GayPartner.be logo

GayPartner.be reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
GayPartner.be reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
454
GayPartner.be logo
Website
gaypartner.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen gayPartner.be

Als homoseksuele man is het niet altijd simpel om de liefde te vinden. Gelukkig zijn er heel wat datingsites die je daarbij een duwtje in de rug kunnen geven. Ben jij op zoek naar een leuke toekomstige vriend en denk je daarbij aan gayPartner.be? Dan is het niet meer dan logisch dat je ook op zoek bent naar reviews van mannen met ervaring met gayPartner.be. Vonden ze de liefde? Was de website een positieve ervaring? Om je op weg te helpen hebben we hier de ervaringen, beoordelingen en reviews van de echte experts ter zake gebundeld: de gebruikers. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt om al dan niet een profiel aan te maken.

Over gayPartner.be

gayPartner.be is nu al enkele jaren één van de bekendste websites in België om als homoseksuele man een partner te zoeken. De doelgroep is dan ook duidelijk: homoseksuele mannen. De datingsite profileert zichzelf als een betrouwbaar sociaal platform voor gays en stelt zichzelf tot doel om alle klanten aan een partner, of toch op zijn minst een date, te helpen. De insteek is dus daadwerkelijk om elke match te laten eindigen met huwelijksklokken, maar vanzelfsprekend is het ook mogelijk om op te zoek te gaan naar een los seksueel contact. Hoe ver het gaat en wat jullie met elkaar van plan zijn bepaal je natuurlijk gewoon helemaal zelf.

Waarom kiezen voor gayPartner.be?

Een eerste belangrijke reden om te kiezen voor gayPartner.be is ongetwijfeld het vrij grote ledenbestand. De datingsite is in zijn niche toch wel één van de bekendste en grootste namen. Dat betekent ook dat je als homoseksuele man op weinig andere websites een dergelijk groot aanbod matches zult terugvinden. Het team achter gayPartner.be maakt zich sterk dat er per maand vlotjes meer dan een miljoen bezoekers zijn. Dat is een behoorlijk aantal. Net als op veel andere websites kan je op gayPartner.be gratis een profiel aanmaken waarbij je kunt kiezen tussen op zoek zijn naar oudere of jongere mannen. Je kunt zelfs gratis een wink versturen naar iemand waar je wel interesse in hebt. Anders dan bij vele andere websites in zijn genre is echter het betalingssysteem van gayPartner.be dat wat doet denken aan Ashley Madison. Er is geen premium lidmaatschap of VIP-sectie. Wel is het zo dat je enkel berichten en zogenaamde flirts kunt zenden wanneer je credits uitgeeft. En het zijn die credits die uiteraard geld kosten. Zoek hier niet naar een maandelijks abonnement. Het is een aanpak die zijn voor- en nadelen heeft. Wil je langdurige gesprekken en duizenden berichtjes? Dan is gayPartner.be niet de juiste keuze. Wil je directe communicatie? Dan misschien wel.

Is gayPartner.be betrouwbaar?

Als je op zoek gaat naar de bedrijfsgegevens van gayPartner.be kom je uit op het feit dat de datingsite valt onder de holding GWA Limited uit Hong Kong. Alle informatie die je nodig hebt over het bedrijf kan je terugvinden op de website, maar ongetwijfeld doet Hong Kong toch wenkbrauwen fronsen. Niet bepaald een land met het beste imago online. Wel is het zo dat er een klantenservice is die op heel wat manieren te bereiken valt. Bovendien maakt gayPartner.be zich sterk dat ze alle profielen manueel controleren om er de valse uit te halen. Of dit effectief ook gebeurd is echter maar de vraag. Er vallen wel wat meldingen terug te vinden over fake profielen op gayPartner.be.

Klantenservice en klachten

In vergelijking met heel wat van de concurrentie heeft gayPartner.be een zeer uitgebreide klantenservice bij vragen of klachten. Zo kan je een reactieformulier op de website terugvinden (waar je meteen het juiste onderwerp op aan kunt klikken!), maar ook een telefoonnummer en een apart e-mailadres. De telefonische lijn is elke dag tijdens de kantooruren bereikbaar en vanzelfsprekend kan je op eender welk moment een mail sturen. De reactiesnelheid bij gayPartner.be ligt vrij hoog. Normaal heb je bij klachten of vragen binnen de dag een antwoord op mail of wanneer je belt natuurlijk meteen!

Wil jij ook beoordelen?

Daten als gay is niet altijd even gemakkelijk en een website als gayPartner.be kan die hele zoektocht een stukje gemakkelijker maken. Wil jij de zoektocht naar de juiste datingsite voor andere homoseksuele mannen gemakkelijker maken? Dan kan je hier jouw ervaringen met gayPartner.be neerschrijven. Zo maak je mogelijke klachten of positieve punten niet alleen wereldkundig, maar help je anderen er ook mee vooruit.

Reviews over GayPartner.be
Gerelateerde bedrijven
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Guys-Dating logo
Guys-Dating
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over GayPartner.be

GayPartner.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop GayPartner.be bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is GayPartner.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via GayPartner.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van gaypartner.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gaypartner.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GayPartner.be.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fysiek ga je nooit iemand zien / website bevat louter fictieve profielen

Op zoek naar een leuk gezelschap schreef ik mij in op deze dating site.

Voor ieder chatbericht betaal je een bedrag dat van je aangekocht credit gaat.

Direct spontaan veel reacties en al snel had ik een leuk en veelbelovend contact met iemand, die ook met mij een ontmoeting zag zitten.

Na vele enorm leuke en varierende berichten bleef de ontmoeting uit, en drong ik aan op ja/neen/...
Uiteindelijk is er nooit een Fysieke babbel gekomen.

Plots kwam ik uit op een tekst helemaal onder de website :
... Deze website bevat louter fictieve profielen; fysiek contact met deze fictieve profielen is niet mogelijk. ...
Registratie en het versturen van knipogen is gratis, het versturen van berichten en flirten kost één credit per bericht/flirt.

Ik heb dan prompt de vraag gesteld mijn account te verwijderen en dat gebeurde netjes na een aantal dagen maar met de vermelding dat je het resterend krediet niet terugkrijgt zoals beschreven in de voorwaarden.

Dus wil je een lekker chat over jouw wensen en berichten uitwisselen bij de vleet, dan was het een prettige en prikkelende ervaring.

Maar zoek je fysiek gezelschap, genegenheid... dan ben je eraan voor de moeite.

Geplaatst op: 11-09-2023
Laatst bewerkt op: 11-09-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over GayPartner.be
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Guys-Dating logo
Guys-Dating
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GayPartner.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GayPartner.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GayPartner.be actief?

GayPartner.be is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gay en lesbisch dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GayPartner.be reviews? Dan kun je naar de website van GayPartner.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie