GlassWire logo

GlassWire reviews, ervaringen en beoordelingen

GlassWire reviews, ervaringen en beoordelingen
2445
GlassWire logo
Website
GlassWire

Reviews en Ervaringen GlassWire

Overweeg je om Glasswire te kopen en installeren op je pc? Is het wel nodig of is de software overbodig? Lees deze review om er achter komen hoe betrouwbaar de software van Glasswire is.

Over GlassWire

GlassWire is een netwerkbeveiligingstool die je vroegere en huidige netwerkactiviteit visualiseert in een gemakkelijk te begrijpen grafiek. De GlassWire-tool waarschuwt je voor mogelijke bedreigingen, beheert je firewall, bewaakt externe servers en helpt iedereen hun netwerkactiviteit te begrijpen.

GlassWire is een gebruiksvriendelijk platform voor visueel netwerkbeheer waarmee je het gebruik van je netwerk kunt controleren. Deze tool geeft je meer controle over je beveiliging, privacy en activiteit.

Tot op heden heeft GlassWire meer dan 20 miljoen gratis downloads.

Waarom kiezen voor GlassWire

GlassWire geeft je verschillende profielen voor je firewalls. Je hebt bijvoorbeeld verschillende firewalls voor verschillende omgevingen, zoals werk, thuis of openbaar wifi-gebruik. Met dit platform kun je eenvoudig tussen beide schakelen.

De GlassWire-controleservice werkt samen met je bestaande Windows-firewall en neemt de controle over om rapporten op te stellen. Met deze functie kun je programma's of netwerken blokkeren zonder de interacties met je pc te beïnvloeden.

De kans bestaat echter dat je per ongeluk nuttige apps blokkeert waarvan je vermoedt dat het malware is. Nadat je het betreffende bestand hebt ingediend, controleert de service het op antivirussites en laat het je weten of ze het als een kwaadaardig programma hebben vermeld.

Deze tool gebruikt eveneens prachtige grafieken om de huidige en vroegere activiteiten van uw netwerk weer te geven. Ze zorgen ervoor dat je ernaar kijkt en dat je verdachte activiteiten die op lange termijn ernstige gevolgen kunnen hebben niet mist.

Een firewall heeft geen zin als hij je niet kan waarschuwen voor verdachte activiteiten van je netwerk, toch? Daarom stelt de Glassware software je ook op de hoogte wanneer een van je apps verbinding maakt met een dubieuze host, er een onbekend apparaat wordt ontdekt of je netwerk verlaat en meer.

De meeste mensen die antivirusprogramma's op hun apparaten hebben geïnstalleerd, vragen zich vaak af of GlassWire nodig is. Hier is het antwoord: antivirussen kunnen sommige bedreigingen missen. Daarom, als je de activiteit van je netwerk onder streng toezicht wilt plaatsen, heb je GlassWire nodig.

Is GlassWire betrouwbaar?

Glasswire is een zeer goede tool voor het monitoren van netwerkverkeer. De gratis versie is goed, maar heeft beperkte functies terwijl de betaalde versie misschien erg duur is voor sommigen. Als ze een paar extra functies zouden toevoegen, zou het veel beter zijn.

GlassWire is helemaal niet verwarrend en het gebruik ervan is een fluitje van een cent. Het vereist niet veel verwerkingskracht of RAM, wat je apparaat anders zou kunnen vertragen. GlassWire rekent per apparaat, en niet door andere parameters. Daarom krijgen alle abonnementen toegang tot dezelfde premiumfuncties.

Maar...

Deze software heeft geen optie voor telefonische of chat-klantenservice, wat een beetje onaangenaam kan zijn.

Klantenservice en klachten

Wanneer je een bepaald product aankoopt, wil je verzekerd zijn dat je hulp krijgt als er een probleem is met de aankoop. Contact opnemen met de klantenservice van Glasswire kan op verschillende manieren: via e-mail, het forum en de handleidingen. Rechtstreeks contact neem je het beste op via e-mail. Veel gebruikers zijn verbaasd hoe snel ze al antwoord hebben gekregen. In sommige gevallen is dit al binnen de twee minuten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Glasswire? Ben je tevreden over de werking van de software of heb je enkele bedenkingen die je graag deelt met anderen? Schrijf nu een beoordeling over Glasswire.

Reviews over GlassWire
Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met GlassWire

Het bedrijf GlassWire is geverifieerd door ons. De webshop GlassWire is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. GlassWire is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GlassWire maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GlassWire is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GlassWire te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg gemakkelijk

Ik vind het geweldig hoe ik gemakkelijk kan controleren welke software verbinding maakt met internet, hoeveel gegevens ze gebruiken en hoe het wordt afgebroken tussen lokaal en extern verkeer. Ik kan zelfs de host namen bekijken waarmee elke toepassing verbinding maakt.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nienke A.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GlassWire
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GlassWire een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GlassWire. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GlassWire actief?

GlassWire is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vpns.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GlassWire reviews? Dan kun je naar de website van GlassWire gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie