Groepen.be logo

Groepen.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Groepen.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4937
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Groepen.be

Ons team van experts heeft Groepen.be geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Groepen.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Groepen.be is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Groepen.be is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Groepen.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Groepen.be.

Geplaatst op: 12-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Groepen.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Groepen.nl logo
Groepen.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Groepen.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Groepen.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Groepen.be actief?

Groepen.be is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groepsaccommodaties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Groepen.be reviews? Dan kun je naar de website van Groepen.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie