Gsmloket logo

Gsmloket reviews, ervaringen en beoordelingen

Gsmloket reviews, ervaringen en beoordelingen
796
Gsmloket logo
Website
Gsmloket
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Gsmloket

Heb jij je oude smartphones keurig op zolder in een lade liggen? Zonde, want je kunt er namelijk nog een mooi bedrag voor krijgen terwijl de smartphone of je tablet nog best door iemand anders gebruikt zou kunnen worden. Gsmloket is een organisatie die de telefoons en tablets graag van je overneemt. We hebben voor jou de reviews en ervaringen van klanten van deze aanbieder samengevat. Op die manier krijg je meer inzicht in deze organisatie. Vervolgens kies je zelf of jij je smartphone ook verkoopt aan Gsmloket.

Over Gsmloket

Gsmloket is een onderdeel van Ecowave. Het is sinds 2006 actief en het is vooral een milieubewuste onderneming met innovatieve inruilconcepten voor winkels en operators. Voor smartphones en tablets heeft Ecowave het concept Gsmloket ontwikkeld. Gsmloket koopt jouw smartphone en tablet en voorkomt op deze manier zo dat ze weggegooid worden. Met speciale dank aan deze aanbieder krijgen ze een veel betere bestemming. Zo kunnen ze na controle en reparatie een tweede leven krijgen. Is dat niet zo, dan wordt de smartphone op professionele wijze gerecycled.

Waarom kiezen voor Gsmloket?

Loop je huis – de zolder incluis- maar eens door en geheid dat je stuit op een aantal van je oude smartphones. Ze liggen niet in de weg maar er gebeurt verder ook niets mee. Door ze te koop aan te bieden aan Gsmloket kun je nog een leuk bedrag krijgen en help je in elk geval mee de afvalberg in de wereld te beperken. Het werkt simpel; je hebt een smartphone of tablet en voert via de website merk en model in. Je loopt de controles bij langs, haalt de persoonsgegevens uit de telefoon en accepteert de voorwaarden. Ook verwijder je wachtwoorden en andere beveiligingsinstellingen. Je verzend de smartphone en plakt het verzendlabel, die krijg je per mail, op de doos. Op de dag van ontvangst wordt de zending gecontroleerd en word je binnen 24 uur uitbetaald.

Is Gsmloket betrouwbaar?

Gsmloket is inderdaad een betrouwbare partner. Zo wordt het bedrijf officieel erkend door het Nederlandse Ministerie van VROM met registratie op de VIHB-lijst. Gsmloket werkt bovendien samen met alleen betrouwbare partners die eveneens erkend worden. Gsmloket voldoet ook aan de WEEE-richtlijnen, dit zijn de Europese richtlijnen. Met Gsmloket heb je dus te maken met een zeer betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Bij Gsmloket hebben ze hun zaakjes prima voor elkaar. Mocht je nou een brandende vraag hebben of een klacht in willen dienen, dan kan dat op verschillende manieren. De kortste klap is gewoon telefonisch contact opnemen met deze specialist. Je kunt echter ook gewoon een e-mail sturen. De intentie van Gsmloket is in elk geval om problemen zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de beoordelingen van mensen die al vaker zaken hebben gedaan met Gsmloket heb jij een helder beeld van wat Gsmloket voor je kan betekenen. Vervolgens kun je de voor jou beste beslissing nemen. Wil jij ook andere mensen helpen om steeds de beste beslissing te nemen? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Een beoordeling is zo klaar, en je helpt mensen er echt mee.

Reviews over Gsmloket

Gerelateerde bedrijven

Harman Kardon logo
Harman Kardon
2 beoordelingen
9,5
Kabels.nl logo
Kabels.nl
4 beoordelingen
7,5
Beamerexpert.nl logo
Beamerexpert.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Gsmloket

Gsmloket is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gsmloket bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gsmloket lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gsmloket. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Gsmloket is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Gsmloket. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gsmloket.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Betrouwbaar

Meermaals oude telefoon ingeleverd. Snelle respons. Duidelijke beschrijving hoe te handelen. Verwachte waarde klopt indien je eerlijk invult volgens hun beschrijving

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle service en reële bieding

De service was super snel en ik kreeg zelfs bij 1 telefoon meer dan in eerste instantie op de website stond aangegeven. Het pakket werd ook verzonden met track en trace en dan weet je dus ook goed waar die is.

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gino F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gsmloket


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Harman Kardon logo
Harman Kardon
2 beoordelingen
9,5
Kabels.nl logo
Kabels.nl
4 beoordelingen
7,5
Beamerexpert.nl logo
Beamerexpert.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gsmloket een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Gsmloket. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gsmloket actief?

Gsmloket is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gsmloket reviews? Dan kun je naar de website van Gsmloket gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie