Geomix Soccer Store logo

Geomix Soccer Store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Geomix Soccer Store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4247
Geomix Soccer Store logo
Website
geomix-shop.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Geomix Soccer Store

Ben jij benieuwd naar de beoordelingen van Geomix Soccer Store? Wij hebben echte klanten gevraagd naar hun ervaring met Geomix Soccer Store en deze reviews hebben we voor je op een rij gezet. Bij Geomix scoor je talloze producten voor het voetballen en heb je de keuze uit de beste merken. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Geomix Soccer Store te kopen.

Over Geomix Soccer Store

Geomix behoort tot de 3 grootste online teamsportshops van heel Europa. Bij de webshop streven ze er naar om je de beste prijs te bieden voor de beste producten. Dit kan gerealiseerd worden door een rechtstreeks contact met topmerken als Adidas, Nike, Puma, New Balance en Under Armour. Geomix bestaat al sinds 1999 en is als succesvol softwareontwikkelaar een bekende naam. Zo is onder andere de Uni Credit Group een grote klant van Geomix. Deze kennis en ervaring van ecommerce wordt ook optimaal ingezet voor Geomix Soccer Score. Deze webshop voor sportartikelen is opgericht in 2013 in Oostenrijk en inmiddels is het succes de landsgrenzen gepasseerd. Geomix Soccer Store is actief in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Hongarije, Frankrijk en Spanje. Sinds 2018 is de webshop zelfs de officiële partner van de Oostenrijkse Voetbalbond en de Oostenrijkse Bundesliga.

Waarom kiezen voor Geomix Soccer Store

Bij Geomix Soccer Store heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment van meer dan 20 verschillende merken. Niet alleen particulieren profiteren van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, maar ook als vereniging ben je hier aan het juiste adres. Er is een clubafdeling waardoor je bijvoorbeeld razendsnel jouw hele vereniging voorziet van bedrukte kleding. Dit doet Geomix Soccer Store vakkundig en snel vanuit de eigen drukkerij. Geomix Soccer Store heeft het hoofdkantoor in het Oostenrijkse Lienzen.

Is Geomix Soccer Store betrouwbaar?

Klanten door heel Europa bestellen bij Geomix Soccer Store vanwege de lage prijzen en het hoogwaardige assortiment. Er zijn diverse betaalwijzen om uit te kiezen, waaronder achteraf betalen via Klarna. Online kun je veel informatie vinden, net als de antwoorden op veelgestelde vragen. Wij raden je aan om Geomix Soccer Store te volgen op social media en om de ervaringen van andere klanten te lezen. Zo krijg je een goed beeld van deze organisatie.

Klantenservice en klachten

Voor klachten, opmerkingen of vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Geomix Soccer Store. Dit doe je zo snel mogelijk door een mailtje te sturen. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij jouw sportkleding via Geomix Soccer Store? Dan stellen wij het op prijs als je jouw ervaring met Geomix Soccer Store wilt delen op deze pagina. Door een review te schrijven help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld over de kwaliteit van de producten, of je goed geholpen bent bij eventuele vragen en hoe het zit met de levertijd. Alvast bedankt voor je hulp.

Reviews over Geomix Soccer Store

Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Warentuin logo
Warentuin
7 beoordelingen
8,6
Dress-for-Less logo
Dress-for-Less
15 beoordelingen
7,2

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Geomix Soccer Store

Ons team van experts heeft Geomix Soccer Store geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Geomix Soccer Store bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Geomix Soccer Store is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Geomix Soccer Store is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van geomix-shop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Geomix Soccer Store.

Geplaatst op: 03-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Geomix Soccer Store


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Warentuin logo
Warentuin
7 beoordelingen
8,6
Dress-for-Less logo
Dress-for-Less
15 beoordelingen
7,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geomix Soccer Store een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Geomix Soccer Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geomix Soccer Store actief?

Geomix Soccer Store is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding , webshops en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Geomix Soccer Store reviews? Dan kun je naar de website van Geomix Soccer Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie