Goood Petfood logo

Goood Petfood reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Goood Petfood reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2936
Goood Petfood logo
Website
goood-petfood.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Goood Petfood

Goood Petfood verkoopt niet alleen voeding dat goed is voor jouw hond, maar ook voor het milieu. Lees gauw verder om te weten te komen wat Goood Petfood zo bijzonder maakt en wat de ervaringen zijn van klanten van Goood Petfood. Je kan hier beoordelingen en reviews over Goood Petfood lezen.

Over Goood Petfood

Goood Petfood verkoopt hondenvoeding dat 100% klimaatneutraal is. Ze willen het eten voor honden niet alleen beter maken, maar ook de productie en verzending van hun voer. Door bewuster te produceren en betere materialen te gebruiken, eet jouw hond niet alleen beter, ook draag je eenvoudig bij aan een betere wereld.

Wat je allemaal in het aanbod van Goood Petfood kunt verwachten? Dat zijn onder meer verschillende soorten hondenbrokken, snoepjes en lekkernijen voor jouw trouwe viervoeter. Het assortiment wordt nog altijd uitgebreid.

Waarom kiezen voor Goood Petfood

Wil je niet alleen dat jouw hond goed te eten heeft, maar ook dat de wereld een stuk milieuvriendelijker wordt? Jouw aankopen bepalen voor een groot gedeelte de markt. Je maakt dus zelf het verschil door te kiezen voor een klimaatneutrale aanbieder van hondenvoer. Goood Petfood is 100% neutraal en maakt hondenvoer van vrije uitloopdieren, bio vlees en lokale producenten. Ook is het verpakkingsmateriaal van Goood Petfood 100% natuurlijk afbreekbaar. Een betere wereld begint bij jezelf en de keuzes die je maakt.

De snelle bezorging is ook een reden om voor Goood Petfood te kiezen. Zijn de brokken op en heeft jouw hond toch echt wel snel lekker voer nodig? Dan hoef je je niet te haasten naar een dierenwinkel, maar kun je gewoon online bij Goood Petfood bestellen. Bestellingen die voor 13:00 worden besteld, gaan diezelfde dag nog met de post mee. Dit houdt in dat de hondenbrokken de volgende dag al bij jou op de stoep staan. Hier zal je hond extra blij mee zijn. Je hoeft ook niet altijd te betalen voor de verzendkosten. Zorg ervoor dat jouw bestelling bij Goood Petfood minimaal voor €29,- is. Dan wordt deze namelijk standaard gratis verzonden.

Een duurzame keuze maken, betekent niet automatisch dat het een duurdere keuze is. Goood Petfood heeft een goed betaalbaar assortiment en geeft altijd mogelijkheden voor korting. Dit kan door speciale aanbiedingen komen, maar ook middels persoonlijke kortingsacties. Door je aan te melden voor de gratis nieuwsbrief van Goood Petfood, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van het aanbod en speciale acties. Zo kun je dus altijd met korting hondenvoer inslaan bij Goood Petfood.

Is Goood Petfood betrouwbaar?

Goood Petfood is een veilige webshop en 100% klimaatneutraal. Dit is ook altijd goed terug te zien dankzij de keurmerken. Dit zijn keurmerken op de recyclebare verpakkingen, maar ook dankzij de keurmerken op het voer zelf. Door veilige samenwerkingen met lokale boeren en producenten, weet je altijd dat het voer van de hond van veilige bodem komt. Ook is de webshop Goood Petfood zelf veilig en kan hier veilig worden geshopt.

Bij een veilige webshop hoort natuurlijk ook de optie om veilig te betalen. Goood Petfood doet de betrouwbaarheid vergroten, omdat hier alleen met veilige betaalsystemen kan worden betaald. Je kunt met Ideal jouw hondenbrokken betalen en dus gewoon veilig online bij jouw bank afrekenen. Ook is het bij Goood Petfood een optie om Paypal te gebruiken of kun je betalen met een veilige creditcard.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de ingrediënten van de hondenbrokken, wil je meer weten over de klimaatneutrale werkwijze van Goood Petfood of heb je een vraag over het bestellen bij Goood Petfood? Je kunt hulp en advies altijd verwachten van Goood Petfood via de klantenservice. Deze kun je standaard op werkdagen bereiken door te bellen of door Goood Petfood te mailen. Je krijgt altijd een professional van Good Petfood aan de lijn en kunt met rap tempo een mailtje terug verwachten.

Ben jij niet tevreden over Goood Petfood of lust jouw hond de brokken van Goood Petfood niet? Kritiek en klachten kun je ook altijd kwijt bij de klantenservice van Goood Petfood. Zij gaan deskundig om met kritiek en zullen je altijd verder helpen bij klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Is jouw hond fan van de brokken van Goood Petfood of ben jij erg te spreken over de klimaatneutrale werkwijze van Goood Petfood? Laat het weten in een review en schrijf een persoonlijke beoordeling over de services en producten van Goood Petfood. Schrijf een review geïnspireerd door jouw ervaringen met Goood Petfood en laat nieuwe klanten weten waarom je deze webshop wel of niet zou aanbevelen aan andere hondeneigenaren.

Reviews over Goood Petfood

Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9
Tommie the Cat logo
Tommie the Cat
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Goood Petfood

Goood Petfood is geverifieerd door ons expert team. De webshop Goood Petfood bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Goood Petfood lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Goood Petfood. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Goood Petfood is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van goood-petfood.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Goood Petfood.

Geplaatst op: 01-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie website

Erg mooie website. Er zijn veel goede merken te koop en deze website is ook een van de enigste die het hele assortiment van appleaws heeft inplaats van maar een klein gedeelte. Een aanrader!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lucas K.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Goood Petfood


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9
Tommie the Cat logo
Tommie the Cat
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goood Petfood een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Goood Petfood. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goood Petfood actief?

Goood Petfood is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goood Petfood reviews? Dan kun je naar de website van Goood Petfood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie