Gall & Gall logo

Gall & Gall reviews, ervaringen en beoordelingen

Gall & Gall reviews, ervaringen en beoordelingen
4233
Gall & Gall logo
Website
Gall & Gall
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Gall & Gall

De wereld van alcoholische dranken is groot en veelomvattend. Van een licht alcoholisch biertje tot een 24 jaar lang, op eikenhouten vaten gerijpte single malt whiskey, de keuze is haast onuitputtelijk. Een speciaalzaak heeft kennis van zaken en geeft de juiste informatie over alle soorten dranken. Met meer dan 600 winkels is Gall & Gall de grootste slijterijketen in Nederland. Maar is de grootste ook de beste? Lees daarom hier reviews en ervaringen van klanten bij Gall & Gall, zodat je een goed beeld krijgt wat de winkel te bieden heeft en of jij ook in de toekomst je alcoholische dranken bij Gall & Gall gaat kopen.

Over Gall & Gall

De 33-jarige Maria Gall opent na het overlijden van haar man in 1884 de slijterij Gall, onder het motto 'Geen order te groot, geen order te klein, geen order te ver'. Na de overname van het bedrijf door haar twee zonen veranderde de naam in Gall & Gall. Na ruim 100 jaar is het bedrijf gekocht door het Ahold-concern, waarbij de vertrouwde en herkenbare naam in het straatbeeld bleef. Door de vele winkels beschikt Gall & Gall over een wereldwijd netwerk aan drankenleveranciers, waarmee ze scherpe prijsafspraken maken. Hierdoor ontstaat een groot en gevarieerd aanbod dranken die tegen scherpe prijzen in de winkelschappen liggen.

Waarom kiezen voor Gall & Gall

Gall & Gall is een keten van slijterijen met een groot aanbod aan alcoholische dranken. Behalve meer dan 1000 verschillende wijnen en een groot assortiment aan (speciaal) bieren, is Gall & Gall ook het adres voor vele soorten sterke drank zoals whiskey, cognac, vodka, rum en binnenlands gedistilleerd. Passend bij de trend van 2022 groeit het assortiment van alcoholvrije bier, wijn en 'sterke' dranken. Bij Gall & Gall kan je terecht voor drankpakketten en cadeaus in geschenkverpakkingen. Behalve in de fysieke winkels zijn alle producten ook online te bestellen. Omdat winkels niet groot genoeg voor het hele assortiment zijn, is de keuze online ruimer van omvang. Klanten kunnen kiezen voor een Gall & Gall Premium lidmaatschap, waarmee ze kortingen ontvangen en exclusieve deals krijgen.

Is Gall & Gall betrouwbaar?

Gall & Gall bestaat sinds 1884, waarmee er sprake is van heel veel ervaring op het gebied van wereldwijde dranken, producenten en leveranciers. Online zijn alle vestigingen eenvoudig te vinden en met meer dan 600 filialen is er altijd een Gall & Gall in de buurt te vinden. Wil je wekelijks een nieuwsbrief in je mailbox ontvangen, dan kan je dit online aangeven. De slijter van de individuele Gall & Gall vestigingen zijn in het bezit van het slijtersdiploma en krijgen regelmatig bijscholing, waardoor ze hun klanten op alle gebieden het beste advies geven. Gall & Gall is aanwezig op sociale media zoals Facebook en Twitter.

Klantenservice en klachten

Gall & Gall heeft een eigen, laagdrempelige klantenservice die direct tijdens kantooruren via een chat bereikbaar is. Daarnaast is het mogelijk om het bedrijf te mailen. Algemene vragen over de webshop stel je telefonisch. Klachten lopen via de mail, waarbij de klant relevante informatie zoals de streepjescode, klantnummer of ordernummer meesturen. Gall & Gall geeft binnen drie weken een reactie op de klacht. Voor vragen over bestellingen neem je telefonisch, of via de mail contact op met het zusterbedrijf Gall & Gall Dynalogic.

Wil jij ook beoordelen?

Gall & Gall is een grote slijterijketen met meer dan 600 vestigingen in Nederland. Heel veel mensen zijn klant bij Gall & Gall. Wil jij je mening geven over het bedrijf, of een review schrijven, dan kan je hier een beoordeling achterlaten. Hiermee krijgen mensen die Gall & Gall niet kennen een goede indruk wat het bedrijf te bieden heeft. Hierdoor kunnen ze weloverwogen een beslissing maken of ze voor hun alcoholische dranken gebruik gaan maken van de winkels en online service van Gall & Gall.

Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
5,6
25% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Gall & Gall

Het bedrijf Gall & Gall is geverifieerd door ons. De webshop Gall & Gall is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gall & Gall is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gall & Gall maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Gall & Gall is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Gall & Gall te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling niet geleverd

Maandag 10-7 besteld met Klarna voor mijn verjaardag. Tot op heden niet geleverd, klantenservice zegt komt zo snel mogelijk en zegt meerdere keren dat de bestelling er aan komt, dus niet. Enigste en laatste keer dat ik hier besteld heb.

Geplaatst op: 15-07-2023
Laatst bewerkt op: 15-07-2023
Geschreven door: Petra W.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De online aankoop is niet conform de reclame!

In uw folder stelt u de Pinot Noir voor als een fles wijn afgesloten met een kurk,
U heeft het jaartal echter bewust vervaagd!
Bij mijn vorige aankoop van de Pinot Noir kreeg ik voor deze prijs de wijn van 2020 met gekurkte fles, nu bleek de Pinot Noir een jaar jonger te zijn en met schroefdop.
Ik voel mij hierdoor een beetje genomen!

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Joost V.

7 / 10
4/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar….onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. Via mail geen reactie.

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Ingridjo V.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
profielfoto Ingridjo V.
Ingridjo V. 22-12-2022
Zelfs om 10.00 uur….dit heb ik nog nooit meegemaakt. Sluit dan je klantenservice.
profielfoto Ingridjo V.
Bestelling komt nooit aan

Tweede keer dat een bestelling niet wordt geleverd
Maar krijg wel bericht dat het er aan komt
En dan ineens staat er dat er niemand thuis was of dat er niemand ouder dan 18 was
De koerier is dynalogic
Waardeloos

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Gall Gall is a company that deceived me

Frajdę Gall Gall is a company that deceived me

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Graaf Stanisław R.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht bereikbaar

Na ruim een week wachten op mijn bestelling een poging ondernomen om contact te maken zowel via de mail alsook telefonischen via de chat, telefoon duurt minimaal 45 minuten de chat wordt onderbroken en op de mail wordt niet gereageerd, fijne behandeling voor een vate klant, denk dat ik maar na Mitra ga

Geplaatst op: 02-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Arie B.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkeerde wijn, maar bewust geleverd

Een Brunello uit 2016 is een essentieel ander product dan een Brunello uit 2017. Soms kost het jaartal 2016 tot 2 a 3 keer de 2017 versie. Voor Gall en Gall is dat echter allemaal niet relevant. Je bestelt een 2016 en krijgt een 2017. Reden? De 2016 was op. Serieus, dit is wat ik te horen kreeg. Als ik ergens loopschoenen bestel en die zijn op sturen ze me toch ook geen ski-schoenen? Ik mag de dure flessen via de post terugsturen. Dus ik krijg als klant een product dat ik niet wil en moet er tijd in stoppen het terug te sturen. Als het een fout was, kon ik het nog waarderen, maar het is beleid van Gall & Gall gewoon een 2017 (veel en veel minder jaar) voor zelfde prijs te verkopen als een 2016 ipv netjes te zeggen dat de wijn uit 2016 uit voorraad is. Niets meer van Gall & Gall gehoord. Schande voor een wijnzaak om zo met dure wijn om te gaan en mensen iets totaal anders in de maag te splitsen en hopen dat ze het accepteren. Wetende dat veel mensen de tijd niet hebben dit te retourneren.

Geplaatst op: 13-10-2022
Laatst bewerkt op: 13-10-2022
Geschreven door: Theo K.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Het vrouwelijke personeel is vriendelijk en eerlijk, maar de uitbaters, grote oudere meneer met bril, en de jongeman (dertiger) zijn hypocriet en achterbaks en alleen uit op eigen belang en eigen voordeel

Het personeel en de uitbater/eigenaar, en met name de oudere grote meneer met bril, en de mannelijke dertiger, zijn alleen uit op eigen belang. De jongedame is voorkomend en vriendelijk. Ik heb persoonlijk gezien hoe ze meerdere malen tekeer gingen tegen een uiterst vriendelijke straatmuzikant. Ik heb met eigen ogen gezien dat deze meneer altijd vriendelijk en correct is, de fietsen rechtzet die andere mensen omstoten, de mensen aanspreekt op asociaal handelen, en jeugd die met scooters door het winkelcentrum racen aanspreekt, en dan door de mannelijke personeelsleden structureel botweg gesommeerd wordt om te vertrekken, omdat ze denken/vinden dat de bezoekers van het winkelcentrum er hinder van zouden ondervinden. Terwijl ik weet dat minimaal 90% van het winkelend publiek, die muzikant op handen draagt, en blij zijn dat er eens andere muziek klinkt dan wat er doorgaans voor rotzooi uit de luidsprekers komt.
Als je er last van hebt als Gal & Gal zijnde, moet je dat uurtje dat die meneer met zijn gitaar zijn boterham staat te verdienen, maar eventjes je voordeur dicht doen, naar mijn idee.

Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen hieromtrent van andere bezoekers van winkelcentrum Brouwhorst in Helmond.

Geplaatst op: 31-07-2022
Laatst bewerkt op: 31-07-2022
Geschreven door: Esther D.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Gall & Gall
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gall & Gall een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Gall & Gall. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gall & Gall actief?

Gall & Gall is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken , bier , sterkedrank en wijn.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gall & Gall reviews? Dan kun je naar de website van Gall & Gall gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie