GSMweb logo

GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

88 beoordelingen • 4,5
Bezoek de website
GSMweb logo
GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
88 beoordelingen • 4,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
88 beoordelingen
4,5
5 sterren
26%
4 sterren
5%
3 sterren
2%
2 sterren
3%
1 ster
64%
4,5
4,5
4,5
4,5

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10

GSMweb ervaringen

 

Opzoek naar een nieuw telefoon abonnement? Je bent misschien bij GSMweb terecht gekomen, maar je hebt totaal geen ervaring met de website. Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo direct of het wel zo betrouwbaar is om hier een telefoon abonnement af te sluiten. Laat je niet meer op het internet verrassen door negatieve recensies achteraf. Check gewoon eerst onze ervaringen website om te kijken hoe het echt zit met deze website. Wij zijn altijd onafhankelijk en tonen altijd alle recensies van websites waar jij naar opzoek bent.

 

Over GSMweb

 

GSMweb is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het online afsluiten van telefoon abonnementen. De website is onafhankelijk en probeert altijd de meest voordelige abonnementen online te plaatsen. Hiervoor wordt er samengewerkt met vrijwel alle providers zolang ze de scherpste deal hebben. Naast telefoon abonnementen met een gratis smartphone kan je hier ook terecht voor een sim only abonnement. In vrijwel alle situaties hebben ze hier een scherpe aanbieding online staan. Je bent zo altijd voordelig uit als je hier je nieuwe abonnement afsluit. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de service? Wij hebben alle GSMweb ervaringen voor je op een rijtje gezet zodat je weet wat je kan verwachten van deze website.

 

Verlengen

 

Bij de meeste websites kan je eigenlijk alleen terecht voor een scherpe aanbieding met een nieuw telefoon abonnement. Als je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden dan gaan er vaak weken overheen voordat alles goed geregeld wordt. Bij GSMweb kan je ook terecht om je telefoon abonnement te verlengen. Er zijn zelfs speciale aanbiedingen waar je gebruik kan maken bij de verlenging van je huidige abonnement. Volgens de ervaringen wordt alles prima geregeld en krijg je al snel jouw nieuwe smartphone in huis. Lees dit gerust terug in onze GSMweb ervaringen.

 

Los toestel

 

Naast een telefoonabonnement kan je bij GSMweb ook gewoon een los toestel bestellen. Handig als je geen nieuw abonnement wil afsluiten of misschien gewoon een sim only. Je kan dan direct je nieuwe toestel mee bestellen. Online heb je een extra groot aanbod met verschillende toestellen tegen een extra scherpe prijs volgens onze GSMweb ervaringen.

 

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over GSMweb

profielfoto van ChiYee
ChiYee
06-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

Vorige week donderdag (voor 15:00) mijn abonnement verlengd bij GSMweb.nl. Niks aan de hand, totdat ik van Tele2 (mijn provider), nog geen 2 uur later, door krijg dat mijn verlenging per direct is in gegaan. Maar verder totaal niks meer van GSMweb gehoord.

Eenmaal thuis, probeer ik gelijk de klantenservice te bellen. Er stond immers in mijn bevestigingsmail dat de klantenservice van 09:00 - 21:00 bereikbaar is. Jammer genoeg is dat niet helemaal waar. Dus dan maar meteen een mail gestuurd.

Na mijn eerste mail, geen antwoord op mijn vraag waar mijn nieuwe telefoon blijft. Nog maar een keer gemaild en duidelijk gevraagd wanneer krijg ik mijn telefoon binnen. Ja hoor, blijkbaar was de iPhone XS max toch niet meer uit voorraad leverbaar.

Aangegeven dat het nog steeds wel op de website staat (een dag later) vermeld dat het toestel 'uit voorraad leverbaar' is. Krijg ik een mail met copy-paste text uit de disclaimer naar me toe gestuurd. Niet aansprakelijk voor eventuele fouten op website. Kan je alleen dat nu, 5 dagen later, nog steeds die smoes gebruiken? Want zojuist nog gecheckt, en inderdaad staat 'uit voorraad leverbaar' er nog steeds op.

Na mijn laatste mail naar GSMweb geen reply meer gehad. Ik geef ze tot er met 9 mei voordat ik weer ga mailen er over. De nieuwe gecommuniceerde leverdatum is immers onder voorbehoud.

profielfoto van Jolanda
Jolanda
17-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Aanbieding blijkt niet juist

Na lang zoeken kwam ik op de valreep een aanbieding tegen van GSM Web voor het leveren van een Samsung S8+ met Cashback van 75 euro (Europees toestel)

Op de pakbon stond duidelijk vermeld dat het om een EU toestel zou gaan, maar na ontvangst en ingebruikname van het toestel blijkt het een toestel uit Vietnam te zijn.

U raadt het al : Cashback niet van toepassing na invoering IMEI ed op de Samsung website.

Telefoontjes, mailtjes, nogmaals telefoontjes en een terugbelverzoek i.v.m. ziekte van de back-office niets heeft geholpen.

Men maakt mij voor een fantast uit: er zou geen Samsung S8+ toestel geleverd worden met Cashback aktie

WIE HEEFT ER GELIJK EN HOE IS DIT AAN TE TONEN

Ik vraag me af of er meerdere mensen hierdoor gedupeerd zijn. Helaas is het niet te achterhalen via een website, maar ik ben er 1000% van overtuigd dat dit toestel in combinatie met een abonnement geboden werd op moment van afsluiten !

profielfoto van Blommaert
Blommaert
14-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Refurbished Iphone.... ECHT nooit doen!!!!!

Voor mijn dochter sloot ik op 30-11-2017 een abonnement af voor een Iphone 6, refurbished.

Telefonisch werd mij verteld dat de garantietermijn gelijk zou zijn aan de lengte van het abonnement, zijnde 2 jaar.

Inmiddels is de telefoon nu, in korte tijd, voor de derde keer kapot, en doet helemaal niets meer.

Toen ik zojuist met GSM Web belde, werd mij verteld dat de garantie net is verlopen, en dat hier niets aan kan worden gedaan, dus geen coulanceregeling o.i.d.. Mij werd aangeraden de telefoon ter reparatie aan te bieden bij een plaatselijke GSM-winkel omdat dat goedkoper zou zijn.

Omdat de telefoon in relatief korte tijd 3 keer niets meer deed, vind ik dat GSM Web hier wel iets mee had kunnen doen.

Voor mij NOOIT meer GSM-Web, maar ook NOOIT meer een refurbished toestel.

profielfoto van Soli
Soli
18-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, zonde van 1 ster, daar zijn ze niet geschikt voor vind ik

Jammer dat ik ze 1 ster moest geven want daar zijn ze ook niet geschikt voor vind ik.
op 10-12-2018 besteld en zou mijn toestel binnen 1 dag thuis ontvangen, dag later mail ontvangen met excuses voor vertraging en dat hij uiterlijk 13-12 geleverd zou worden.
Het is nu 18-12 niets meer gehoord en toestel is ook niet geleverd. klantenservice gebeld en bleef +- 20min aan de lijn en ze hagen op!!!!
Ik kwam via een vergelijkingssite bij hen en had niet opgelet bij welke website ik terecht kwam, anders had ik zeker niet besteld want Ik wist van te voren hoe slecht hun service is.
Enige dat ze tijdje geleden bij mijn vorige bestelling gedaan hadden, was het bedrag van mijn rekening af te schrijven en verder geen nummerbehoud,geen toestel geleverd en ik ben mijn mooi 06 nummer verloren en hij was vrij gegeven door hun selechte service.

profielfoto van Djoiis
Djoiis
07-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
GA NIET IN ZEE MET GSMWEB.NL

2 weken geleden telefoon besteld.. nog niks binnen.. uren aan de telefoon gehangen en in de wacht gestaan.. mails gestuurd maar geen reactie.. raad het hierbij ook iedereen af daar een telefoon te bestellen!!

profielfoto van Niels
Niels
21-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer onbetrouwbaar. Komen afspraken niet na. Geen garantie. Oplichters

Zeer onbetrouwbaar. Komen afspraken niet na. Geen garantie. Oplichters

Spijt dat ik ooit via hen iets besteld heb. Lijkt goedkoop, totdat er een keer iets met je telefoon aan de hand is. Dramatische klantenservice. Ik raad iedereen af iets via hen te bestellen.

Mijn iPhone7 ging na 1 jaar, kuren vertonen. Naar de Apple store geweest en zij gaven aan dat het om een fabricagefout ging en dat ik terug moest naar de verkopende partij(GSMweb) omdat dit onder hun garantie behoort te vallen.

GSMweb heeft de iPhone vervolgens naar Dynafix (hun reparatie partner gestuurd). Dynafix geeft aan dat ze de telefoon niet kunnen repareren en dat de fout niet onder garantie valt. Dit terwijl apple zelf het tegenovergestelde aangeeft. Ik kon hem enkel konden omruilen voor €450,-, gratis laten vernietigen, of terug ontvangen voor €50.

GSMweb doet eerst toezegging om de telefoon toe te sturen, maar verschuilt zich vervolgens achter Dynafix en doet helemaal niets voor je. Sterker nog ze proberen je gewoon op te lichten.

Achteraf bleek de telefoon bij een reparatiecentrum binnen een half uur te repareren.

profielfoto van Lia S.
Lia S.
10-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zogenaamde vochtschade in iPhone om geen garantie te geven

Een mankement aan de camera van de iPhone zorgde ervoor dat het steeds langer duurde voordat een bruikbaar beeld werd gevormd. Harde reset hielp, maar helaas slechts voor 1 dag. Onder garantie teruggestuurd. Na herhaaldelijk informeren eindelijk na 4 weken (!) bericht: “iPhone is niet te repareren, BOVENDIEN is vochtschade geconstateerd en vervalt de garantie”.
Hieruit volgt dat het defect niet is veroorzaakt door vocht, en valt dus gewoon onder garantie.
Na 6 weken is het toestel eindelijk retour: nog steeds defect natuurlijk
De iPhone is nooit in aanraking geweest met vocht (of kou), maar dit is een bekende truc. Zie afleveringen van Kassa en Radar.

profielfoto van R. B.
R. B.
06-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niks ontvangen en contract willen ze niet ontbinden

week geleden een telefoon besteld niks ontvangen. We willen nu van gsmweb af maar ze willen het contract niet ontbinden terwijl ze geen diensten of telefoon hebben geleverd.

profielfoto van Ilona
Ilona
12-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Meerdere valse beloftes

Begin mei heb ik de Xperia XZ gepreorderd. Er werd verteld dat deze begin juni zou worden geleverd. Eind mei en begen juni al contact gezocht aangezien ik niks meer had vernomen. Vervolgens kreeg ik pas 7 juni bericht terwijl ik al 2x had gebeld om te vragen of alles in orde was en dat was zo werd er gezegd waren er nog gegevens van mij nodig. Dit is dus na de 4 juni geweest dat je de pre order moest plaatsen. 7 juni is mijn contract ook meteen ingegaan bij Tmobile toen ik meteen de gegevens verstuurd had... maar geen telefoon. Nu vraag ik me ook al af ik mag hopen dat ik door jullie fout de koptelefoon die is beloofd nog wel kan aanvragen... en niet omdat het contract pas 7 juni is ingegaan. En ook het punt dat ik al 3x ben beloofd vanaf eind mei dat het toestel de week erop zou worden geleverd. Nu heb ik begrepen van Sony zelf dat jullie de toestellen vorige week hebben ontvangen. Aangezien ik 1 van de eerste personen was met de pre order waar is dan mijn toestel? Op jullie site adverteren jullie zelfs met voorradig. Vanochtend weer gebeld en nu werd er verteld dat deze ergens deze week zal komen. Ik geloof er helemaal niks meer van en de mail die ik vanochtend heb verstuurd heb ik ook geen antwoord op gekregen. Ik zou graag mijn telefoon zo snel mogelijk willen hebben aangezien jullie daarmee adverteren. Ik ben steeds aardig gebleven maar mijn geduld is nu op en ik mag dus echt niet hopen dat ik door jullie fout de 300 euro koptelefoon mis zal lopen. Als alles goed zal worden opgelost malen jullie me alsnog blij.

Met vriendelijke groeten,

Ilona

Contract nummer 7727542

profielfoto van Lisa
Lisa
29-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ontzettende slechte service en levering

2 weken geleden een IPhone 7 plus 128 gb besteld. Meerdere malen telefonisch contact opgenomen over de verzendstatus. Er is mij 6 keer verteld dat hij morgen bij mij thuis geleverd zou worden. Nu vandaag werd er weer gezegd dat ik de track en trace code zou ontvangen via de mail, weer niks ontvangen. Vervolgens weer contact opgenomen en er lag gewoon een telefoon op voorraad maar de reden waarom hij niet wordt verstuurd is niet bekend.
Wordt weer afgescheept met een andere leverdag. Ontzettend slechte communicatie in het team en een gebrek aan kennis.

profielfoto van Serdar
Serdar
17-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer gsmweb SLECHT BAHHH

Telefoon als naar ander half week stuk. Naar mijn weten hardware matige probleem. als advies kreeg ik om naar Apple store te gaan. Ben ik gegaan en is geconstateerd dat de probleem groter was dan ik dacht hebben ze mij een refurbished toestel aangeboden, wat ik niet accepteerde wat had de toestel pas anderhalf week terug gekocht. medewerker zij terecht schreef mij een brief met nodige info. Toestel opgestuurd naar GSMWEB MET BRIEF. Heel lang moeten wachten tot een reactie zij moesten het naar hun eigen reparateur sturen. na weken kreeg ik een mail met een bedrag van 790 euro die ik moest betalen:S.
ik 1 maand misschien wel 100 keer moeten bellen BAH BAH BAH DAT gsmweb... Raad aan mensen doe aub geen GSMWEB..

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
GSMWEB houd zich niet aan de wet

Ik heb geprobeerd om een abbonements verlenging bij GSMWEB na 2 dagen te annuleren. Ik heb gezegd dat dit onder de wet valt bedenktijd koop op afstand en dat dit zonder rede nvan opgaaf kan gebeuren.
GSMWweb vertelt vervolgens dood leuk dat ze daar niet aan doen en dat het ook in hun voorwaarden staat! Hiermee zeggen ze dus eigenlijk dat hun voorwaarden boven de wet staat. Na wat verder contact werd er gezegd dat alles al in gang was gezet bij Tmobile en dat het niet geannuleerd kan worden. Tmobile gaf echter aan dat dit wel kon maar dat GSMWEB dat moest door geven.
Mijn advies koop niks bij deze website. Ze zijn misschien een paar tientjes goedkoper dan de rest maar hun service weegt daar absoluut niet tegen op.

profielfoto van Ontevreden
Ontevreden
29-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer ontevreden

na 11 weken nog steeds mijn bestelling van mijn iphone 7 plus niet binnen. Schuld wordt afgeschoven en er wordt werkelijk 0 gecommuniceerd vanuit GSMweb zelf. Zeer ontevreden en ga nooit meer met deze partij in zee!!

profielfoto van Suleman
Suleman
22-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe Toestal defect out the box, gsmweb.nl

Ik heb een lumia 950xl + tele2 abonnement vorige week besteld en volgende dag ontvangen, ik heb de telefoon uit verpakking gehald en oplader erin gedaan, na paar minut opladen de kleur van lcd vervangt in iets anders door de heet komt van telefoon zelf, meteen gebeld de klantenservice en ze zeg stuur hem terug en als er geen gebruiksporen zijn dan krijg ik mijn geld terug, Na ontvangen van de telefoon via retourafdeling ik heb een email ontvangen dat de telefoon is door gestuurd naar reparatie en ik moet 2 wekn wachten tot ik mijn toestel gerepareerd terug ontvangen, ik wil geen telefoon die ik heb nog net gebruikt en is defekt gegaan, ik heb had de telefon alleen voor 3 uurtje in me huis en daarna meteen bij postnl, ik wil geen meer abonement,. graag stuur me niets terug want ik ga geen enkel cent betalen..

profielfoto van Johan
Johan
21-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
levering

bagger bedrijf komt levering niet na 9 weken inmiddels

profielfoto van Jan V.
Jan V.
19-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dhr

Na een abonnement te hebben genomen via jullie op 15-12-2015 met een Samsung Note 4. deze defect en gebeld met jullie. Uitgelegd wat er was, antwoord gelijk naar Samsung Nederland gaan, dan gaat alles sneller. Zo gedaan en wat blijkt niet meer te maken, alternatief een minder toestel aangeboden gekregen waar ik niet mee akkoord gaat. dan moet u contact opnemen met GSMWEB. dat gedaan, en antwoord u bent naar samsung gegaan en wij doen dan niets meer voor u. dit is letterlijk oplichting wat dus ook openbaar gemaakt gaat worden en zal ook voor de rechtsbijstand worden neer gelegd. want als jullie mensen weg sturen met het gaat sneller via samsung en er niet bij vermelden dat de garantie bij jullie dan vervalt heet oplichting. 800,- euro koste dat toestel op 15-12-2015 dat bedrag - 10 maanden is dan 650,- euro wat ik dan tegoed heb van jullie. of een gelijk waardig toestel de samsung 7 s edge.Bij geen oplossing naar behoren ligt dit dinsdag bij mijn advocaat. Geen vriendelijke groet, voelt me opgelicht en bedonderd.

profielfoto van Carolien
Carolien
02-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
GSMweb heeft geen pre-owned smartphones.

Ik heb een pre-owned Iphone 5S 32 gb met een levertijd van 5 werkdagen afgerekend, maar het is compleet onduidelijk wanneer ze het apparaat zelf hebben en dus naar mij kunnen opsturen.
Op de website staat nu al 2 weken dat het volgens bovenstaande specificaties op voorraad is, maar in werkelijkheid is het een lokkertje.
Call Center dames zijn aardig, maar zijn niet consistent in hun antwoorden, laat staan beloften.
Als je geen haast hebt om een nieuwe smartphone aan te schaffen, GSM web heeft wel een goede prijs. Ik kan de kwaliteit dus helaas niet beoordelen...

profielfoto van Anja
Anja
24-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
GSMWEB.NL misleidend....

Na lang zoeken op zaterdag 20-08-2016 abonnement verlengd met Sony Xperia Z5 bij GSMWEB.NL
Bovengenoemd bedrijf zou de gsm op voorraad hebben. Tel. contact gezocht en helpdeskmedewerkster bevestigde dat ik de telefoon dinsdag 23-08 binnen zou hebben. Geen tel. op dinsdag, weer contact opgenomen. Er werd mij verteld dat de tel. inderdaad op voorraad zou zijn maar waarschijnlijk nog in dozen en niet uitgepakt maar woensdag zou ik hem krijgen. Woensdag 24-08 weer gebeld, na allemaal soortgelijke verhalen op internet gelezen te hebben, gemeld dat ik abonnement wou annuleren. Volgens helpdeskmedewerkster was dit niet mogelijk, ze hadden net goedkeuring van T-Mobile ontvangen en er kon niet meer geannuleerd worden. Oh ja, de telefoon was ineens niet meer op voorraad. Contact opgenomen met T-Mobile of abonnement inderdaad niet meer opgezegd kon worden, dit zou volgens T-Mobile geen enkel probleem zijn. Weer GSMWEB.NL gebeld dat het bij T-Mobile geen enkel probleem zou zijn en dat ik toch binnen de wettelijke termijn van 14 dagen de koop/contract beëindigde. Toen werd me medegedeeld dat het hun eigen beleid was dat het contract niet meer beëindigd kon worden na goedkeuring T-Mobile. Na diverse juridische loketten te hebben benaderd of ik in mijn recht sta (en dat sta ik ?), heb ik nu aangetekend (met handtekening terug) ontbinding van overeenkomst binnen de bedenktijd verzonden plus dezelfde brief per mail. Nu is het afwachten begonnen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tarief website klopt niet, bevestiging en contract niet, en geen coulance

Telefoon besteld, alles ingevuld, bevestiging gekregen, contract ontvangen. In mijn vakantie heeft GSM web mij gebeld, vanwege de telefoonkosten vanuit buitenland heb ik ze teruggemaild met de vraag wat er was.
Toen gaven ze aan dat er een wijziging was waardoor het tarief met 4 euro steeg; van 13 naar 17 euro ging, omdat de aanbieding voorbij was....omdat de telefoon schaars geworden was...
Wat een onzin; verkeerd geïnformeerd op website, verkeerd bevestigd, verkeerd in contract.
Weinig service en klantgericht om tot een gepaste oplossing te komen.

profielfoto van Araz
Araz
04-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte service

Had afgelopen zaterdag een toestel met abonnement besteld en was gewoon op voorraad volgens de site.maandag gebeld wanneer men het kan leveren bleek het niet op voorraad te zijn en dat he woensdag binnen zou komen en dat men het donderdag dan zou opsturen. woensdag laat in de middag gebeld en bleek de toestel niet op voorraad te zijnen dat men hoopte dat het volgende week woensdag binnen komt... leuk en op de site staat binnen 1/2 dagen na verwachting leverbaar.dus mijn ervaring is slecht en hoop dat men het spoedig levert anders ga ik er persoonlijk eens langs en de contract opzeggen...............

profielfoto van Kees
Kees
23-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ZEER slecht

OPPASSEN met dit bedrijf!
Ze zijn erg goedkoop en ook dat zorgde ervoor dat ik en mijn vrouw onze verlenging met toestel (S5 neo) bij hun bestelde.
Enorme spijt nu!
Toestel van mij 2 defecten (speaker en camera) en toestel van mijn vrouw camera defect.

Ook mijn schoonouders hebben tegelijk de s5 neo bij hun gekocht.
Tot nu toe bij hun geen defecten.
Dan denk je een defect kan gebeuren maar dan vraag je hoe dit opgelost wordt.
Je moet beide toestellen op eigen kosten terug sturen en dan ben je ze een paar werken kwijt.

Wet koop op afstand?
Doen ze niet aan!

Uiteindelijk heb ik zelf Samsung gebeld en die komt ze morgen gratis ophalen en na een paar dagen weer terug brengen.
Zo kan het dus ook!

Gsmweb --> pas je beleid aan, we leven nu in 2016!

profielfoto van Manou
Manou
03-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Leuke aanbieding op hun site gevonden, besteld, bevestiging gekregen. Na twee dagen opeens een mail dat het een foutje betrof op hun site. Of ik maar akkoord wilde geven om dezelfde deal voor 7 euro per maand meer te sluiten. Nou vind ik het consumenten principe "wat je aanbiedt moet je ook leveren" erg logisch. GSMWEB echter houdt daar een andere mening op na. Ook na een mail conversatie blijft men bij hun standpunt dat ze volledig in hun recht staan. Geen compromis (het was tenslotte wel hun fout) helemaal niks. Hoop geneuzel over hun disclamer waarin ze zich blijkbaar tegen iedere denkbare prijsfout op hun eigen site hebben ingedekt. Wat bar en bar slecht!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Reparatie toestel

Ik heb spijt dat ik mijn bestelling gedaan heb van mijn mobiele telefoon bij GSMWEB.nl. Helaas had destijds de bestelling al 1 a 2 weken nodig om bij mij te komen (i.p.v. 24 uur en op voorraad). Maar nu bij de reparatie, helaas heeft het toestel begeven. Sturen ze het retour naar het verkeerde adres (doordat ik ben verhuisd) die ik had opgegeven op het formulier.

Helaas nog 4 dagen moeten wachten.

Kortom: klantenservice / reparatie afhandeling is zeer slecht! Ze doen namelijk niet aan kleine compensaties.

Mijn toekomstige telefoon zal niet meer bij GSMWEB weg komen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Totaal onbetrouwbaar

Bij aankoop op website was het toestel direct leverbaar. Daags nadien geen levering.
Telefonisch contact met GSM-web: De levering vind aanstaande vrijdag plaats. Vrijdag geen levering.
Opnieuw telefonisch contact: levering binnen 2 weken.
Klantendienst vind het normaal dat gemaakte beloftes niet nagekomen worden.
Als zelfstandige dien ik nu op zoek te gaan naar een manier om wel bereikbaar te blijven. Compensatie? Schadeloosstelling?

profielfoto van Ron S.
Ron S.
27-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service van Gsmweb

In Augustus 2015 heb ik een telefoon besteld via GSMWeb.nl met verzekering erbij. Het gaat om een Apple iPhone 5C 16GB wit . Op 4 januari 2016 viel mijn telefoon op straat waardoor mijn telefoon gebarsten was en niet meer bruikbaar is. Hij viel meteen uit en is sindsdien niet meer aangegaan. Ik heb meteen contact opgenomen met gsmweb zodat ik mijn toestel op kon sturen naar mijn verzekering. Zij vertelden mijn dat ik bij een of andere verzekering was geregistreerd maar dat was niet zo. In die zelfde week heb ik GSMWEB weer gecontacteerd, toen zeiden ze dat, doordat ze is september waren overgestapt naar een andere verzekering mijn gegevens uiteindelijk bij geen enkele verzekering waren aangekomen waardoor ik dus met een toestel liep die niet verzekerd was. Ze zeiden dat ze mijn gegevens zouden opsturen en het probleem oplossen maar dat is nooit gebeurd. Ik heb hun gemaild en ook Coveryou (de verzekeraar)gebeld waar ik dus verzekerd zou moeten zijn. Nu een maand later is er nog steeds niks gebeurd.

profielfoto van Robin
Robin
12-02-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
rommeltje

Als je bestelde voor 1 november kon je via Samsung cashback 75,- retour krijgen. Nu bestel ik voor die datum en wil uiteindelijk mijn cashback claimen, blijk ik deze code niet te hebben gekregen en krijg deze ook niet meer. Ik krijg het advies van GSMWEB om de order te annuleren en een nieuw abonnement aan te vragen. Nu is dit rond half november gedaan en zou het ongeveer een week duren. Uiteindelijk na heel veel irritatie en ergernis en heeel veeel bellen krijg ik op 4 januari een mailtje van gefeliciteerd met uw abonnement. Ondertussen was het abonnement vele malen goedkoper geworden en heb dus gevraagd of ik het wel voor de huidige prijs zou krijgen, ik had immers ook het ongemak van zolang moeten wachten, plus dat ik ondertussen ook al afgesloten was van mijn vorige provider. Aangezien ik dagelijks veel bel, is een maand zonder telefoon toch een HEEEEL groot probleem. Oplossing van GSMWEB maar weer gaan annuleren, maar uiteindelijk allemaal voorstellen waar je niet blij van wordt. Als... dan nummerverlies of.. ja die kleur is er nu niet meer en komt ook niet meer (alleen nog maar de witte; aartslelijk). Uiteindelijk afgelopen woensdag weer aan de lijn: meneer u heeft 2 keuzes: of u krijgt het oorspronkelijke dure abonnement of u krijgt niets, maar wel de rekening iedere maand van dit dure abonnement, die blijkbaar al vanaf die 4 januari is ingegaan en er niet meer van af te komen is. Het voelt als CHANTAGE en geen aanrader. Het enige wat de medewerker aangeeft is van ik snap u, maar kan het niet oplossen.

profielfoto van Johan
Johan
22-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Trap er niet in!!

Ik ben zo dom geweest om in de aanbieding van GSMweb te trappen,ik moest voor 31 December 2015 reageren.Ik heb mij op 29 December aangemeld,en toen werd het stil.Ik heb intussen een aantal keren gebeld en elke week krijg ik te horen dat er aan gewerkt word en dat ik bericht krijg incl.mijn telefoon.
Ik wil het graag aneuleren maar ben bang dat ik mijn telefoonnummer kwijt raak of nie meer bereikbaar ben.Je kunt beter naar een betrouwbare webshop of winkel gaan,dan word je niet voorgelogen en aan het lijntje gehouden.Begin er dus niet aan ,goedkoop is duurkoop!!!!

profielfoto van Thomas S.
Thomas S.
01-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Service is dramatisch

Kijk uit voor dit bedrijf. Als alles op voorraad leverbaar is en alles gaat zoals verwacht kan je ongetwijfeld een 8.2 scoren op dit soort review sites. Op het moment dat het mis gaat heb je echter een probleem.

Ik heb 2 abonnementen + toestel afgesloten. 1 bestelling had ik binnen 1 weken binnen (ook later dan op de website stond), de andere heb ik ruim 1 maand op gewacht. In de tussentijd heb ik continue moeten bellen om de status was van mijn bestelling. Na 2 weken kreeg ik te horen dat het toestel niet meer leverbaar was en dat ik maar contact moest opnemen voor een oplossing. Annuleren was echter niet mogelijk, want ik was al over de termijn heen dat ik kon annuleren? GSMWEB kan echter niet leveren, dus dat lijkt mij een normale reden om te annuleren? Uiteindelijk mocht ik met de minst populaire kleur van het toestel genoegen nemen omdat dit blijkbaar een gelijkwaardig product is (visueel echter niet). Anders kon ik een andere Apple toestel nemen met een meerprijs van 250 euro extra. Het rare aan het verhaal is dat het toestel wel direct leverbaar was bij de provider alleen zou GSMWEB dan een stuk meer geld kwijt zijn aan de inkoop. Het lijkt mij niet de klant zijn probleem dat jullie veel meer verkopen dan er in te kopen is van een toestel dat niet meer gemaakt wordt.

Ik heb minimaal 5 keer gevraagd om door een leidinggevende die beslissingsbevoegd is terug gebeld te worden. Zowel via email als telefonisch. Dit is tot op heden nooit gebeurt. De eerstelijns klantenservice kan niets voor je doen.

T-Mobile heeft inmiddels de eerste maand afgeschreven terwijl ik niet eens een simkaart had? Ik mag een declaratieformulier invullen en dan gaan ze beoordelen of dit terecht is. Schandalig hoe GSMWEB met klanten omgaat.

Ik adviseer iedereen om direct bij de provider contracten af te sluiten. Daar heb je betere service en loop je niet tegen een tussenpersoon aan die alleen maar de commissie over de verkoop wil verdienen.

GSMWEB nooit meer, wees gewaarschuwd!

Schrijf een review over GSMweb

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10