Gayavit logo

Gayavit reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gayavit reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4298
Gayavit logo
Website
gayavit.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gayavit

Je wilt gezond leven en bent op zoek gegaan naar voedingssupplementen. Misschien ben je zwanger en wil je zeker weten dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Of wil je graag je spijsvertering helpen om goed te functioneren. Nu spreekt Gayavit je wel aan en je zou hier dus graag iets willen bestellen. Maar voordat je dat doet wil je uiteraard zeker zijn van je zaak. Iedere ondernemer zegt immers dat zijn producten de beste zijn. Reviews kunnen je helpen bij je vragen over de levering, de kwaliteit en de service van Gayavit. En die beoordelingen vind je hier. Naast deze ervaringen van mensen die al klant zijn bij Gayavit, kan je hier eveneens meer info vinden over het bedrijf zelf. Dat hebben wij ook alvast voor je opgezocht. Zo kan jij een goede keuze maken of Gayavit wel of niet jou als klant mag begroeten. Ben jij al klant van deze webshop of ga je dat na het lezen van de recensies worden? Mogen wij jou dan vragen of je nog een keer terugkomt en ons jouw ervaringen vertelt? Wij en andere geïnteresseerden stellen dat zeker op prijs!

Over Gayavit

Gayavit voedingssupplementen zijn natuurlijke supplementen van een hoge kwaliteit. Gayavit is opgericht door een dokter met een passie voor gezondheid en natuurlijke producten. Hij koos voor supplementen die zo gezond mogelijk zijn, dus zonder chemische toevoegingen. Producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten met zo min mogelijk allergenen. De supplementen zijn bedoeld om jouw organen te ondersteunen en daarmee een betere balans en een optimaal functioneren te bewerkstelligen. De naam Gaya is bewust gekozen. Het is afgeleid van Gaia, wat Godin van de aarde betekent. Hiermee wordt de oermoeder bedoeld. Gayavit is onderdeel van Dorivit en is gevestigd in Almere.

Waarom kiezen voor Gayavit

Gayavit is volledig afgestemd op de gezondheid. Daarom worden er zo min mogelijk toevoegingen gebruikt en dat geldt ook voor allergenen. Het bevat dan ook geen gluten, lactose, soja, noten of andere allergenen. Het is tevens vrij van titaniumdioxide. Geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen komen er niet in voor. De producten zijn een prima aanvulling op je dagelijkse voeding. Gayavit heeft bewust gezond leven hoog in het vaandel staan. Je kunt via de site dan ook al diverse blogs vinden, maar eveneens e-books downloaden om meer te weten te komen over bijvoorbeeld de spijsvertering, zwangerschap of de bloedvaten en bloedsomloop. Wat ook meteen de onderwerpen zijn waar de supplementen op gericht zijn. De producten hebben ze dusdanig samengesteld dat je eenvoudig 1 of 2 capsules kunt nemen om de juiste aanvulling te hebben.

Is Gayavit betrouwbaar?

Gayavit is opgericht door een arts, met een passie voor natuurlijke producten en uiteraard de gezondheid. Je kunt er dus vanuit gaan dat er met veel know-how te werk gegaan is om de beste producten samen te stellen. Betalen doe je heel betrouwbaar via de bekende methoden, zoals creditcard, PayPal, Bancontact, SOFORT-banking, Google Pay, GiroPay, Carte Bleue en Apple Pay. Maar je kunt eveneens betalen met de VVV-giftcard of de Gezondheidsbon. Gayavit is aangesloten bij Webwinkelkeur.

Klantenservice en klachten

Advies geven ze je graag bij Gayavit. Je kunt je vraag via de site stellen, mailen of een brief schrijven. Of je belt natuurlijk. Op de site zelf vind je ook al veel antwoorden op vragen. En uiteraard krijg je al veel info als je de blogs leest of de e-books download. Heb je klachten? Dan vragen ze je om te mailen. Op de producten geldt de wettelijke garantiebepaling. Is het dus niet in orde bij ontvangst, omdat het kapot is of bijvoorbeeld niet compleet, dan kan je ze mailen en wordt het zo goed mogelijk opgelost. Garantie op de werking van de producten kunnen ze niet geven. Retourneren kan binnen 30 dagen na factuurdatum. Je moet dan wel even de retourbon erbij insluiten. Uiteraard mogen de producten dan niet al geopend zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Gayavit? Zou je ons dan jouw beoordeling willen geven? Vertel bijvoorbeeld wat je van het product op zich vindt. Doet het wat jij verwachtte? Maar je kunt ook denken aan dingen als de levering of hoe eenvoudig (of niet) de klantenservice te bereiken was. Als er een probleem was, hoe werd dit opgelost? Hoe meer jij vertelt, hoe duidelijker dit voor anderen is en worden zij geholpen om de juiste beslissing te maken of ze wel of niet bij Gayavit iets gaan bestellen. Bedankt alvast voor jouw review!

Reviews over Gayavit
Gerelateerde bedrijven
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Flow Cosmetics logo
Flow Cosmetics
1 beoordeling
9,5
Antisnurkmiddelen.nl logo
Antisnurkmiddelen.nl
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Gayavit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Flow Cosmetics logo
Flow Cosmetics
1 beoordeling
9,5
Antisnurkmiddelen.nl logo
Antisnurkmiddelen.nl
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gayavit een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Gayavit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gayavit actief?

Gayavit is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gayavit reviews? Dan kun je naar de website van Gayavit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie