greatlittlekids logo

greatlittlekids reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

greatlittlekids reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1482
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met greatlittlekids

Ons team van experts heeft greatlittlekids geverifieerd op een aantal punten. De webshop van greatlittlekids bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. greatlittlekids is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

greatlittlekids is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van greatlittlekids te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke producten

Ik heb hier een aantal houten borden en bestek besteld voor de kinderen aangezien deze ook niet zomaar kapot gaan. De levering was erg snel en alles zat goed verpakt!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liv H.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over greatlittlekids


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Top1toys logo
Top1toys
2 beoordelingen
9
Mijn Hummeltje logo
Mijn Hummeltje
64 beoordelingen
2,7
Bababoe logo
Bababoe
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is greatlittlekids een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over greatlittlekids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is greatlittlekids actief?

greatlittlekids is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de greatlittlekids reviews? Dan kun je naar de website van greatlittlekids gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie