G2A logo

G2A reviews, ervaringen en beoordelingen

G2A reviews, ervaringen en beoordelingen
3080

Reviews en Ervaringen G2A

G2A is 's werelds grootste marktplaats voor gamers. Met kortingen op games voor alle platforms, elektronica, cadeaubonnen, merchandise en meer, bespaar je hier als gamer serieus geld. Op de website kun je gemakkelijk zoeken binnen een bepaalt budget. Je weet dus zeker dat je nooit meer uitgeeft dan je van plan was. Wil je meer weten over G2A voordat je besluit om hier te shoppen? Lees dan eerst de G2A recensies die wij op deze pagina voor je op een rij gezet hebben. Door de beoordelingen van anderen te lezen, kun je een goed beeld vormen van dit platform en besluiten of je hier wel of niet wilt kopen.

Over G2A

G2A is een digitale marktplaats waar je super goedkoop de leukste games op de kop tikt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en ook heeft G2A vestigingen in onder andere Hong Kong en Polen. G2A is gespecialiseerd in de wederverkoop van gameproducten met behulp van inwisselsleutels. Ook hardware koop je voor een klein prijsje, van een headset voor je PlayStation tot een Xbox console. Als gameliefhebber is dit een one-stop-shop.

Waarom kiezen voor G2A

De online marktplaats maakt het niet alleen mogelijk om games te kopen, maar je kunt hier ook je eigen games en toebehoren te koop aanbieden. Als je uitgekeken bent op een bepaalde game kun je hier dus nog een mooi centje aan verdienen. Wanneer je een game koopt, kun je deze na betaling direct spelen. Je ontvangt namelijk direct de key, waardoor je gelijk plezier hebt aan jouw nieuwe game. Heb je weinig geld of wil je gewoon een geweldige koopje scoren? G2A biedt een selectie van geweldige videogames die voor een prikkie kunnen worden gekocht, zelfs onder een euro! Daarnaast shop je hoogwaardige elektronica voor scherpe prijzen. Van een complete Esports-uitrusting zoals gaming-toetsenborden, koptelefoons, muizen of padcontrollers tot hightech computerschermen en zelfs smartphones. Je kunt zelfs giftcards aanschaffen voor een lager bedrag dan de waarde van de kaart.

Is G2A betrouwbaar?

G2A is wereldwijd een begrip en heeft miljoenen volgers op social media. Het valt zeker aan te raden om dit bedrijf te volgen op Facebook, Instagram, YouTube of Reddit. Er zijn meer dan 200 veilige betaalmethodes om uit te kiezen, er is een uitgebreide support pagina voor al je vragen en ook is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice wanneer je er zelf niet uit komt.

Klantenservice en klachten

Als je hulp nodig hebt met een aankoop, veiling of vragen hebt over iets anders kun je via de support hub geholpen worden. Heb je tips of suggesties voor G2A? Ook deze kun je achterlaten via de website. Eventueel kun je ook via een van de social media kanalen contact opnemen met de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Of je nu een game hebt gekocht via G2A of ervaringen met dit platform hebt als verkoper, wij horen graag jouw mening over G2A. Door een G2A beoordeling achter te laten op deze pagina help je andere gamers bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld of het makkelijk is om de game op je eigen apparaat te spelen, of je contact hebt gehad met de klantenservice en hoe je als verkopende partij het geld op je rekening krijgt. Voor jou is het een kleine moeite om een beoordeling achter te laten, terwijl dit voor andere klanten zeer waardevol is.

Reviews over G2A

Gerelateerde bedrijven

Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,8
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over G2A

Het bedrijf G2A is geverifieerd door ons. De webshop G2A is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. G2A is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. G2A maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van G2A is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van G2A te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van G2A.

Geplaatst op: 10-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed

Altijd netjes keys ontvangen.
Acounds koop ik nooit.
Plus heb ik wel
Gaat iets fout word het vrijwel direct opgelost

Geplaatst op: 20-09-2023
Laatst bewerkt op: 20-09-2023
Geschreven door: Roy D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bought the game got my email right the give my the wrong username AND I NEEDED TO CHANGE IT

so i bought for the first time a game key already went wrong the got the wrong username not mine then contact very slow sent 3 emails no response in 2 days i rater by my game on steam and be sure then this shity site thats not working

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Chris

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet correct en slechte klante service

ik had een spel gekocht maar de verificatie van me email klopt niet ze reageren super langzaam of het duurt lang en weinig info om het te veranderen heb alles geprobeerd maar koop het liever via steam dan hier oplichters 2.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Ryan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschikkelijk

Hier een game besteld die gegift zou worden via steam. Mijn account was niet in staat om de game te ontvangen en ik kreeg niet de optie om het op een ander account te proberen. 4 weken aan het mailen geweest met G2A. Blijven voet bij stuk houden dat het mijn fout en probleem is. Wat een verschrikkelijk stugge klantenservice. Deze site is allemaal leuk en aardig als het lukt maar als er een kink in de kabel zit ben je mooi de sjaak. Ik ken fluiten naar m'n centen en ook geen game ontvangen. Waardeloos

Geplaatst op: 19-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nick K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkope games

Ik heb verschillende games van g2a gekocht en ik kan zeggen dat ik er goede ervaringen mee heb. De sleutel kwam meteen en het werkte en ik heb geen problemen gehad. Ik ga in de toekomst vaker gebruik maken van g2a.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noa M.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over G2A


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is G2A een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over G2A. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is G2A actief?

G2A is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de G2A reviews? Dan kun je naar de website van G2A gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie