Gourmetten.nl logo

Gourmetten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Gourmetten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
4170
Gourmetten.nl logo
Website
Gourmetten.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Gourmetten.nl

Als je met de familie, de vereniging of met een sportclub een etentje hebt is het altijd feest. Helemaal als je er zelf ook niet te veel voor moet doen. Er zijn immers opties zat om het zware werk uit handen te geven. Zo kan je gaan voor een lekkere barbecue, voor een foodtruck of voor een gourmet menu. Ben jij op zoek naar een onderneming die niet alleen gourmet menu’s in het assortiment heeft maar ook nog extra service biedt? Dan is Gourmetten.nl misschien wel wat je zoekt. Maar is het eten wel lekker? Is de service optimaal? Door even de reviews en beoordelingen van echte klanten van Gourmetten.nl na te lezen weet je het zo. Zo weet jij meteen of Gourmetten.nl jou een leuke en lekkere ervaring kan bezorgen.

Over Gourmetten.nl

Gourmetten.nl is de website die hoort bij de onderneming A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. Dit bedrijf heeft ondertussen een lange geschiedenis achter de rug en dus ook heel wat knowhow opgebouwd. A-Z Barbecue werd opgericht in 1986 door ondernemer en foodie Jack Willems. Na enkele keren succesvol de barbecue van de lokale voetbalclub te hebben verzorgd startte hij met een eigen service die barbecues verzorgde en gourmetparty’s voorbereidde. A – Z Barbecue Service inschakelen betekent niet alleen zekerheid over een goede kwaliteit maar ook gemak. Zo regelt het bedrijf alles voor je van het eten tot de afwas. Je krijgt er de juiste benodigdheden bij en je kunt altijd terecht bij de klantenservice om het allemaal exact af te stemmen. Gourmetten.nl is lekker, snel en gemakkelijk.

Waarom kiezen voor Gourmetten.nl?

Bij Gourmetten.nl heb je in de eerste plaats heel wat keuze wat het eten betreft. Zo kan je kiezen uit het A – Z Gourmet Menu, het Mixed Gourmet Menu, het Deluxe Gourmet Menu, het Vis Gourmet Menu en het Vegetarisch Gourmet Menu. Ook voor grote groepen kan je bij het bedrijf terecht. Concreet kan je een hele maaltijd voor jouw groep of feest bestellen voor 13 uur om alles de dag nadien al in huis te hebben. Bestel je één van de menu’s? Dan krijg je van Gourmetten.nl alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue of gourmet. Daarvoor hoef je zelfs niet eens de juiste apparatuur in huis te hebben! Wil je een leuk cadeau doen aan iemand die je kent? Dan kan je bij Gourmetten.nl ook een gourmetbon op de kop tikken.

Is Gourmetten.nl betrouwbaar?

Gourmetten.nl is de website van A – Z Barbecue Service en heeft dus een geschiedenis die teruggaat tot 1986. Met meer dan dertig jaar ervaring in de sector is er ook geen enkele reden om geen vertrouwen te hebben in Gourmetten.nl. Bovendien vind je op de website zelf heel wat informatie over Gourmetten.nl terug. Je vindt er bijvoorbeeld het adres van de hoofdzetel terug maar ook de identiteit van de zaakvoerder. Gourmetten.nl vind je ook terug op de sociale media. Zo beschikken ze over een Facebook, een Instagram en een YouTube-kanaal. Heb je vragen of klachten? Dan kan je terecht bij de eigen klantendienst van Gourmetten.nl. Ten slotte is ook de verbinding met de webshop veilig. Betalen kan je op een secure manier via onder andere iDeal, Visa en Mastercard.

Klantenservice en klachten

Het spreekt voor zich dat je met vragen kunt zitten over een bestelling, een barbecue of een gourmet. In dat geval kan je contact opnemen met de klantendienst van Gourmetten.nl. Dat kan je doen door op de webshop het contactformulier in te vullen. De klantenservice kan je op werkdagen ook telefonisch contacteren en je kunt ook een mail sturen of op sociale media een berichtje laten. In principe krijg je binnen de werkdag een antwoord terug van Gourmetten.nl. Heb je een klacht voor het bedrijf? Dan geef je deze best via mail of via het contactformulier door. Op klachten krijg je ten laatste 14 dagen na datum een antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Had jij al eens een geslaagd diner onder leiding van Gourmetten.nl? Of liep het net een beetje fout? Dan is jouw ervaring met Gourmetten.nl waar wij naar op zoek zijn. Is het eten van Gourmetten.nl lekker? Ben je tevreden over de keuzemogelijkheden bij Gourmetten.nl? Krijg je effectief alle benodigdheden geleverd? Wordt alle afwas ook meegenomen? Heb je misschien enige ervaring met de klantendienst? Schrijf jouw beoordeling over Gourmetten.nl in de vorm van een review op deze pagina. Zo help je onze bezoekers een handje!

Reviews over Gourmetten.nl

Gerelateerde bedrijven

Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Gourmetten.nl

Het bedrijf Gourmetten.nl is geverifieerd door ons. De webshop Gourmetten.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gourmetten.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gourmetten.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Gourmetten.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Gourmetten.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Gourmetten.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gourmetten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gourmetten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gourmetten.nl actief?

Gourmetten.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gourmetten.nl reviews? Dan kun je naar de website van Gourmetten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie