Girassolvakanties logo

Girassolvakanties reviews, ervaringen en beoordelingen

Girassolvakanties reviews, ervaringen en beoordelingen
1689
Girassolvakanties logo
Website
Girassolvakanties
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen

Zin in een vakantie naar Portugal? Overweeg je deze te boeken bij Girassolvakanties? Dan wil je vast en zeker meer weten over deze reisorganisatie. Hoe zijn de accommodaties? Liggen de vakantiehuizen echt op de mooiste locaties? Hoe is het contact met de organisatie? Staan de medewerkers van Girassolvakanties echt voor je klaar als dat nodig is? Wij verzamelden de reviews van eerdere gasten. Door ze handig voor je op een rijtje te zetten, zie jij binnen no time hoe andere mensen Girassolvakanties beoordelen. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij deze aanbieder een vakantie te boeken.

Over Girassolvakanties

Girassolvakanties is een reisorganisatie die inmiddels al langer dan 35 jaar bestaat. Er is een ervaren team aanwezig dat veel ervaring heeft in de in- en verkoop. Ook kennen zij het land Portugal uitstekend. Als je hulp zoekt bij het boeken van je vakantie, staat de reserveringsafdeling graag voor je klaar. Zij kunnen je helpen bij het samenstellen van een reis. Girassolvakanties is onderdeel van Style in Travel en gevestigd in Alkmaar. Je kunt een vakantie boeken in onder meer het zonnige Algarve, het bloemeiland Madeira, de Azoren, Porto, Lissabon of het binnenland van Portugal. Door middel van de verschillende Fly-Drives kun je dit mooie land ontdekken. Er zijn verschillen in reisduur, maar ook in accommodatie. Verblijf je graag in een hotel of liever in een Pousada, een Solares of Quinta? Deze laatste heeft altijd Nederlandse eigenaren, zodat de taal geen barrière is. Je ziet dat Girassolvakanties sterk is in het aanbieden van maatwerk. Ook is er veel flexibiliteit bij deze reisorganisatie. Besluit je toch liever in een andere accommodatie te verblijven of wil je de reis verlengen, dan kan dat allemaal.

Waarom kiezen voor Girassolvakanties

Wil je graag je vakantie boeken bij een ervaren en professionele organisatie, dan zou je zeker kunnen kiezen voor Girassolvakanties. Al heel wat jaren brengen zij hun klanten naar Portugal. Er is veel flexibiliteit en een uitgebreid aanbod aan accommodaties. Je kunt uit meerdere vluchten per dag kiezen. De bestemmingen en accommodaties die worden aangeboden, zijn bezocht door een medewerker van Girassolvakanties. Deze bezoeken vinden regelmatig plaats. Wil je dus een vakantie waarbij veel ruimte is voor maatwerk op allerlei terrein, dan biedt Girassolvakanties wat je zoekt. Dit geldt niet alleen tijdens de vakantiereis zelf, maar ook tijdens het boeken van je vakantie kun je gebruik maken van de zeer uitgebreide klantenservice.

Is Girassolvakanties betrouwbaar?

Het feit dat Girassolvakanties een onderdeel is van Style in Travel zegt veel over de betrouwbaarheid. Verder zie je op de website een adres in Alkmaar. Het kantoor is te bezoeken. Dit betekent ook dat je met een transparante en eerlijke reisorganisatie te maken hebt. Daarnaast is de organisatie aangesloten bij het SGR en bij het Calamiteitenfonds. Je reis is op die manier uitstekend gewaarborgd. Vele duizenden klanten boekten inmiddels hun reis bij Girassolvakanties. Je kunt er dus met een gerust hart op vertrouwen dat je van doen hebt met een betrouwbare organisatie.

Klantenservice en klachten

Tijdens je reis heb je altijd een vast aanspreekpunt. Is er iets niet in orde met de accommodatie waar je verblijft, dan kun je dus direct contact opnemen met die contactpersoon. Ook is deze medewerker beschikbaar voor tips en adviezen. Wil je een reis boeken, zoek je naar maatwerk of heb je vragen, dan kun je op werkdagen de gehele dag bellen met een medewerker van Girassolvakanties. Het is zelfs mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een medewerker. Dit kan tijdens de openingstijden en vindt altijd plaats op afspraak. Je gaat dan naar het kantoor in Alkmaar. Om het jou helemaal gemakkelijk te maken, is het zelfs een optie dat een medewerker bij jou thuis langskomt. Dan kun je in alle rust en in je eigen vertrouwde omgeving alle details van je gewenste reis bespreken. Andere manieren om contact op te nemen zijn het versturen van een e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een keer een reis geboekt bij Girassolvakanties? Of ben je wellicht vaste klant bij deze organisatie? Laat dan een beoordeling achter. Hoe betrouwbaar vind jij deze organisatie? Hoe werd er omgegaan met eventuele klachten? Vond je dat er alle aandacht voor je was tijdens het samenstellen van je gewenste vakantiereis? Beschrijf het in een review, zodat andere consumenten meer te weten komen over deze aanbieder en organisator van vakanties naar Portugal.

Gerelateerde bedrijven
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
BBI Travel logo
BBI Travel
4 beoordelingen
6,8
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Girassolvakanties

Girassolvakanties is geverifieerd door ons expert team. De webshop Girassolvakanties bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Girassolvakanties lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Girassolvakanties. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Girassolvakanties is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Girassolvakanties te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Girassolvakanties
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
BBI Travel logo
BBI Travel
4 beoordelingen
6,8
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Girassolvakanties een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Girassolvakanties. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Girassolvakanties actief?

Girassolvakanties is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) landenspecialist en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Girassolvakanties reviews? Dan kun je naar de website van Girassolvakanties gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie