GSMweb ervaringen

 

Opzoek naar een nieuw telefoon abonnement? Je bent misschien bij GSMweb terecht gekomen, maar je hebt totaal geen ervaring met de website. Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo direct of het wel zo betrouwbaar is om hier een telefoon abonnement af te sluiten. Laat je niet meer op het internet verrassen door negatieve recensies achteraf. Check gewoon eerst onze ervaringen website om te kijken hoe het echt zit met deze website. Wij zijn altijd onafhankelijk en tonen altijd alle recensies van websites waar jij naar opzoek bent.

 

Over GSMweb

 

GSMweb is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het online afsluiten van telefoon abonnementen. De website is onafhankelijk en probeert altijd de meest voordelige abonnementen online te plaatsen. Hiervoor wordt er samengewerkt met vrijwel alle providers zolang ze de scherpste deal hebben. Naast telefoon abonnementen met een gratis smartphone kan je hier ook terecht voor een sim only abonnement. In vrijwel alle situaties hebben ze hier een scherpe aanbieding online staan. Je bent zo altijd voordelig uit als je hier je nieuwe abonnement afsluit. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de service? Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet zodat je weet wat je kan verwachten van deze website.

 

Verlengen

 

Bij de meeste websites kan je eigenlijk alleen terecht voor een scherpe aanbieding met een nieuw telefoon abonnement. Als je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden dan gaan er vaak weken overheen voordat alles goed geregeld wordt. Bij GSMweb kan je ook terecht om je telefoon abonnement te verlengen. Er zijn zelfs speciale aanbiedingen waar je gebruik kan maken bij de verlenging van je huidige abonnement. Volgens de ervaringen wordt alles prima geregeld en krijg je al snel jouw nieuwe smartphone in huis. Lees dit gerust terug in onze GSMweb ervaringen.

 

Los toestel

 

Naast een telefoonabonnement kan je bij GSMweb ook gewoon een los toestel bestellen. Handig als je geen nieuw abonnement wil afsluiten of misschien gewoon een sim only. Je kan dan direct je nieuwe toestel mee bestellen. Online heb je een extra groot aanbod met verschillende toestellen tegen een extra scherpe prijs volgens onze GSMweb ervaringen.

 

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over GSMweb

profielfoto van Rr Y.
Rr Y.
10-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Snelle en top

profielfoto van Ilona
Ilona
16-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Zoals altijd gewoon een goede service bij Gsmweb

profielfoto van Jari
Jari
11-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone is binnen

Ik had de nieuwe iPhone besteld en na goed onderzoek was Gsmweb het goedkoopst. Ik heb hem inmiddels binnen en alles is goed verlopen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iPhone 8 nette deal

Keurige deel kreeg ik binnen van Gsmweb voor de Iphone 8

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
2x

2x tevreden

profielfoto van Pieter
Pieter
26-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iPhone se

Prima service. Telefoon besteld en op de afgesproken dag binnen. Zeer netjes verpakt.

profielfoto van Yvonne
Yvonne
23-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duidelijkheid super

Sinds een aantal weken valt het mij op dat er erg veel duidelijkheid is op de website van Gsmweb over de prijzen. Je zit precies wat je voor je toestel en/of abonnement betaald. Ben hier erg blij mee want nu kan ik een weloverwogen keuze maken.

Daarbij is de prijs een stuk voordeliger als dat ik het contract rechtstreeks zou afsluiten!

profielfoto van Berends
Berends
12-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Los toestel: Alles ging soepel en snel

Ik had een losse iPhone besteld, omdat GMSweb gewoon de goedkoopste was. Alles is netjes optijd geleverd en nu kan ik eindelijk weer op een mobiel.

profielfoto van Yo
Yo
01-12-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

iPhone besteld en alles is netjes nagekomen zoals er stond. Had het toestel op tijd thuis en alles werkte perfect. Good job Gsmweb!

profielfoto van Abi
Abi
11-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Nieuwe iPhone besteld en super blij mee. Contract kon ik gewoon simpel verlengen waardoor alles lekker snel verliep. Zit al jaren bij gsmweb en altijd tevreden.

profielfoto van Xrazy
Xrazy
14-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verkeerde prijs, maar keurig opgelost

Ik heb twee verlengingen gedaan op de site van Gsmweb en uiteindelijk bleek de prijs op de website niet helemaal juist te zijn. Ik werd telefonisch gebeld door een vriendelijke vrouw en we zijn er vrij gemakkelijk uitgekomen. De oplossing was prima en ik heb de iPhone 6s dan ook netjes binnen gekregen. Alles is uiteindelijk goed verholpen en volgens afspraak volbracht. Ik kan mij dan ook echt niet vinden in de negatieve reviews hieronder.

profielfoto van G D.
G D.
05-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Eindelijk goede deal

Voor mij vriendin al maanden opzoek naar een goede deal, omdat de abonnementen tegenwoordig zo duur zijn. Heb een iPhone SE 16GB voor haar gergeld. Super goede afhandeling en alles netjes geleverd.

profielfoto van Geert
Geert
13-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung a5

Top levering! Netjes optijd in huis en alles zag er goed uit.

profielfoto van Joska
Joska
04-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super blij

Ondanks een foutieve invoering van mij even contact gezocht met Gsmweb en ben echt netjes geholpen via de telefoon. Uiteindelijk is alles dan ook goed afgehandeld

profielfoto van Bertens
Bertens
29-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helemaal top, verzending alleen iets later

Ik heb mijn Samsung Galaxy s7 besteld en had verwacht om hem binnen 2 a 3 dagen binn te hebben. Helaas duurde dit een paar dagen langer. Moet wel zeggen dat voor de rest eht alles helemaal goed is geregeld en GsmWeb is echt een stuk goedkoper als andere partijen.

Super tevreden!

profielfoto van Marco
Marco
22-01-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beter kan niet!

Heb voordat ik in zee ging met GsmWeb ervaringen gelezen op internet. Ik moet zeggen dat mijn ervaring helemaal super is. Alles is korrekt afgehandeld en ben dan ook blij met mijn contract.

profielfoto van Ramon
Ramon
14-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
T-Mobile verlengd

Kreeg na het aanvragen van het verlengen van mijn abonnement eigenlijk direct binnen. Deze per sms bevestigd dus dat ging allemaal lekker snel. Het enigste jammere was dat ik nu wel 1 dag langer moest wachten dan aangegeven. Nu vind ik dit niet zo heel erg, maar het zou fijn zijn als dit dan even gemeld word.

Alles is wel netjes binnengekomen en ik geef dan ook geen 10, omdat ik niet binnen de afgesproken tijd mijn telefoon had. Wel is alles helemaal netjes geregeld en zal ik zeker daarom weer bestellen

profielfoto van Joachiem
Joachiem
03-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Iphone 6s besteld

Heb ontzettend veel websites vergeleken zoals Belsimpel, Vodafone, Typhone, KPN enz. maar niemand bood de iphone zo goedkoop als Gsmweb. Ik kon hem verlengen wat het ook erg gemakkelijk maakte en waardoor ik ook minder betaalde. Geen eenmalige kosten geloof ik.

Wel was er wat vertraging met de bestelling. Ik had hem 1 dag later dan dat ze hadden aangegeven. Toen ik belde was hij al verstuurd en de volgende dag kwam hij dan ook al binnen. Super!

profielfoto van Jac
Jac
12-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verlengd en nieuwe mobiel

Ik heb mijn T-Mobile abonnement verlengd en nadat ik mijn verlengings sms had bevestigd was het al klaar. Paar dagen kwam mijn nieuwe Note 4 binnen. Dit was wel iets langer dan normaal, maar ik bespaarde 200 euro door het bij Gsmweb te bestellen. Ik vind dat zekerh et geld waard om iets langer te wachten op mijn spullen.

profielfoto van Durk
Durk
05-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Net weer verlengd

Ik heb afgelopen woensdag mijn abbonement verlengd en vandaag mijn simkaart + nieuwe toestel ontvangen. Helaam blij mee! :)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niks mis mee

De website ziet er misschien niet heel professioneel uit, maar voor de rest ben ik echt super goed geholpen. Ik heb een mobiel abbonement afgesloten welke aanzienlijk lager ligt dan elders en alles was netjes optijd bezorgd. Well done GsmWeb.nl!

profielfoto van Ruben
Ruben
21-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super iphone aanbieding

Ik heb deze week de iphone 6 gekocht bij Gsmweb, omdat deze in verhouding tot andere aanbieders echt de goedkoopste was. Ik heb echt alles vergeleken maar nergens boden ze de iphone zo goedkoop als bij Gsmweb. Het aanbod is niet vreselijk groot, maar wat ze aanbieden is in veel gevallen echt goedkoper dan bij de concurrenten.

profielfoto van Simone
Simone
17-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super tevreden en betrouwbaar

Ik heb op zondag de bestelling gedaan en op dinsdag alle papieren opgestuurd. Tot mij verbazing had ik 2 dagen later alles binne van Gsmweb! Super snel en alles is geregeld zoals afgesproken.

profielfoto van Ron
Ron
05-12-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geleverd gekregen wat besteld is

De bestelling was er na ruim een week, maar na bestellen alle negatieve recensies pas gezien. Ik moest vooruitbetalen, dus was wel wat sceptisch. Achteraf betalen was echt niet mogelijk. Uiteindelijk na betalen binnen een dag mijn iPhone xs ontvangen welke er prima uitzag en werkt. Ook via de helpdesk paar keer contact gehad met enige vertraging, maar wel netjes beantwoord. Het kan dus wel :)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-03-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
2x abonnement met mobiel

zeer tevreden!

profielfoto van Mark
Mark
11-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden over bestelling

Ik heb een Samsung A5 besteld en kreeg dezen netjes optijd binnen. Ik ben dan ook zeer tevreden over hoe GsmWeb de order heeft afgehandeld.

Helaas was alleen mijn Nano simkaart er niet bij waardoor ik nog moest opbellen om deze alsnog toegestuurd te krijgen. Deze kwam vervolgens wel netjes de volgende dag binnen.

profielfoto van Marcel
Marcel
20-10-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe iPhone

Gewoon zoals het hoort en niet heel veel anders. Heb een nieuwe iPhone besteld en alles zoals het op de site vermeld stond was zo. Ik kreeg binnen de leveringstijd mijn mobiele telefoon en alles ziet er netjes op

profielfoto van Theo
Theo
05-02-2020
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet best!

Telefoon besteld op vrijdag, was op voorraad dus volgens de website levertijd zaterdag. Nou mooi niet. Ff googelen oh jeetje alles negatief. Pf heb ik weer en ik dacht nog wel dat ik al eens eerder een order daar had geplaatst. Maandag gebeld onee eerst ff op zaterdag geprobeerd via een chat maar helaas niet geopend. Stond trouwens wel op de site. Maandag gebeld ja nummer 4 zal ik niet de enigste zijn met een vraag? Aardige mevrouw woonde in de buurt zei ze volgens haar was alles op voorraad. Om nou iedereen gelijk niet te vertrouwen wacht ik het af en ja s avonds een bericht het is verzonden. En ja de volgende dag telefoon en glasbescherming geleverd. Bescherming wel kapot maar had zijn werk al gedaan want de telefoon was nog heel! Zou ik hier weer wat bestellen? Nee dat gaat niet gebeuren, zeg dan gewoon ik heb het niet maar dinsdag heeft u alles! Tip!

profielfoto van Pascal
Pascal
29-12-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Annuleren bestelling

Een paar dagen geleden een abonnement met telefoon verlengd bij hen. Vandaag besloten de aanvraag te annuleren, op grond van het wettelijk recht om dat binnen 14 dagen te doen.

Krijg ik van een dame telefonisch te horen dat dat niet mogelijk is bij hen. Blijkbaar vallen ze niet onder dat NL recht?

Trap er niet in. Ik weiger het toestel vandaag aan de deur.

profielfoto van Edwin
Edwin
01-11-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
5 weken wachten tot nu toe op Iphone 11

Zit nu al 5 weken te wachten op een Iphone 11. Krijg van GSMweb als uitleg dat ze zitten te wachten op vrijgeven serienummer. Gekker moet het toch niet worden.
Lijkt wel of ze wachten op goedkopere retourgekomen Iphones.
Dit is vaak met de eerste versies zo. Of ze wachten misschien op grote hoeveelheid om te bestellen, zodat ze deze dan ook voor minder kunnen aanschaffen.
Blijft staan dat ze iets aanbieden maar gewoon niet volgens de voorwaarden leveren.
Wacht af. Anders ga ik nog een leuk stukje plaatsen. Blijf er nog even in geloven.

Schrijf een review over GSMweb

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10