Gamivo.com logo

Gamivo.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gamivo.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2246
Gamivo.com logo
Website
gamivo.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gamivo.com

Bestelling plaatsen bij Gamivo.com? Vooraleer je dat doet, lees eerst deze review waarbij we alle informatie over het bedrijf hebben verzameld en enkele beoordelingen van klanten.

Over Gamivo.com

Gamivo is een marktplaats voor digitale producten. Net als G2A, Kinguin en Eneba. Je kunt spelsleutels kopen als koper of als verkoper en verkopen op hun platform.

Gamivo beschrijft zichzelf als een revolutionaire plek voor digitale producten gerund door gamers voor gamers! Het is de snelst groeiende website voor digitale games op de markt. Ze zijn erop gericht om je het beste en veilige platform voor alle digitale transacties te bieden.

Waarom kiezen voor Gamivo.com

De GAMIVO Marketplace biedt geen levering van fysieke producten, zoals dozen of dvd's. Alle producten die via GAMIVO worden verkocht, zijn digitaal. Kopen gaat dus heel snel en gemakkelijk zonder verzendkosten. De bezorging duurt slechts enkele minuten.

Op Gamivo kun je Steam, Origin, Uplay, GOG, Epic Games, Battle.net, Bethesda-spelsleutels kopen. Je kunt zelfs Google Play-cadeaubonnen, Windows- en Office-sleutels, iTunes-cadeaubonnen, XBOX live-sleutels en lidmaatschap, Nintendo-cd-sleutels, verschillende prepaid-cadeaubonnen, Playstation Network-kaart, PUBG-hoesjes, Amazon-cadeaubonnen, softwarelicenties, enz. kopen.

Na een succesvolle aankoop ontvangt je een volledig legitieme, digitale activeringscode die naar je e-mailadres is verzonden.

Het enige dat je dan hoeft te doen, is de productactiveringsdetails te volgen en de code op het juiste platform te gebruiken, zoals Steam, Blizzard, Origin, Uplay of een ander, gespecificeerd in de beschrijving.

Is Gamivo.com betrouwbaar?

Ja, Gamivo is veilig in gebruik. Het is een marktplaats net als G2A, Kinguin en Eneba. In de meeste gevallen zullen er geen problemen zijn, maar soms kunnen ze gebeuren. In geval van problemen kunt je een supportticket openen.

Gamivo zal je hoogstwaarschijnlijk om ID-verificatie vragen wanneer je voor de eerste keer koopt. Het zal je dit niet opnieuw vragen nadat je bent geverifieerd. Dit kan voor sommige kopers onaangenaam zijn, maar dat is de standaardpraktijk voor bijna elke markt voor gamesleutels.

GAMIVO is de enige digitale website die is geregistreerd en beheerd door de Europese Unie en haar wetten. Ze zorgen ervoor dat ze alle officiële richtlijnen en instructies volgen die in de jurisdictie van de EU bestaan.

Gezien kopen en verkopen het belangrijkste onderdeel is van het platform, besteden ze veel zorg aan het waarborgen van de veiligheid van hun klanten. Alle transacties worden gecontroleerd, geverifieerd en geanalyseerd en ze gebruiken alleen geverifieerde externe partners zoals PayPal of HiPay.

Klantenservice en klachten

Hoewel de transacties verlopen tussen particuliere kopers en verkopers, tracht Gamivo alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Net daarom werken ze met veilige betaalmiddelen en worden alle transacties gecontroleerd. Heb je toch een probleem? Dan kan je terecht in hun Support Center of Customer Protection Program. Deze laatste brengt je in contact met een medewerker. Contact opnemen kan door een support ticket te openen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ooit al iets gekocht of verkocht via het platform Gamivo.com? Hoe vlotte de aankoop? Heb je problemen gehad en een beroep moeten doen op hun klantenservice? We horen graag je ervaringen hiermee en vragen je dan ook om een beoordeling te schrijven die andere klanten kan helpen.

Reviews over Gamivo.com

Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Zigiz logo
Zigiz
5 beoordelingen
6,6
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Gamivo.com

Gamivo.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gamivo.com bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gamivo.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gamivo.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Gamivo.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van gamivo.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gamivo.com.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke games

Ik koop hier vaker mijn steam games en ze staan er altijd op voor een goede prijs. Ik weet niet hoe ze het voor zo'n goede prijs kunnen verkopen maar ik ben er blij mee!

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Manon W.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gamivo.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Zigiz logo
Zigiz
5 beoordelingen
6,6
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gamivo.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gamivo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gamivo.com actief?

Gamivo.com is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gamivo.com reviews? Dan kun je naar de website van Gamivo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie