GameHero logo

GameHero reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GameHero reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4823
GameHero logo
Website
gamehero.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen GameHero

Wil je een aankoop doen bij de online webwinkel GameHero, maar twijfel je of deze webwinkel een veilige webwinkel is? Bekijk dan de informatie over deze webwinkel op deze pagina. Op deze website lees je wat reeds bestaande klanten van GameHero zoal te vertellen hebben over hun ervaring met de webwinkel. Ook lees je hier meer achtergrond over de organisatie achter de webwinkel en lees je of GameHero daadwerkelijk betrouwbaar is. Na het lezen van deze informatie kun je met een gerust hart een beslissing maken om wel of niet bij GameHero te kopen.

Over GameHero

GameHero is de ideale webwinkel voor de fanatieke gamer. Je kunt bij deze webwinkel terecht voor tal van game artikelen, zoals bijvoorbeeld voor gamestoelen, toetsenborden, muizen en voor headsets. De artikelen van GameHero zijn van hoge kwaliteit en zijn ontwikkeld voor een zo optimaal mogelijke game ervaring. De webwinkel is onderdeel van The Hero Group en verkoopt haar producten in diverse landen.

Waarom kiezen voor GameHero

GameHero is een klantvriendelijke webwinkel met een ruim assortiment aan game artikelen. Zo kun je bij deze webwinkel terecht voor diverse soorten monitoren, bureaustoelen of consoles. Hiermee zorg je voor een goede gamebeleving en meer spel plezier. De producten van GameHero zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor de producten langer meegaan dan soortgelijke producten. De webwinkel biedt daarnaast goede algemene voorwaarden en heeft een toegankelijke klantenservice.

Is GameHero betrouwbaar?

Voordat je online een aankoopt doet is het uiteraard belangrijk om te onderzoeken of de webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is. Om je hier een handje bij te helpen hebben wij het een en ander al achterhaald over deze webwinkel en hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel. Tal van klanten zijn je al voorgegaan en hebben een tevreden klantenbeoordeling achtergelaten. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kvk, biedt veilige betalingsmethoden aan en gaat zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Je kunt dus met een gerust hart een aankoop doen bij GameHero.

Klantenservice en klachten

Indien je met GameHero in contact wilt komen kun je dat het best doen via mail of telefonisch contact. GameHero is toegankelijk en staat je graag vakkundig te woord. Over het algemeen word je ook snel geholpen en wordt er goed naar een passende oplossing gekeken indien je een probleem hebt aangekaart. Producten kunnen daarnaast zonder problemen geretourneerd worden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij GameHero en wil je andere consumenten over jouw ervaringen met deze onderneming vertellen? Laat dan een beoordeling achter over GameHero. Schrijf bijvoorbeeld in deze beoordeling of je tevreden bent met de service die GameHero levert, de kwaliteit van de producten en of je tevreden bent over de klantenservice van het bedrijf. Schrijf daarnaast ook of je het bedrijf aan vrienden of familie zou aanbevelen. Met jouw eerlijke beoordeling help je andere consumenten met het verkrijgen van een objectieve indruk over deze onderneming en het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Reviews over GameHero

Gerelateerde bedrijven

Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
2 beoordelingen
8,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over GameHero

Het bedrijf GameHero is geverifieerd door ons. De webshop gamehero.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GameHero is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GameHero maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

GameHero is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van gamehero.eu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GameHero.

Geplaatst op: 28-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over GameHero


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
2 beoordelingen
8,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GameHero een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GameHero. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GameHero actief?

GameHero is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GameHero reviews? Dan kun je naar de website van GameHero gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie